• Betti

  • Beküldte:
  • Betti reagálása

    Szia Kedves!Köszönöm ezt a kedves beszámolót,én is jól éreztem magam veled,szívesen gondolok vissza az eltöltött szép órára,amit veled töltöttem és várlak vissza.....:-)

  • Egyeztetés:

    az egyeztetésre telefont használtunk. eredetileg nem őt kerestem, ám a kiszemelt hölgy helyett Betti vette fel azon a számon. a dolog pikantériája, hogy tapasztaltabb kolléganője tanácsát is kikérte, ami új volt a számomra.
  • Megközelítés:

    többsávos úton autóval /parkolás könnyű és ingyenes, hely van mindíg/, ill. közbusszal is elérhető a többszintes panelek egyik bejárata. nem az, amit indulás előtt mondott, hanem -testcsel!- egy szomszédos. ez csak az ottani előcsörgés során derült ki. kód nyomása, bejutás, lift, a közlekedő végén félárnyékba burkolt női alak fogad hatalmas mosolyba öltözve
  • Helyszín:

    szocpanelre nem jellemzően kellemes elosztású, levegősen bútorozott lakás: nappali, ahonnan nyílik a tetthely, homályosra függönyzött szoba franciaággyal, szőttesek a falon. néhány nagy tükör a nappaliban arra vár, hogy felkerüljön a kéjszoba oldalaira /a mennyezetre nem/. fürdőszoba kádas, friss törölközővel, samponok garmadájával, többféle szájvízzel. utóbbiakhoz sok kis ivópohárral. mint kiderült, tanácsadó kolléganője párhuzamosan rendel. Betti aggályosan vigyáz, hogy sem vele, sem vendégével ne akadjunk össze A tetthelyen minden piros, vagy annak valamilyen árnyalata. Természetesen az ágy is
  • Lány külseje:

    Velem összemérhető magasságú nő, szőke szélhárit visel. Állandóan nevetésre igazított, nem csücsöri száj, amivel -virgonc nyelvvel izgatva- azonnal támadást indít a tiéddel szemben. Arca kortagadó, nem válna szégyenére, ha képein látnánk. Mindenütt jól fogható, telitenyeres méretek, amiket szívesen kínál fel. Mellei nem cickók: kebelszexre csábítók, ez korántsem hátrány. Kéjes markolászásukra jól reagál, sőt bíztat. Táncos lábak, magassarkúba bújtatva. Fekete dresszben fogad, nem bánva, ha bekandikálsz alá a kezeddel
  • Action:

    Hát az a nemsemmi-kategória. Ki sem várva, hogy bokádról leszaladjon a gatyád, már rástartol a f@ra Cuppog-nyelvel, kísérletezik mélytorokkal is. Hogy hozzáférhessek a szőrrel ékített kéjnyílás/ok/hoz, 69-be fordul, folytatva ugyanolyan buzgón,mint ahogyan elkezdte. Egy ujjat könnyedén, kettőt visítva fogad be a punciba, jól jelezve vissza a csikló gyorsasági kezelésére is. Szememből szikrák pattognak a franciás végen okozott kéjtől.
    Mivel megegyeztünk még néhány programpontban, gumit kértem, és látható örömmel fogadott kutyában. Nem elégedett meg löketeimmel, ő is ráütemezett több csípőmozdulatot. Ezt az élményt fokozta ívelt fenekének, ifiasszonyos hátának látványa, folyamatos "lökd még, még" kérése.
    Gumis franciás bohócélénkítése után folytattuk a doggyt, csak a behatolás helyén változtattunk. Tevékeny ellenlöketei is hozzá segítettek ahhoz, hogy hosszú menetet követően itt érjen el a vég.
    Még ragaszkodott hozzá, hogy Szilvia után szájjal-nyelvvel folytassa a tisztogatást a fáradt vándoron.
  • Elszámolás:

    Az élményhez képest igen méltányos, telefonban előre megállapodott ********* fogadott el. Külön értékelte azt, hogy nem a tali végén nyújtottam át.
  • Összkép:

    Megjelenésre az 50 fölül a +t bátran letagadhatja. Bevallottan 2-3 7es gyakorlatához képest mindent kiváló szinten, és sodró lendülettel tud-művel. Tornádó-milfnek hívám, ha becéznem kellene.
Happy Massage