• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    :) Jajjjj de édike vagy !!!!!!!!!!!! Nagyon örülök hogy jól érezted magad.! :P Várlak máskor is szeretettel.. :) Csak úgy kislányosan.. :P Csókom. :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk.Nagyon közvetlen és barátságos volt a hangja.Éreztem,hogy jó helyen kopogtatok.
  • Megközelítés:

    Autóval csak a háztömb megtalálása egy kicsit nehézkes lévén,hogy a főúton egyforma panelek sorakoznak egymás mellett.
    Odatalálni nem probléma sem autóval sem tömegközlekedéssel.
  • Helyszín:

    Szokásos nagy panel ház.A bejutás diszkrét és egyszerű.A megszokott lift felvisz majd mindjárt a lift mellett kicsit nyitott ajtón besurranás.
    Az ember tudja mire számíthat.A lényeg,hogy tiszta és rendezett a lakás.A célnak tökéletesen megfelel.Fürdőben rengeteg tusfürdő,mint ha a DM-ben lennél.Ilyet ritkán lát az ember.A szobában félhomály és friss lepedő várt.
  • Lány külseje:

    Az igazi meglepetés itt kezdődik.Nem akartam hinni a szememnek.Egy fiatal csinos,dögös,szexis lány állt előttem.Hirtelen megfordult a fejemben,hogy lehet nem is ő az.Formás hibátlan test,feszes,kerek popsi,vékony derék és csábító mellek fogadtak.Egy kis bikini féle volt rajta.Még tovább fokozta meglepetésemet fiatalos és igen lendületes és természetes viselkedése.Az a ritka helyzet állt elő,hogy sokkal jobbat kaptam,mint amire számítottam.
  • Action:

    Azonnal a szobába invitált.Lefeküdt és magához húzott.Nem tudtam ellenállni és elkezdtem simogatni amit nagyon jól viselt.Azt hittem így ruhástól magamévá teszem.Aztán mégiscsak elmentem fürdeni.Visszatérve ugyanott folytattuk ahol abbahagytuk.Finoman csókol,nyelvét szaporán mozgatja ami kicsit szokatlan volt.Minden porcikája érzékeny és igényli a törődést.Ölelkeztünk és simogattuk egymást,mintha már rég együtt járnánk.Nagyon érzéki és odaadó minden szempontból.Éreztem,hogy igazi nővel van dolgom és ő is férfiként bánt velem.Állandóan simogatott,puszilgatott és élvezte az együttlétet.Igyekeztem neki örömet okozni.Puncija nagyon finom és érzékeny.Hálásan fogadta ténykedésemet.
    Már ezért érdemes volt őt felkeresnem de igazából csak ezután kezdődött a játék.Ő kezdeményezte és én élveztem nagyon.Bekente sikosítóval a testét és rám csúszott.Igazi előjáték volt ez a javából.Ilyet én még nem kaptam senkitől.Izgatott szemből majd hátulról is közben csodálhattam gyönyörű,feszes popsiját.Csodálatos volt.Ezek után nem csoda ha kemény lettem.Franciája isteni.Nagyon tud bánni a szerszámmal.A végletekig tudja feszíteni a húrt és élvezettel csinálja.Úgy ahogy nekem kell.
    Ezek után újabb játék következett most a melleivel kényeztetett.Isteni volt.Ez a lány olyat tud amit nagyon kevesen és egyszerűen nem lehet vele betelni.Aztán rátettük az I-re a pontot.Gumit a szájával felrakta és meglovagolt.Vadul és mégis gyengéden.Ezt is csodálatosan csinálja.Közben fölém hajolt és csókolt és éreztem érzéki finom testét.Nem kellett sokat várni,hogy a mennyekbe repítsen.
  • Elszámolás:

    Átlagos és a megbeszéltek szerint utólag és diszkréten lerendezve.Ez a nő minden ***t megér.
  • Összkép:

    Mit lehet írni ezek után.Ő egy tünemény.Ha nem lenne ki kellene találni.A nőiessége,érzékisége,játékossága és közvetlensége teljesen levett a lábamról.Kislány maradj meg ilyennek,örökre.
Happy Massage