• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online jelentkeztem be, szerencsére az általam javasolt időpont megfelelő volt neki. Utána még egy levélváltás során pontosítottuk a helyszínt és a megközelítést.
  • Megközelítés:

    Autóval a felújítások miatt egy kicsit lassabb, rá kell szánni egy kis időt. Parkoló bőven található a panel mögött ami ingyenes is. Tömegközlekedés is bőven van a környéken úgyhogy elég jó a megközelítés.
  • Helyszín:

    Panel lakásban található a Sziget. Amit tapasztaltam, hogy Alexandra mindent megtett azért, hogy a vendég jól érezze magát: tisztaság, dekoráció, halk relaxáló zene. Fürdőszobában zuhanyzó található zuhanyfüggönnyel és kilépővel valamint többfajta tusfürdővel. A szobában természetesen a nyugalmat szolgáló hangulatvilágítás és dekoráció található (Mondjuk az egyik kép a férfiakra éppen izgató hatással van de szerintem ennyi kell) valamint tükrök is ha nézelődni kívánnánk. A cuccaimnak volt egy szék ill. egy szobainas, számomra pedig két ágy, az egyik a masszázs fajtából.
  • Lány külseje:

    Alexandra megfelel a képeknek illetve csak annyiban tér el, hogy van egy kis nyári színe a szoli miatt (de ezen információ fel van tüntetve az adatlapon).
  • Erotikus masszázs:

    Először megbeszéltük a dolgokat, végigmentünk a feladatát érintő információk kitárgyalásán, majd zuhany következett.Majd kezdetét vette a masszázs. A talptól indult és nem hagyta ki egyik porcikámat se aminek kellett egy kis törődés. (Illetve egyet kihagyott de később, a másik ágyon bepótolta.) Az érintése hatására éreztem ahogy az izmaim felélednek. Közepes erősséget kértem és ügyesen bánt a testrészeimmel, a következő napokban jobban ment a munka is és sokkal több energiám lett a napi teendők elvégzésére.
  • Levezetés:

    Franciás levezetést kértem. Kihasználta a hátralévő időt és egy érzéki franciát kaptam tőle, a szemkontaktus folyamatosan fenntartva. A robbanásom után még gondosan megtisztogatott, majd kaptam egy friss törülközőt és mehettem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Utólag történt. Ezzel kapcsolatban nem tájékozódtam előre, csak a program végén beszéltük meg. Ő barátibb rezsi-hozzájárulást kért el, mint amire én gondoltam. De végül nem tértem el az élményre szánt ******től, hisz jól éreztem magam.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Alexandránál. Kedves, barátságos hölgy és tud masszírozni is. Amit nem írtam fentebb, hogy a végére egész jót is beszélgetünk. Kicsit nehezen indult a kommunikáció de ez inkább az én saram, ő végül sikeresen megtörte a jeget.
Happy Massage