• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Stallone, imádom a stílusod és a humorod, mit most is sikerült megcsillogtatnod. :D Hjajjjj de jó hogy megint sikerült megmosolygtatnod. :D
    "Csak a puffin adhat neked erőt és mindent lebíró akaratot!" :D Legközelebb ezzel a kóddal engedlek majd csak be és remélem lesz nálad fagyott kutyaláb is hogy kiolvaszthassam! :D Na jó, inkább a szó szoros értelmében inkább ne! :D
    Örülök hogy nem adtad fel a hosszú hónapok alatt és végre sikerült összehoznunk ezt a talit! :)
    Legközelebb folyt.köv, de nem ígérem hogy a hangerőn tompítok.... :D Minden percét élveztem, ezt nyugodtan tényként veheted, s remélem legközelebb is hasonló közelségben és intenztitásban lesz részünk! ;p Már várom!!!! :)
    Addig is útravalóul: "'movin 'movin 'movin 'movin 'movin....Cruisin cruisin cruisin cruisin cruisiiiiin.... Sála lá lá lá lá...." :D
    Pussszmáááák :)

  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment. Mikor először hívtam, akkor aznap nem tudott fogadni, mert kijött rajta egy kis allergia, így abban maradtunk, hogy másnap hívom.
    Így is lett, másnap, kb a 3.csörgésre felvette.
  • Megközelítés:

    Kelenföld városközpontnál van a kuckó. Jár számtaln busz, 4-es metró, nem messze pályaudvar és a villamosok is nem leküzdhetetlen távolságban közlekednek. Autóval közlekedőknek pedig parkolóhely van bőven és ingyenes.
  • Helyszín:

    Régi tíz emeletes panel, nincs még szigetelve. A lépcsőház is egy kicsi lepukkant. A harmadik emeleten rendel Niki én gyalog mentem, de van lift a lustáknak. A lakás belül bájos, a tetthely kifejezetten hangulatos. Nagy franciaágy, vörös lepedővel. Az ágy előtt és mögött tükrök, hogy bármilyen pózba is vigyen a hév, legyen plusz vizuális inger. A fürdőszoba kicsit pici, de oda nem táncolni jár az ember. Rengeteg tusfürdő, minimum 3 fajta Listerin. Ad a higiéniára az már biztos. Ami még nagyon fontos megemlítenem, hogy egyedül van a lakásban. Ez számomra nagyon fontos, így könnyebben tudok ellazulni.
  • Lány külseje:

    Niki egyszerűen bámulatos. Nem az a kifutómodell alkat, (én nem is szeretem az olyan lányokat)viszont olyan kisugárzása van, hogy az hihetetlen. A szeme kékje egyszerűen magával ragad, utána átcsúszik az ember tekintete a dekoltázsára, plusz az a sexi fehérnemű. Az biztos a látvány és a kisugárzás bármelyik fagyott kutyalábat kiolvasztaná. :)
  • Action:

    Érkezés után kedvesen beinvitált a szobába, egyből megkínált üdítővel, ásványvízzel.
    Meg kell jegyeznem, hogy nagyon közvetlen és hihetetlen jó beszélőpartner is.
    Nem erőltetetten közvetlen, hanem érződik, hogy a személyiségéből fakad.
    Fürdés után visszatértem. Az ágyon várt csábos mosolyával. Finoman egymásnak estünk, finoman elkezdtük felfedezni egymást. Megszabadítottam a melltartójától és kezelésbe vettem a nem pici ikreket. Egy kis idő múlva lenyomott az ágyra és belekezdet az isteni franciába. Életem top 3-jába biztosan benne van. Semmi kezezés, csak nyelv és torok játék. Éreztem egy idő után, hogy mindjárt végem, ezért átkértem magam, hogy én is kényeztethessem. Jutalmam egyre erősödő nyögések voltak, majd a végén már olyan hangos volt, hogy a saját száját fogta be, illetve harapott rá az ujjára. Remélem nem csak megjátszotta, hanem tényleg ennyire élvezte. Majd jött a gumi és beleült. Nagyon-nagyon jó volt az összhang és a tempó, ezért hamar végem is lett.
    Pihenésképpen egy jót beszélgettünk, szinte mindenről. Nem volt kínos csend, csak úgy jöttek a témák egymás után. Nagyon értelmes lány.
    Majd kezdetét vette a második kör. Újra elbűvölt a felejthetetlen franciájával, minden nap el tudnám viselni. Majd megint beleült és nyomtuk egy ideig. Gondoltam, hogy vétek lenne ezzel a lánnyal "csak" ebben a pózba élvezni, így átkértem magma doggy-ba. Itt elszabadult minden, olyan fergeteges vágtát nyomtunk, hogy iszonyat. Így lett végem egy óriásit élvezve.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála (de nem utoljára!), előre leraktam az éjjeli szekrényre. Nem kérte, de véleményem szerinte a legjobb barátság alap a pontos elszámolás.
    Az ***fekvés pesti átlag, de a nyújtott szolgáltatás magasan felette van.
  • Összkép:

    Összességében azt tudom írni, hogy az előttem írott beszámolók nem hazudnak, csak megerősíteni tudom őket. Niki egy csodálatos, elbűvölő, okos lány, aki nem utolsó sorban imádja a Bud Spencer és Terence Hill filmeket. :)
    Én még biztosan vissza fogok térni hozzá, addig kéretik nagyon vigyázni rá.
Happy Massage