• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetését itt az oldalon találtam, telefonon jelentkeztem be, kedves, elmond mindent és időpontot is tudott adni, egy óra múlva mehettem
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerű megközelítés, GPS ismeri a címet. Érdekes opció a garázsba parkolás lehetősége, a címre érve telefonáltam, majd nyílik a motoros kapu és egy tágas garázsba parkoltam a verdámat.
  • Helyszín:

    Kiváló állapotú, több szintes lakás, ahogy felfelé sétáltam több szobát is láttam példás rendben és berendezéssel, más lánnyal viszont nem találkoztam, szerintem egyedül voltunk. Baszoba rendes franciaággyal, van szobainas amire a ruhát lehet pakolni. Fürdőszoba szuper állapotú, felszerelt, van száraz kilépő, tusfürdő választék pazar. Bekészítve szájvíz, pohárral.
  • Lány külseje:

    Szép és fiatal. Arckitakarásos fotóitól nem kell elrettenni. Kellemes jelenség, szuper teste van.
  • Action:

    Zuhany után eldobtam magam az ágyon és vártam a támadást. Jött. :-) Barátnős feeling, puszilgatja az arcom, nyakam, csókol rendes nyelves, hamar égnek mered az ezredes. Ő is látja ezt és fantasztikus NF következik, jól csinálja, néha elvettem a kezét, és kéz nélkül még élvezetesebb a dolog. Az egészen még dob a nagy tükrös szekrény, ahol a mozi élőben is látható. NF egy ideig megy aztán gumi, majd beleülős figura háttal... Nem sokáig bírtam ezt a látvány-érzés kombót, kitáraztam rendesen. Pihegés, majd újabb frissítő zuhany. Folytatást nem kell erőltetni, rögtön kezdeményezi a második felvonást, őrült jól csókolózik, bújik, nyal, nagyon pazar. Hátulról rakom meg, ő ajánlotta, lehet ez a kedvence. Második kör már hosszabb és nyugodtabb, sokáig keféltem, közben végig a csodás seggét markoltam, paskoltam. Miután én el, még hagy lenyugodni, nem ugrik rögtön le a bréről, nagyon profi.
  • Elszámolás:

    Előre akartam adni, de nem kérte, azt mondta majd utólag. Biztos ami biztos letettem az asztalra a ****t, ami végig ott is maradt. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon csinos, fiatal, kiváló szolgáltató, végig jó vendéglátó, veled foglalkozik, nincs a mostani lányoknál tapasztalt flegmaság, unottság. Eleinte fura volt a melltartó ill. a mellek takarása, de annyira aranyos, hogy ez megbocsátható. :-)
Happy Massage