• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, elsőre felvette a telefont, sikerült mindent megbeszélni, a helyszínen már csak pontosítottuk a duplarandi részleteit. :)
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet találni, jó helyen van a rendelő, tömegközlekedéssel is, autóval is egyszerű megtalálni. Parkolás kiváló. Én autóval mentem, sikerült a ház előtt helyet találni, a rekkenő hőségben nem kellett sokat kint lenni a napon! :)
  • Helyszín:

    Újépítésű lakópark, ennek megfelelő igényes kis lakással. A rendelő igényes, nem nagy, nem kicsi, a célnak tökéletesen megfelel. Előszobába érkeztem, ahol már huncutul vártak. Bekísértek a tetthelyre, ami nekem nagyon tetszett, ugyanis világos, nagy ablakkal, nem volt elhúzva sötétítő, hogy félhomályban kelljen keresgetni a dolgokat. Ez már egyből egy pozitívum, legalább is számomra. Míg bekísértek a szobába, lehetőségem volt hátulról gyönyörködni a JLO hátsójában... de ezt a következő résznél. Szóval a szoba OK, a pontosítás után kaptam egy törcsit, irány a zuhanyzó, tiszta fürdő, tusfürdő választék rendben, van szájvíz, amit illik is használni. Alapos tisztálkodás után, már siettem is vissza, mert nem akartam lemaradni semmi jóról :)
  • Lány külseje:

    A képek teljesen tükrözik a külsőt. Ugyanaz a lány fogadott, aki a képeken szerepel, mondjuk a nyitottsága, huncutkodása nem fellelhető a képeken, ezért is érdemes meglátogatni. Nagyon közvetlen lány, sokat nevetgél, és tetszik a stílusa.
  • Action:

    Barátnőjével kértem egy dupla örömszerzést. Ezt érkezésemkor pontosítottuk, hogy mit is jelent. Fürdőből visszaérve már ketten voltak az ágyon, és várták, hogy közéjük feküdjek. Siettem is, mivel két gyönyörű test feküdt egymás mellett, szemlélve az erre az alkalomra vitt játékszert, felfedezve a használatát. Egy dupla felcsatis vibrit vittem a jéták tökéletesítése szempontjából, melynek úgy láttam, hogy örültek :)
    Kértem, hogy előbb engem végezzenek ki, és míg próbálok regenerálódni, addig szívesen nézem, ahogy felfedezik, hogy kell használni egymásnak örömet okozva. Így is történt, Viki egyből megtalálta a velem egykorút, míg Jessyca a felső testemen kezdett, izgatva a mellbimbókat, simogatott, csókolgatott. Kérdeztem, hogy számra is kérhetek csókot? Szerencsére igen volt a válasz. Nem is tudom, mi hogy következett, nagyon erotikus volt, ahogy két ilyen gyönyörű lány sürög -forog körülöttem, ezért csapongok a történések között. Volt facesitting mindkét lány részéről, közben másik fuvolázott, és fordítva. Nem sokáig bírtam a két lány ténykedését, fergeteges élvezéssel zárult az első felvonás.
    A két etap között volt az, hogy használatba került a dupla felcsatis, Viki volt a tulajdonos, fellő figyelemmel (segítettem) felvette, beigazította amit be kellett magának, és kezelésbe vette Jessycat. Nagyon izgató látvány volt, közben én is simogattam Jessy-t, amit örömmel fogadott, látszott hogy jó az ami most vele történik.
    Mikor már tettre kész lettem ismét, újból jött a második francia óra. Ez sem volt rosszabb cseppet sem, mint az első. Most csak erre vágytam, aktus mentes kényeztetésre, amit fantasztikusan abszolváltak.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam Náluk, ezért az elején rendeztük a telefonban megbeszélteket. Korrekt volt minden, de pontosan vittem az összeget. Ez külön említésre méltó! :)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam ezzel a két szexy, csábos, közvetlen szépséggel. Tényleg ügyesek, nem éreztem megjátszást, végig oda figyeltek, hogy teljesítsék amit az elején megbeszéltünk. Tetszett a vidámságuk, a közvetlenségük, sokat nevettünk, viccelődtünk, jól lehet velük beszélgetni. Kérésemre olyan zenét tettek, amilyet kértem, ez plusz egy lájk. :) Összességében jó volt Náluk.
Happy Massage