• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Nem vette fel, aztán később visszacsörgött. Kicsit sietős volt már a dolgom addigra mire sikerül beszélnünk így a szándékom szerinti érkezésem előtt igen rövid idővel fixáltuk le a dolgot, de nagyon kedves és rugalmas volt ez ügyben. Mindent elmondott telefonon.
  • Megközelítés:

    Sima ügy. Autóval mentem, tömegközlekedést nem ismerem, de a parkolás hétköznap gondolom fizetős. Hétvégén voltam, helyet is találtam közel és fizetnem sem kellett. Mondhatni tökéletes.
  • Helyszín:

    Átlagos régi emeletes ház. Van lift. Működik is. Timi elmondása szerint 3. emeletre kellett mennem. Ahogy kinyitottam a lift ajtót, rögtön hallottam hogy nyílik is az egyik ajtó és beléptem. Átlagos kedves és otthonos kis lakás. Semmi extra. A célnak tökéletesen megfelel. Fürdő zuhanyzó kabinos, szoba tágas, ágy nekem megfelelt. Nem igazán tudtam belekötni semmibe, de nem is ez volt a célom.
  • Lány külseje:

    Timi a képeknek megfelelően aranyos picike kedves lány. Kislányos arccal és nagyon feszes testtel. Gyönyörű pont tenyérbe illő feszes cicijei vannak. Popsija is nagyon kemény és feszes. Nincs rajta súly felesleg.
  • Action:

    Hozzáállását tekintve Timi nagyon kedves, nyitott, laza és beszédes lány. Szimpatikus volt az első pillanattól fogva. Igazából már az időm rövidsége miatt is csak fél órára érkeztem. Timi rögtön hellyel kínált ahova letehetem a ruhámat illetve megmutatta a zuhanyzót. Gondolom mivel neki is sietnie kellett hirtelen érkezésem miatt így ő egy törölközőbe csavarva fogadott. Hamarosan egy zuhany után már én is egy törölközőben tértem vissza hozzá. Lefeküdtünk az ágyra, én eléggé fáradt voltam amit mondtam is neki és rögtön tudta is mi a teendő: elkezdett franciázni nagyon kellemesen és ügyesen némi mélytorokkal fűszerezve. Nem az a nagyon durva tövig nyelős fajta, de lelkesen vette a szájába amíg csak ment neki. Gyorsan harci készültségbe kerültem majd doggyba folytattuk. Szép feszes popsiját markolva toltam neki. Nagyon jól esett, majd kértem hogy üljön rám. Már pattant is a nyeregbe. Ügyesen mozgott nagyon úgyhogy éreztem hogy közel a vég. Az ágyra térdeltettem és mellé állva az arcára spricceltem a végterméket. Egy csöpp ellenvetése nem volt, mosolyogva fogadta. Nagyon jól esett. Lábremegés, ágyra fekvés, kis simogatás majd időnk végéhez közeledvén gyors tisztálkodás és elbúcsúzás.
  • Elszámolás:

    Korrekt érték arány. Nem kérte előre én is megfeledkeztem így a végén beszéltük, mert nem is volt teljesen biztos hogy mennyit maradok. De végén kérdeztem mivel jövök. A megbeszéltek szerinti ***** mondta amit egy polcra téve ott is hagytam.
  • Összkép:

    Teljesen elégedett voltam mindennel. Timi egy nagyon kedves, aranyos, picike, nyitott és laza csaj. Szimpatikus volt az elejétől kezdve. Bátran ajánlom bárkinek.
Happy Massage