• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pont arra akadt dolgom így telefonon böngészve a kerületet hamar ráakadtam. A kezdőkép kellően csábító :)
    Kedves hang tájékoztatott, kért félórát az érkezésig, ami nekem tökéletes volt. Túl sok mindent nem kérdeztem tőle.
  • Megközelítés:

    Autóval voltam, tömegközlekedésről fogalmam sincs, annyira nem ismerem ezt a - szerintem - kertvárosi részt. Parkolás nagyszerű, egyenesen a nyíló garázskapun be a garázsba (,mivel
    érkezéskor telefonáltam). Kicsi az autó, még egy befért volna mellém is:)
  • Helyszín:

    Új építésű, modern, többszintes nagy családi ház. Gondolom az egész az Övék, erre a célra. Először meglepett, aztán meg bejött.
    Rendezett, modern, nagy szoba, szobainas, szék, tükör a nagy beépített szekrényen, pont az ágyat mozizza. Kényelmesen nagy, modern ágy. Igazi kéjlak!
    Jó hangulata van az egésznek.
    Fürdőszoba hasonlóan modern, zuhanyzó-kád kombó. Tüsfürdők odakészítve kéz közelbe. Pohár, szájvíz.
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van. Garázsból felsétálva a félemeletre, a lépcső tetején állva vár a szőkeség, egy tangában illetve cici fedéssel.
    Vékony, sportos, nagyon dögös, alacsony,de tökéletesen harmonikus. Eggyel feljebb sétálva előttem hintázó derék, fenék őrület már bármilyen kétkedést eloszlat.
    Tetkók klasszak, bársonyos bőrön elhelyezve, pont annyi, amennyi kell a férfiembernek. Hang ugyanaz, mint a telefonban.
  • Action:

    Fürdés után, ledobva törülközőt egyből finoman nekem esik, csókokkal halmoz el, de nem finomkodik, ahogy érzi a reakciót egyből reagál. Hihetetlenül jól csókol, igazi szerető
    stílus. Ágyba beborulunk, elhelyezkedés után, végig csókolva halad egyre lejjebb és változatos, hol finom, hol vad francia, őrjítő nyelvjátékkal.
    Alig bírom abbahagyatni. Gumit felhelyezve, háttal beleül és olyan guggolós vágtát ereszt meg, hogy most is beleborzongok. Váltunk, hátulról eszement látvány, vonaglik, tolja magát.
    Kész vagyok teljesen! Itt ér a vég. Mikor vette le a tangát??? Kellemes beszélgetés, majd finoman indítja a második kört egy franciával, majd szemből gumihúzás után kivégez.
    Eszement jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Az elején nem is kérdeztem annyira elbűvölt, mint a végén kiderül, a kapott élményért is, de összehasonlítva más élményekkel is nagyon korrekt ár! Nem volt központi téma!
  • Összkép:

    Hát ezzel bajban vagyok, mert nekem a friss élmények mindig elhomályosítják a régebbieket, de azok értékét sem akarom elvenni.
    Karen egy tünemény. Kedves, aranyos és egyben dögös és szexi. Teljesen természetes lány, nagy ajándék nekünk. Úgy telt el az idő vele, hogy észre sem vettem.
    Biztos az újabb találka!
Happy Massage