• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága Zászlósom! Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, a kedvességet, az ajándékokat és az élményt! :) Nagyon örülök, hogy én voltam a júliusi kiválasztottad, nagyon megtisztelő! Annak mégjobban örülök, hogy Te is jól érezted magad.:) A titkomat viszont elárultad, hogy 1óra, egy találkát jelent!!! :D Ez csak különleges személyeknek, mint amilyen Te is vagy.:) ;) Férfitársaid is megírták, hogy hasznos a beszámoló. Én is így gondolom. Nagyon jól estek a szavaid.:) Várlak vissza, minnél hamarabb gyere.Csókollak! :)

  • Egyeztetés:

    Mivel már voltam nála, csevegésben, majd privát üzenetben jeleztem látogatási szándékom, a részleteket telefonon beszéltük meg, majd online véglegesítettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    M1-M7 bevezetőjéről lekanyarodva, rövid autózás után egy barátságos kis lakótelep, ahol 2 db 200 Ft-os érmével elegendő időre megoldható a parkolás.
  • Helyszín:

    Emeleti 1 szobás panellakás, pici, de barátságos hely, a szobából nyíló aprócska fürdővel, amiben tisztálkodás céljára zuhanyzó, odakészítve tusfürdők, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Vékony, magas, egyértelmű, hogy Ő van a képeken. Hosszú, szőke hajzuhatag, kellemes, formás cicik, apró popsi, hosszú lábak, igazi modell alkat.
  • Action:

    Kívánatos kis fekete ruciban fogadott, ami alá rafinált módon nem vett bugyit.:) Már az előszobában csókkal köszöntöttük egymást, aztán cipő le, és irány a szoba. Itt lepakoltam az ajándékokat, amiből az egyiket mindjárt meg is kóstoltuk, és hosszú csókokkal megszakított beszélgetésbe kezdtünk. Közben vetkőztetés, simogatások, kedveskedés egymásnak, majd levetkőztem, és irány a fürdő. Kérésemre visszatértemig nem vette le a rucit, így magam csomagolhattam ki apránként a mai ajándékomat. Hosszú csókolózásba kezdtünk, amit testének felfedezésével folytattam, ajkaihoz rendszeresen visszatérve, mert az a csók.... Utána felajánlotta, hogy franciázik, amit számomra ideálisan, lágyan csinál, hamar ki is tudott volna végezni, de nem ez volt a cél. Megkértem, hogy fekügjön hanyat, melleit, hasát simogattam, puszilgattam, egyre lejjebb haladva, mellette térdeltem, úgy időztem és kényeztettem nemes testrészét, közben Ő is lágyan simogatott, kényeztetett, tudva, hogy hol esik egy férfiembernek a leg jobban. Később lecsúsztam az ágy végébe, lábait felhúzta, így folytattam hosszan a nyalakodást, halk, jóleső sóhalyokkal fogadott, időnként egy-egy rezdülés jelezte, hogy kedvére van a tevékenységem, de sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom. Gumit kértem, valamint egy párnát a popsija alá, és szemből lassan behatolva, ölelkezve kaptam meg teljesen, így is ért a vég. Utána tisztogatás, kis beszélgetés, teával kínált, amiből jó sokat benyakaltam, mert alaposan kimelegedtem előtte:) Kedvesen hozzámbújt, majd oldalt fordulva kiskifli-nagykifli ölelésben bújtunk össze, cirógatások közepette. Mikor éreztem, hogy még újra volna kedvem egy kis huncutkodásra, megkértem, hogy fölém hajolva franciázzon, aztán gumit kértem, és kutyusban folytattuk a pajzánkodást. Itt nem az újabb lövés volt a cél, csak testének ilyen módon ízlelése, ölelgetése, meg a formás popsijában a gyönyörködés. Miután kellően lefáradtam, még összebújtunk, beszélgettünk kicsit, de ideje volt szedelőzködnöm, és elindulnom. Előszobában búcsúzóul forró ölelés, és csókcsata:)
  • Elszámolás:

    Elszámolás tulajdonképpen nem volt. Még a telefonban megbeszéltük, mivel járuljak hozzá az albérlethez, ez a csoki csomagolásába csúsztatva érkezésemkor az asztalra tettem, így már szóba sem került, de meg kell jegyeznem, hogy Amandánál az egy óra az tulajdonképpen 1 találkát jelent óranézés nélkül, így bőven volt idő az élvezetekre.
  • Összkép:

    Amanda igazi barátnő típus, végtelenül kedves, bújós, nála a randi valódi szeretkezéssel, kényeztetéssel telik, nem vad szexcsatákkal, de az elégedett távozás garantált.
Happy Massage