• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap este hívtam és első hívásom sikeres volt. Lotti kedvesen tájékoztatott mindenre kiterjedően és hamar megbeszéltünk egy 2 órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Mester utca és a Ferenc körút metróállomás közötti frekventált, központi helyen található a helyszín. Megközelítése mind tömegközlekedéssel , mind kocsival könnyű. Én jelen esetben taxival mentem és egy laza sétával érkeztem a megbeszélt időben a házhoz.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi bérház alsóbb emeletén helyezkedik el, én gyalogosan jutottam fel, bár lift van, és a lépcsőházból két lépés és a lakásban voltam. A lakás több szobából álló, szépen berendezett, tisztán tartott és a hangulatot gyertyafény fokozta. Fürdőszoba is tiszta , tusfürdő hegyek és jó nedvszívó törülköző. Egyszóval a külső körülmények teljesen rendben.
  • Lány külseje:

    Lotti egy számomra nagyon bejövős, karcsú, nagyon jó alakú Hölgy. Mosolygós, szép arcú, szemei megbabonáztak és a Lottiból áradó szexuális kisugárzás hatalmába kerített az első pillanattól!
    A legújabb képeit megnézed, egy az egyben Vele fogsz találkozni és ehhez jön személyes varázsa , mely előrevetítette számomra, mily kellemes élményben lesz részem!
  • Action:

    Lotti bekísért a szobába, és kedvesen , mosolyogva ismerkedtünk. Szépsége, határtalan kedvessége jó érzéssel töltött el és odafigyelése maximális volt!
    Gyors, de alapos tisztálkodásom után, az ágyon várt Éva kosztümben és mellé heveredvén szemeimmel ittam csodás látványát! Vonzó keblei, formás, hosszú lábai, mesés popsija elkápráztatott! Kérdezte, igénylem -e a popsi kényeztetést ,és mi a véleményem a pisi szexről, de engem ezek nem hoznak lázba. Lotti kezdte kényeztetésem , lábaim közé helyezkedett ,és szájával hamar hadrendbe állított. Izgató tekintetével rám nézett, miközben eltűntem szájában és parádés érzések kerítettek hatalmukba. Kértem ,hogy kicsit én is ismerkedhessek vele közelebbről . Végigcsókoltam kecses lábait és finoman franciáztam csodás kelyhét! Igazából eredményt nem értem el, de számomra egy élmény volt! Popsiját is kényeztettem kicsit, mely formás, kézbe illő és nagyon izgató! Lotti ezek után átvette az irányítást és én az ágy mellett állva, ő az ágyon ülve vitt a mesés érzések egyre magasabb csúcsai felé. Hol kéz nélkül ,hol kicsit kezével rásegítve , szájával rendületlenül kényeztetett. Hol gyorsabb ,hol lassabb tempóban. Felnézett rám csodás szemeivel és nyálával izgatta nemi szervem! Az időt jó lett volna megállítani és az örökkévalóságig élvezni ezt a gondoskodást! Amikor éreztem ,hogy csúcsra érek ,mélyen szájába vett és kielégülésem után hosszan hagyott lenyugodni! Nem volt szilvia és fürdőbe szaladás. Mesés élménnyel ajándékozott meg Lotti, és utána még pár percet beszélgettünk és utána kezdtem el öltözni.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag az ajándék mértéke és én az elején rendeztem, a vállalt két extráról nem tudok nyilatkozni, nem vettem igénybe őket.
  • Összkép:

    Lotti szépségével és szexuális kisugárzásával teljesen elvarázsolt és odafigyelésével ,törődésével egy páratlan élményben részesített, mellyel tökéletessé tette estémet, és egy ideig úgy érezhettem , hogy az élet szép! Mindent köszönve , boldog vagyok , hogy találkozhattam Lottival!
Happy Massage