• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezt a beszámolót már megírtam Virágnak, de mivel nem lehetett két lányosnak összevonni, így újra neki ugrok, mert Gitta megérdemli. Előtte lévő napon hívtam, de az akció napján egy órával előbbre kellett hozni, mert gyors voltam a hivatalokban. Rugalmasan állt hozzá.
  • Megközelítés:

    Buda egyik városrészéről elnevezett utca a végén egy hatalmas kórház, a közepén egy kicsi, de jó hírű klinika.A túlsó vége a Déli pu hoz megy. Jár benne busz. Villamossal kisebb túra. Én maradok, mint mindig a német autóipar remekénél. Parking az utca túlsó oldalán, fizetős.
  • Helyszín:

    Egy múlt század közepe táján épült társasház földszintje, ami a valóságban Budán néha emelet magasságban van. Több szoba, mert hála isten 3 lány keresi itt számunkra a gyönyört. Tusfülke, bidé, tiszta törölköző (ha kell többször is!!!) Az ágy nagy. Elfértünk rajta 3-an is kényelmesen. Félhomály, de nem sötét, mert meleg volt. Tiszta lepedő. Korrekt volt az egész
  • Lány külseje:

    Egy magas nevetős, göndör hajú lány nyitott ajtó csupaszon. Kellemes látvány volt. Rá mondhatjuk, hogy 'amazon' típus. Minden bőven van rajta. Cici, popsi (ahogy pucsít te jó ég,,,). De háj egy csepp nincs. Én inkább a kistermetűeket csípem, de Gitta egy csoda. Az utcán tuti, hogy forognak utána!
  • Action:

    Amíg letusoltam, főzött egy kávét. Jól esett. Egy 1 perces frissítő tus után Ő is belibbent. Változatlanul pucéran. Csókok, puszik rám, és egyre lejjebb került, mígnem kisöcsém eltűnt a szájában. Nagyon jó a francia tudása. Eredetileg fél órára mentem, de olyan jó volt, ahogy minden pozícióban kényeztetett, hogy kértem még egy fél órát. Csináltuk állva, fekve, oldalról szemből, volt patrontáska karban tartás. Én is kényezettem, bár ujjazni nem lehet, de szerintem sikerült nekem hozni az 1:0-t. Már a gumin gondolkoztam, amikor azt mondja: úgy hallja, megjött a kollegina. Mi lenne, ha behívná? Én soha nem voltam a jónak elrontója, így néhány perc múlva én lettem a szendvicsben a szalámi. Virág volt az új résztvevő, akiről írtam. Egy rengeteg szőke hajjal megáldott, fazonra nyírt puncival, szép seggel, és csodás szájjal rendelkező hölgy. Kértem, hogy szeressék egymást is. Virág szerzett örömöt Gittának, engem sem hanyagolva. Gittával csókoloztunk közben. Majd amikor Gitta elélvezett, utána engem vett a szájára Virág. Nem jutottam el a gumiig. Behorpadt a mellkasom, úgy rendbe tett. Nem volt erőm kijönni a szájából. Igaz mindig nagy híve voltam a franciáknak. (egyszer majdnem beléptem a Légióba is)
  • Elszámolás:

    Gittával 1, Virággal 1/2 órát voltam. pesti alsó kategóriás hozzájárulásért. Pedig ,,,, Kiváló érték arány.
  • Összkép:

    Jó volt. Nem is tudom, miért van róluk ilyen kevés beszámoló. Mindkét lány együtt, és külön-külön is megéri, hogy felkeresse az ember.
Happy Massage