• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlet volt a szeretkezés gondolata, s hát az igazság az, hogy ő volt az első aki az ajándékként jött mindössze fél órámra igent mondott.
    Gyorsan ment, hamar ott voltam nála, az egyeztetés a nagyon könnyű volt.
  • Megközelítés:

    Lehel -Hungária találkozásától nem messze egy kisebb forgalmú utca új építésű házának egyik emeletén székel. Autó vagy BKV egykutya, odatalálni nagyon könnyű. A parkolás fizetős, de az olcsóbb tarifa, így nem megy csődbe az sem aki órákat tölt vele.
  • Helyszín:

    Normál lakás, elegendő terekkel( a baszoba külön nyílik a nagyobb szobából(ami egyben a konyha is), így a megbeszélés után egy szeparáltabb környezetben, a benti nagy ágyon folytatódhat az ismerkedés. A törölköző tiszta, a rend azonban viszonylagos, engem személy szerint a sok hajszál zavart a fürdő padlóján. Át lehet lépdelni, de akkor se! A baszobában található polcra lehet lecuccolni, ez mondjuk korrekt volt.
  • Lány külseje:

    A külső nem kérdéses:csábító. Lilike egy magas vékony, fiatal lány. A képek egyébként hűen tükrözik a kinézetét. Helyes arc, kislányos mosoly. Kis beszélgetés után kiderült, hogy néhány évet röpizett, s tényleg az alkata tiszta olyan mint a sportcsatornákon a strandröplabda versenyző lányok kinézete. Feszes idomok, pici cickó, máris elindult a fantáziám a beach-re a röpis lányok közé. Eddig tökéletes!
  • Action:

    A fél óra nem nagy story, de azért lehet róla írni: a fürdőből vissza felé már az ágyon várt hason fekve, mindössze egy falatnyi tanga volt rajta. Lassan mögé lopakodtam, s édesen végigcsókoltam a nyakát, vállát, hátát s persze simogattam, ahol csak értem. Láthatóan tetszett neki a közeledés, édes sóhajjal nyugtázta minden, érintésemet. Közben én is kikeményedtem s a bugyin keresztül finoman hozzányomtam csiklójához az ezredest, ezen mozdulat egy újabb sóhajt váltott ki ajkai közül.
    Kérte dőljek hanyatt, s elkezdte bemutatni francia tudását, mely kiterjedt a golyókra is. Hol csak a hegyét szopogatta, hol pedig mélyebben bekapta. Kértem a védő felszerelést s hogy vegyük le az egyetlen textil darabot ami még útját állta behatolásomnak. Édesen visszafeküdt a hasára, széttárta a lábait és hagyta, hogy viszonozzam orális tevékenységét, nyelvemmel csiklója környékén s hüvelyében. Szavamra mondom igazi nedvesedéssel találtam szembe magam, ez az én olvasatomban a "hatolj belém" felhívás volt. Mögé térdeltem s lassan behelyeztem durranásig feszült farkamat édes kelyhébe s óvatosan tövig toltam. Talán 3-4 pumpálásra futotta, s el is élveztem, ő pedig hagyta, hogy kilüktessem magam. Hát fél óra nagyjából ennyire elég, mentem is rögtön fürdeni.
  • Elszámolás:

    Az előre említett ******t utólag adtam át. Teljesen korrekt, helyi átlag. Semmi meglepetés.
  • Összkép:

    Helyes lány, az látszik rajta, hogy nem a rutinosabb hölgyek közül való, de ez nem negatívum, ami sokkal fontosabb, hogy mindvégig igyekezett a kedvemben járni. Ja és fél óra ide vagy oda nyoma sem volt a TP-nek. Szóval aki eleget nézte a strandröpi meccseket a tv-ben, s szeretné beszerválnia magát egy ilyen lányhoz, annak itt a lehetőség.Én ajánlom.
Happy Massage