• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Újra a milfek egyik gyöngyszemét (én ízlésem szerint!) szemeltem ki látogatásom céljául. Egyeztetés könnyű volt, igaz visszatérő vendégként tart számon Sisy. Hívtam, néhány perc múlva jelezte, hogy most már felveszi, meg is történt az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Csendes angyalföldi, Váci útról nyíló mellékutcában, csendes ház földszintje. Jó metró közlekedés, egyszerű, de fizetős parkolás, nappal
  • Helyszín:

    Régi ház, de a lakás nincs rossz állapotban. A lakás is csendes, bejutás igen diszkrét. Ketten dolgoznak ott. De nagy nyugalom, vendéget még nem hallottam mozogni. Nyugalom, csend mindenütt.Otthonosan mozgok a lakásban, ismerem a baszobát (mindkettőt), a fürdőt stb. minden rendben. A szobában halk zene szól. Fürdőben minden rendben, de a FÉG emlékeztet arra, hogy a fejlődés előtt végtelenek a távlatok.
  • Lány külseje:

    A nagy melegben rászoktam arra, hogy két doboz jéghideg sörrel érkezem. Ez most telitalálat volt, mert Sisy éppen sörről álmodozott szomjúságában.
    Sisy valami lenge fogadó ruhában várt, már megfürödve. Vissztérve a fürdőből gyorsan kibújtattam ruhájából. Fekete melltartó és mini méretű fekete tanga volt rajta. A fekete tanga ráfeszülve lapos hasára kiemelte karcsú alakját, kihangsúlyozta hosszú elegáns combjait. Mint eddig, most is kívánatosnak találtam finom bőrével, szőkés hajával, kedves arcával. Egy darabig állva ölelkeztünk, csókolóztunk. Sisy elém guggolt és kényeztetni kezdett. Aztán térdelésben folytatta, majd négykézláb ereszkedett a szőnyegen.
  • Action:

    Előbb-utóbb mégiscsak úgy találtam, hogy az ágy mellett állva szeretkezni az elég furcsa dolog. Az ágyhoz húztam, ő kitalálta gondolataimat (vagy emlékezve szokásaimra?) gyorsan négykézlábra állt, felém púcsítva fenekét. Belemarkolva két kézzel a két fél cipóba, széthúztam fenekét szenvedéllyel nyaltam bele. Nyelvemmel szorgosan tártam fel az ánuszt, a hüvely bejáratát, a csiklót. Utóbbinál sokszor és sokat időztem. Ujjaimmal szintén szorgalmasan masszíroztam az éppen szabadon maradt felületeket, nyílásokat. Sisy egyre intenzívebben reagált kényeztetésemre. A hüvelyben való turkálás tiltott övezetnek számít, de a hátsó nyílásban az ujjammal bebocsátást nyertem. Csak érzéssel, mert nagyon jó, volt a kommentár. Felváltva szopogattam hegyes mellbimbóját miközben ujjam finoman masszírozva csúszkált hátulról benne. Közben trágár szavak és mondatok repkedtek, ide-oda. Hogy én is kapjak kényeztetést, időnként 69-be fordultunk, időnként Sisy volt alul. A robbanás akkor következett be nála, amikor a lábai közt feküdve szemből erővel, nyaltam, szoptam csiklóját. Eltolt egy kicsit és az illatos méz lassan csorgodált ki belőle.
    Kisebb lassítást újabb gyorsítás követett. Gyorsan felöltöztetett és nyeregbe pattant. Már ismerem a koreográfiát, először szemben a hüvelyben, aztán nekem háttal beleülve a popsiba. Először térdelve, bejáratva, majd guggolva, fel és le mozogva, ügyelve arra, hogy a „kard” a hüvelyében maradjon. A mozgás egyre vadabb lett. Sisy egyre jobban feldobódott, maga kontrollja alá vonta a történéseket. Makkomat úgy szorította záróizmaival, hogy attól féltem, hogy leszakítja makkomat, amikor felemelkedett. Ügyesen csinálta a nagy ugra-bugra ellenére nem csúsztam ki belőle, csak amikor csatakiáltással elélvezett és ernyedtem elengedte a szorítást. Le a gumival és most azonnal szájba, kiáltottam. Sisy mellémpattant térdelve és vad fejmozgással, erővel szopott. Mint a varrógép tűje, olyan sebesen mozgott fel-le a farkamon a szájával. Én közben forró ágyékát markolásztam. Az eredmény nem maradt el, belelöveltem a szájába. Oroszlán üvöltéssel. A falak úgy látszik vastagok, mert Sisy nem csitítgatott. Mi történt az utódokkal nem is tudom, mindent kiszívott. sem kirohanás nem volt a fürdőbe, sem szilvia keresgélés. Eltűnt minden.
    Egy kis tisztálkodás után megittuk maradék söreinket, és 2:1 eredmény után jókedvűen távoztam.
  • Elszámolás:

    A popóért extrát ***. Több volt mint alap. Elfogadható ***, a kimagasló szolgáltatásért. Jó érték arány.
  • Összkép:

    Egy érett, de nem túlérett, szexet szerető, ahhoz magas szinten értő milffel töltöttem egy feledhetelen órát. A játékok határát csak én szabtam meg, a fizikai teljesítményem maximumáig jutottam el. Csak egy menet volt, de az gyakorlatilag egy teljes óra. Nagyon mozgalmas volt, tele nem mindennapi élménnyel. Egy érett nővel szexelni csodálatos dolog, és ráadásul az érett nő bejön nekem. Nézzétek meg a piros cipős, rózsaszín puncis képet. Meg a dugni való szép formás feneket. Csodás. Jó volt.
Happy Massage