• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő veszi fel a telefont kedves hang korrekt a tájékoztatás
  • Megközelítés:

    BKV-val nagyon jó a metró ott tesz le autóval a parkolás miatt akadhatnak nehézségek de egyáltalán nem vészes.
  • Helyszín:

    A régi bérház (nem a körfolyosós) a lépcsőház aránylag rendben, a lakással egyetemben. Mindkettőre ráférne a felújítás de nem lakásvásárlás céljából mentem körbenézni :) Egyébként a lakás rendben van. A fürdő és a tetthely a célnak megfelel látszik, hogy igényes hölgyeményről van szó, lehetőségei szerint megpróbálja belőle a maximumot kihozni.
  • Lány külseje:

    Tündéri bájos lány :) A képeken nekem nagyobbnak tűnt, na ezt nem azért mondom mert csalódtam volna sőt. Csupán mint ténymegállapítás :) Szerinte fogynia kéne szerintem eszébe ne jusson. Pont annyi van rajta amennyi kell. Kerek mellek kerek popsi szép arc. A szemüveget azzal a göndör szőke hajával imádtam rajta.
  • Action:

    Rövid fürdő után irány az ágy :) Egy szexi tangában és egy rózsaszín hálós ruciban gabalyodtunk egymásba. Finom selymes bőre van, jó volt csókolgatni hozzáérni. Finom apró csókok, a csókokon érződik, ha valaki jól bánik vele. Én kezdtem őt kényeztetni egy vibrátor és a nyelvem közreműködésével. Látszott rajta, hogy élvezi nem a hangosan sikoltozós lány de a testbeszéd az nagyon ott volt. Isteni puncija van. Nehezen megy el, ezt mondta ő is, -milyen szerencse, hogy küzdő szellem vagyok- Annyit mondok, hogy a francia nagydíj után azért meglett a dobogós hely. Utána ő következett, istenien csinálja az ágy melletti tükörből még hozzá jön egy vizuális orgazmus. Védőelszerelés fel, és nyeregbe is pattant. Istenien lovagol. Imádtam ahogy táncolt rajtam komoylan koncentrálnom kellett, hogy bírjam még néha én lassítottam a tempón, mondta hogy missziből is akarja hát ez következett én is próbáltam odatenni magam, azt éreztem rajta hogy ő is élvezi -remélem ez tényleg így is volt- A végére kértem, hogy fitoktassa még a francia tudását, ezt hibátlanul abszolválta, és a szájában is lett végem. Fantasztikus volt. Irány a fürdő utána egy kis beszélgetés, kedves értelmes NŐ ! Ez nálam fontos szempont, hiába nem barátokzni és vagy ismerkedni megy oda az ember. Búcsú puszi és ölelés, további szép estét kívántunk egymásnak.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a megbeszéltek megegyeztek a valósággal. Szóba se hozta, a végén rendeztük a dolgokat.
  • Összkép:

    Én nagyon jól éreztem magam vele, nem csalódtam, bájosabb élőben mint a képeken. A hangja kimondottan aranyos. Azt a hozzáállást kapja vissza az ember amit ő is ad. Szerintem ez emberileg egyértelmű, tessék rá vigyázni urak !
Happy Massage