• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága egyetlen telefonos tolakodom! :D
    Köszönöm ezeket az édes szavakat, szinte már már belepirultam. :)
    Azt hiszem kezdelek kiismerni, tudom mit és hogyan szeretsz, így azt hiszem mondhatom hogy tudom mi kell neked hogy igazán jól érezd magad! :)
    És szerintem ez fordítottan is igaz. :)
    Te is ismersz már és tudod mit és hogyan szeretek. :)
    Ez ilyen egyszerű, hát kell ennél több?! ;D
    Természetesen hamarosan folytatjuk a kis kalandunkat, s bízom benne hogy hasonló szép élményekkel színesedik kicsiny kis történetünk! :)
    Remelem kipihented magad itt is - ott is (tudod a kis kiruccanásaidra gondolok), mert hamarosan újra a kezeim közé kerülsz és akkor aztán lesz ne mulass! :D
    Addig is sok sok pusszancs es csókocska mindenhova!

  • Egyeztetés:

    Több alkalommal találkoztunk már, így simán ment, azonnal felvette, egyeztettünk, egy óra múlva már csengettem az ajtaján.
  • Megközelítés:

    Ismerős volt már a terep, autóval ingyenesen lehet parkolni a ház mellett, nagyjából fél perc séta a kapuig.
  • Helyszín:

    Átlagos panel lakás, a célnak tökéletesen megfelel. A lényeg a szoba, illetve az abban lévő hancúr-matrac. Fürdő nem túl nagy, de a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken, nekem ő a tökéletes. Gyönyörű domborulatok, szép arc, bájos mosoly. Ahogy meglátom, kikészülök a tudattól, hogy néhány perc választ csak el az együttléttől egy ilyen csajjal.
  • Action:

    Beléptem az ajtón, rögtön egy kedves csókkal fogadott, mint visszajáró vendéget. Aztán gyors vetkőzés, irány a fürdő, hogy minél előbb magamhoz ölelhessem. Visszaérve a szobába rögtön egymásnak estünk. Csókolózás, simogatás, minden ami kell egy jó kezdethez. Aztán a világ legfinomabb franciája, miközben néz a szemembe. Fantasztikus! Hogy nehogy hamar elmenjek, helyet cseréltünk, és én vettem kezelésbe, illetve nyelvelésbe. Olyan élményben volt részem, mint még soha. Többször egymás után elélvezett, miközben én csak nyaltam és nyaltam, közben ujjaim a punciját belülről simogatták. Elég sokáig tartott, egyik orgazmusból a másikba esett. Mikor már én sem bírtam tovább, felhúzta nekem a gumit, és maradtunk a misszionárius póznál. Nagyon jó volt vele, és úgy láttam, neki is tetszett. Sokat csókolóztunk az együttlét alatt, illetve a cickókkal is sokat játszottam végig, miközben alul ment a sihuhu. Így is lett végem. Rövid törölgetés után megbeszéltük kivel mi történt, mióta nem találkoztunk, majd nekem megszólalt a telefonom, amit muszáj volt felvennem. Miközben beszéltem, ő cselesen, halkan elkezdte szájjal kényeztetni a cerkát. Imádom, ha telefonálás közben kényeztetnek, ez is hatalmas élmény volt. Aztán letettem a telefont, és már abba sem hagyta, így a szájába élveztem. Isteni volt! Aztán pár perc szusszanás, fürdés, és sietnem kellett, mert kicsit kicsúsztunk az időből, és nekem volt még dolgom, bár ő egyáltalán nem siettetett.
  • Elszámolás:

    Szokásos, átlagos, de a szolgáltatás minőségéhez képest mindenképpen megéri.
  • Összkép:

    Minden szempontból tökéletes. Külső, belső, tehetség is csillagos ötös. Sokszor jártam már nála, de hamarosan vissza kell mennem, már érzem a bizsergést.
Happy Massage