• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    KEDVES Boros;) ~(és tényleg kaptam.:)
    Nagyon örülök hogy találkozhattam Veled,köszönöm szépen hogy eljöttél!!
    Örömmel,mosolyogva olvasom vissza többször is egyedi stilusú "kis" beszidet Rólam.:)
    Hálás vagyok ezért is hogy vetted a fáradtságot és időt hogy ilyen tartalmas véleményt írj!!
    Tudtam hogy érezni fogod a másnapot is..:P pedig visszafogott voltam,de kompenzáltam valahol..;)
    Tényleg egy élmény volt az együtt töltött időnk jó hangulatban,pozitívan,és fülledten telt. ;)
    A meglepiknek is úúúúgy örültem,hogy nem is sokáig tartott..:P :D
    igazán kedves volt Tőled!:)(: köszi.
    Várlak vissza ha relaxra vágynál:) biztos vagyok benne hogy hamarosan ujra ott folytatjuk ahol abbahagytam..:) sok sok puszi vigyu magadra!!!!

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, minden szükségeset elmondott. Szerencsére könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel nagyon könnyű: több busz, 4-5 villamos és a metró is a közelben áll meg. Parkolni az Allee bevásárlóközpontban a legegyszerűbb.
  • Helyszín:

    A lakás szép, hangulatosan berendezett. Van egy spanyolfallal leválasztott lakrész, ez Ingrid privát területe. A hálószobában kényelmes ágy, sejtelmes hangulatvilágítás; az ágy mellett a sarokban (tükörrel szemben elhelyezve) a masszázságy (fontos történések helyszíne:-)). Fürdőszoba is tiszta, mécsesek által is megvilágítva. A (két) fürdéshez két törülköző (és egy kis nyalánkság:-)) formára hajtogatva, bekészítve. Kb. 15-20 fajta férfi tusfürdő, bontatlan csomagolású fogkefék, 3-4 féle szájvíz, papírpohárral.
  • Lány külseje:

    Ingrid a képeknek teljesen megfelel: gyönyörű sötét haj; szép arc; varázslatos szemek; illatos, puha, barna bőr; feszes, izmos test (látszik a belefektetett sok edzés); formás, kézbe illő cicik; kemény fenék:-)
  • Erotikus masszázs:

    Hááát nem semmi:-). Ehhez hasonló kemény, alapos, minden egyes apró izomra kiterjedő masszázst eddig csak egy lánytól kaptam. Érezni, hogy Ingrid tanulta a dolgot, és jól is ért hozzá. Alulról haladt fölfelé: először a két vádlimat masszírozta meg nagyon alaposan és erősen (néha a takaróba kellett harapnom, olyan kemény volt). Bár Ingrid szerint nem is a legerősebb masszázsát vetette be nálam, csak sok volt a merev izom a lábaimban:-). Ezután fokozatosan haladt feljebb a combjaimon, majd a fenekemen is dolgozott (másnap még a fenekemben is izomlázam volt:-)). Ezt követően sort kerítettünk a derekamra, a hátamra, a nyakamra és a vállamra: ezeket a területeket már jobban bírtam, mint a vádli masszírozását:-). A svédmasszázs befejezése után, erotikus csúszkamasszázzsal folytatódott program, amelyet Ingrid több akrobatikus elemmel színesített. (meg is beszéltük, hogy napi 2-3 ilyen masszázs után, tulajdonképpen kar edzésre nem is lenne szüksége:-)). Miután kellemes érzéseket keltve cicivel, combbal többször végigcsúszkált a hátamon, jött a várva-várt parancs: fordulj meg! Ekkor már félig kemény voltam, ám rövid időn belül, Ingrid olajos testének és izgató mozdulatainak hatására, a “félig” jelzőt lecseréltem a “teljesen”-re:-), de ez már a másik rovatba tartozik...
  • Levezetés:

    A masszázs előtt, és után is volt egy-egy alkalom. Zuhany után egy szál, egyenletesen lebarnult bőrben várt rám az ágy mellett, én pedig egy kevés vizet és egy törülközőt hordtam magamon (már csak rövid ideig:-)). Csókolózással kezdtük egymás megismerését, majd hamarosan az ágyon kötöttünk ki, ahol Ingrid a számat, arcomat, nyakamat csókolgatva haladt fokozatosan egyre lejjebb és lejjebb. Hamarosan elérte az általam áhított célterületet, majd - a korábbi beszámolókban már említett - kedves (és izgi) hümmögő hangokat hallatva franciázni kezdett. Rövid idő után szünetet kértem, mert pillanatokon belül végem lett volna:-). A szünet alatt én igyekeztem nyelvemmel (és később ujjaimmal is) világbajnoki pontokat szerezni; a jelekből ítélve sikerült Ingridet rövid ideig tartó tudatvesztés állapotába juttatnom:-). Miután Ingrid regenerálódott, visszatért az én kényeztetésemre, amely kiterjedt a golyókra is, és kellő alapossággal alkalmazva, módszere eredményesnek bizonyult. Az eredményt kedvesen letörölgette rólam, majd a folyadékpótlást követően feltelepedtünk a masszázságyra... A masszázs rész befejezését követően, (még mindig a masszázságyon!!!) Ingrid terpeszállásban fölém helyezkedett (az a kilátás valami hihetetlen:-)), majd derékban meghajolva, előbb kézzel, majd lejjebb ereszkedve szájjal izgatta lelkesen merdező kis barátomat:-). Ez a pozíció hamarosan 69-esre változott, és így is ért véget a meccsünk, Ingrid 2-1 arányú győzelmével:-)
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottaknak megfelelően. Előre adtam, egész idő alatt a helyén maradt. A nyújtott szolgáltatást tekintve nem mondanám ****nak, Nekem nagyon megérte:-). Másfél órára mentem, és belépéstől kilépésig, két órát voltam.
  • Összkép:

    Ingridben egy nagyon csinos, céltudatos okos lányt ismertem meg. Nagyon jófej, tudja mit akar, és mindent meg is tesz, hogy elérje a céljait. Velem nagyon kedves, figyelmes volt, nagyon jól éreztem magam vele, még visszamegyek.
Happy Massage