• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte egyeztettünk délelőtt fél 11-re. Amikor a közelben voltam hívtam, bár mindig megbízhatóan várt rám akárhányszor is jártam nála. Ha éppen nem tudnám elérni biztosan visszahív, igaz ez már a hosszabbra nyúló kapcsolatunk miatt van így, gondolom?!
  • Megközelítés:

    Ez a helyszín is olyan messze lehet, mint az előző, annyi különbség, hogy két megállóval előbb szálltam le az 1-es villamosról, viszont pár perc sétával távolabb van a lakás. A Flórián térnél kezdődő hosszú szalagpanelben, annak is a távolabbi részénél, kb 5-6 perc séta. Annak, aki autóval menne, jó hír, hogy a ház mögött számtalan a parkolóhely, biztos minden napszakban találni szabad helyeket.
  • Helyszín:

    Bejárat a hátsó parkolóhelyes utcafronti részről, utolsó előtti emelet, a lakás a lifttől két lépésre. Hangulatosan berendezett panellakás, két szobával. Nemrég vásárolt egy masszív franciaágyat, kényelmes, strapabíró matraccal! A fürdő az ilyen lakásokhoz hasonlóan kicsi, de a felszereltsége megfelelő, sőt ennyi különböző tusfürdőt még sehol sem találtam! Szájvíz és hozzávaló műanyag pohár, nagyméretű puha törölköző szintén a kiszolgálás minőségét fokozta! Mindenképpen jóval jobb környezet, mint az előző III. kerületi kuckója volt! Egy mobil klíma az ágy mellett szolgáltatta a megfelelő kellemes hőmérsékletet!
  • Lány külseje:

    Karcsú, filigrán alkat, állandóan mosolygó szép arc, majdnem fenékig érő fekete haj, fimon illatos bőr! Ennyi lenne egy általános jellemzés, de ezek a jellemzések nehezen húzhatók rá bármiféle kaptafára, mert mindig szubjektív a látvány a megítélő szemüvegén keresztül. Egy biztos nekem nagyon bejön. Mondhatnám azt is, az én szemüvegemen nézve Amira Istennő! Most is feldobott pár új képet, ezek is támpontot adhatnak a szemlélődőnek mire is számítson, ami nem látható, a tetoválások, van neki, nem túl sok, számomra indifferens, de jó tudni, ha valakinek ez is számít!
  • Action:

    Valami neonszínű kis fehérneműben nyitott ajtót, barack vagy pinkes színezettel, a tenyérnyi kis popsikat nem fedte semmi, csókot nyomott a számra, de már mentünk is be, hogy bemutassa új birodalmát. Az utóbbi időben sok gondot okozott neki egy új, megfelelő találkahely megtalálása! Mivel elég rég láttam, beszélgettünk egy sort. Élvezettel mesélte az utolsó találkánk óta történt fejleményeket, én pedig szívesen hallgattam! Majd törit nyomott a kezembe, hogy rohanjak fürdeni. Visszaérve ledobta a cuccot magáról és csókolóztunk, de rögtön az ágyra húzott és ott folytattuk. Imádom a testét, a kis ciciket és a formás lábait is, úgy ezekkel foglalkoztam. Egy pillanat múlva a hátamra döntött és őrületes franciába kezdett, ténylegesen is kihasználva a szájában lévő testékszert is. Nézett a szemembe, majd folytatta és mindent végignyalogatott szopogatott. Kezdetben csak nyalogatta a pálcámat, hogy a végéhez nem is ért hozzá, persze ezek után nyilván olyan kemény lettem, szét akartam robbanni. Mire a végét is bekapta már a plafonon voltam, képletesen szólva. A játszadozását azért mégiscsak félbe kellet szakítanom, hogy én is kényeztethessem. Igazán akkor érzem magam jól, ha kezeim között érezhetem, hogy élvez el a lány! Annyira is olyannyira érzékeny lett a végére, hogy egyetlen leheletnyi puszikától is rázkodó remegés fogta el! Kis pihegés, majd gumihúzás után előröl rohamoztam meg, hogy közben csókolózhassunk, valamint a ciciket is kezelgethetem a nyelvemmel! Amira ilyenkor sem feledkezik meg a viszonzásról, leginkább a combjaimat és karomat, vállaimat simogatja, néha alulról benyúlva a zacsikat is kézimunkázza! Ezután jött a doggy pozíció, ő is nagyon szereti, de nekem is a kedvencem vele, a karcsú derék és a kis popó látványa mindig meghozza a kedvem, de mivel nem így akartam elmenni, kértem, hogy tolassunk az ágy sarkához, ahol ő az egyik lábát a szekrény polcára tette én pedig kényelmesen és ütemesen tudtam neki adagolni. Észre is vette, hogy elég közel lehetek a véghez, tényleg, de nem is volt kedvem még tovább húzni az időt, mert az órára pillantva láttam még kb 15 perc maradt hátra, így ki is táraztam a muníciót a béka zöld színű gumiba. Előtte fel sem tűnt milyen ronda a színe, a végén pedig nem is érdekelt! A maradékot és még valamennyi extra időt elbeszélgettük, de sajnos mivel akkor is dolgozni kellet mennem, ezért nemsokára csókok közepette elbúcsúztam!
  • Elszámolás:

    Épp a pesti átlag, igazából csökkentette az ****, nem sokkal, épp egy hajszállal, de a hajszál is, mint gesztus nagyon figyelemre méltó! Értékarányt nézve pedig kimagasló. A legvégén adtam, most már figyeltem rá, nehogy hazainduljak anélkül, hogy lerendezném!
  • Összkép:

    Akárhányszor is megyek hozzá, mindig egy kicsit intimebb lesz az együttlétünk. Egyrészt mert külsőleg szinte ideális, e mellet nagyon kedves és igazán figyelmes, remek hancúr kerekedik ki minden egyes találkozásunk alkalmával. A régi Istennőm már több mint fél éve ki tudja, merre jár és mit csinál, ezért gondoltam jobb ezt a rangot nem csak virtuálisan itt lévő lánynak kiosztani!
Happy Massage