• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága öreg60! :)
    Kicsit furcsa ez a megszólítás, lehet szerencsésebb lenne egy névváltoztatás, hisz nem vagy te olyan öreg! :D
    Köszönöm ezeket a szép sorokat, és az együtt töltött időt, nagyon jól éreztem magam én is!
    A kis késés a legközelebbi randink alkalmával már kiküszöbölhető, tessék a dugókat kikerülni! :D
    Már várom a legközelebbi alkalmat, s akkor mégjobban "figyelni" foglak, hogy észrevegyem rajtad azokat a jeleket amik arra utalnak hogy te is célt értél.... :D Egyszer úgyis kiismerlek, és akkor... Hmmm... ;D
    Addig is vigyázz magadra, pusszancskák! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon,majd online megerősítve másnapra egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel szerintem simán megoldható.Autóval a parkolás ingyenes.Helyet találni sem okoz problémát.
  • Helyszín:

    Egy régi típusú panelházban a célnak megfelelő kis lakás.Pici tusoló többféle tusfürdővel,tiszta friss törölközővel.A szobában egy szuper kényelmes francia ágy.Mintha gyertyák is égtek volna,de ez a lány mindenről elvonta a figyelmem.
  • Lány külseje:

    A képeken látható ruciban nyitott ajtót.Kedvesen mosolyogva barátságosan fogadott.Első látásra egy nagyon kívánatos hölgy benyomását keltette.Szép fehér selymes bőrű.Azokat a kebleket egy királynő is megirigyelné.
  • Action:

    Fürdés után a szobába visszaérve az ágyon ülve várt.Kérte hogy helyezzem magam kényelembe.Én hanyatt dőltem,miközben levette a melltartót.Egy nagyon finom változatos franciával lepett meg.Mély torkos bő nyálas a környékkel is foglalkozó,időnként a cicikkel is ingerlő kényeztetést kaptam.Nehogy idő előtt végem legyen,kértem hogy cseréljünk.Felülre kerülve megismerkedtem a csodás cicikkel.Szép finom selymes bőrű,csodás alakú és méretűek.A bimbók szinte elolvadtak a számban.Lejjebb csúszva egy ritka szép formájú puncit találtam.Nagyon kívánatos csikló,két szép szirommal körül ölelve.Mennyei érzés volt kényeztetni.Ehhez párosult ahogyan élvezte.Hol nyaltam,hol bekaptam,szívogattam,időnként finoman érzéssel harapdáltam.Halk sóhajok,nyögések és testének rándulásai jelezték hogy jó úton járok.Alig bírtam abba hagyni.Többször is vissza dugtam a fejem a lába közé,vélhetően az ö örömére is.Jól előkészítve a terepet,kértem hogy üljön bele.Fel le,előre hátra mozogva rajtam,elég hamar végem lett.Utódok a gumiban landoltak.Pihi közben jól elbeszélgettünk.Megkérdezte hogy kipihentem e magam,majd egy csodás franciával felébresztette a velem egykorút.Hol a cicik közé rejtve,hol a nyelve hegyével ingerelve,vagy teljesen eltüntetve,szinte a mennyekbe repített.Ismét benne akartam leni,ezért gumit kértem,amit a szájával rakott fel.Rám ült,és az ismert módon nagy örömömre simán kivégzett.Csók közben,huncut mód a nyelvembe harapott.Fürdés után távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem kérte előre.Kissé késve érkeztem,ezért más irányba terelődött a beszélgetés.Minden gond nélkül utólag rendeztem.Bp-i átlag,egy nem mindennapi élményért.
  • Összkép:

    Csodás maradandó élményben volt részem.Egy igazi barátnő típus.Végig az igényeimet figyelte,kereste.Az autóba beülve rápillantottam az órára.Meglepődve láttam hogy a késésemmel együtt,majdnem egy plusz órát töltöttem nála.Lehet hogy egy óra kevés belőle.
Happy Massage