• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már több alkalommal volt szerencsénk egymáshoz. Így hát különösebb gondot nem okozott,hogy mindkettőnk számára találjunk egy megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, és rögtön a ház mellett találtam is parkolóhelyet amiért nem kellett fizetni. Aki tömegközlekedéssel megy,annak pedig a közelben van autóbusz pályaudvar és újonnan kiépített villamospálya.
  • Helyszín:

    Szerintem más vendég is van, így ezzel nem csak én, hogy Nikinek a lakásába belépve(de ez a fíling a régebbi kecójában is megvolt)olyan különös érzés tölt el. Szinte vibrál a levegő,érezni lehet azt a fülledt erotikát minden négyzetcentiméteren. A lakás nem rég lett felújítva. Mikor legutóbb voltam, akkor még a konyha project volt hátra,de már az is elkészült. Minden nagyon szépen van berendezve és dizájnosan kialakítva. A szobában olyan széles ágy van, hogy ilyet még sehol sem láttam. Azon aztán lehet kényelmesen hancúrozni :) Közben az eseményeket az oldalfalra szerelt hatalmas tükörből lehet megtekinteni. Egyszóval nagyon patent a kecó.(Meglátszik,hogy kitűnő ízlése van a házigazdának.) Mindemellett szép rend. Niki nagyon odafigyel a higiéniára és a tisztaságra!
  • Lány külseje:

    Niki egy bomba csaj, nagyon jól karbantartja magát. Az tuti,hogy sok húszéves lány szeretne úgy kinézni mint ő! Vagány, rövid frizura, szép arc. Gyönyörű feszes, selymes barna bőr. Tenyérbeillő pont jó cicók,isteni popsi. Szeretem is paskolgatni(persze csak finoman) :)
  • Action:

    Megérkezésem után kis dumcsi, ölelkezés majd együtt irány zuhanyozni. Feltartott kezekkel adtam meg magam a fantasztikus szolgáltatóhölgynek. Nem hiába, Niki a fürdetésben is profi. Alaposan lecsutakolt a nyakamtól a velem egykorúig.(Még a popsimat sem hagyta ki.) Majd én is segédkeztem az ő fürdésében. Élvezet a hibátlan testét simogatni. Közben azért forró csókocskák is elcsattantak. Törölközés, majd irány a szoba.
    Ölelkezés,simogatás megint érzéki csókocskák. Majd Niki átvette az irányítást. Az egyik kedvenc férfiparfümjét használom. Be is indult tőle rendesen. Elkezdte puszilgatni a nyakam, majd végig az egész felsőtestem,közben nekem is járt a kezem. Markolásztam a melleit, simogattam a popsiját. Majd leült az ágy szélére és elkezdett franciázni. De valami hihetetlen technikával. Kéz nélkül, kicsi kézzel kombinálva. Először csak egy kicsit kapta be, utána jobban. A zacsit se hagyta ki,az is egy külön fejezet. Láttam rajta,hogy imádja kényeztetni a borotvált kis farkamat. Mindezt végig a szemembe nézve és közbe megkérdezte,hogy tetszik-e? Őrjítő! Na mivel már rögtön az elején nem akartam ellőni a tárat, javasoltam hogy a 69-es pozícióban folytassuk tovább.
    Tetszett neki az ötlet és már ült is rá a pofimra a gyönyörű puncikájával.
    Gyerekek!
    Az a látvány ami a szemem elé került,el sem tudom mondani! Maga a mennyország kapuja tárult elém! El is kezdtem szépen kényeztetni. Nyalogattam, szopogattam a gyönyörű csiklóját. Ő pedig enyhe csípőkörzésekkel fejezte ki,hogy jó úton járok. Közben persze én is éreztem,hogy igen szakszerűen játszik a kisfőnökkel, de most inkább rá koncentráltam. Ténykedésemnek nemsokára meg is lett az eredménye. Niki egy olyan fergeteges orgazmuson esett át, ami megint hihetetlen. Ezt át kell élni. Megfeszűlt az egész teste és elkezdett remegni közbe azok a hangok amiket kiadott. De mindezt vagy két percen keresztül! Még most is a fülembe csengenek azok a hangok:) én meg az élvezése közben is csak nyaltam a punciját,húztam a számra az arcomra(mint anno a katonaságnál a gázálarcot) :) hogy minnél nagyobb katarzisban legyen része. De ez tuti,hogy nem megjátszás vagy színlelés volt, mert ezt így nem lehetne csak úgy előadni! Hagytam,hogy ráborulva a testemre egy kicsit megnyugodjon. Majd miután visszatért a való világba,nem akart adós maradni és elkezdett még rajtam dolgozni.
    Mostanában egy kicsit fáradékonyabb vagyok,lehet az időjárás miatt,egy kicsit nehezebben mentem el. De a kitartó munkájának köszönhetően az aranyos kis szájacskájában lett végem.
    Nem ugrott fel rögtön,hagyta hogy egy kicsit lenyugodjak és utána ment csak ki a mosdóba öblíteni.
    Miután visszajött,a hátralévő időben mellém bújt és úgy cirógattuk egymást és beszélgettünk. Abszolút barátnő fíling! Majd újra együtt fürdés és a mihamarabbi viszontlátás reményében elbúcsúzás.
  • Elszámolás:

    Mivel nem először voltam, és úgy gondolom Niki maximálisan megbízik bennem,a távozásomkor rendeztem a dolgokat. Ami a kapott nagyon magas színvonalú szolgáltatásért cserébe,egy átlagos ajándék!
  • Összkép:

    Niki maga az erotika,a szenvedély,a kényeztetni akarás ötvözete,plusz egy kicsi vagány stílussal fűszerezve. Nem túlzott, amikor egy korábbi látogatásomkor azt mondta,hogy ő ezt szereti csinálni. Abban biztos lehet a Nikihez ellátogató vendég,hogy nem egy hétköznapi élménnyel fog gazdagodni! Egyértelmű hogy ő a másik legkedveltebb szolgáltatóm a Civisvárosban!
Happy Massage