• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Macika:)

    Köszönök szépen mindent Tőled, az eddigi Hűségedet is, meg a Többi Élményt is...
    Köszönöm a beszidet is, nemsokára Tali:P

  • Egyeztetés:

    Személyes találkozáskor előre egyeztetve, mert egynapos vellnessre mentünk, és szobát kellett foglalni! Amúgy telefonon előre bejelentkezni szoktam!
  • Megközelítés:

    Vonattal szoktam menni, mert nincs kocsim, de ha lenne, akkor is ezt a megoldást választanám, mivel én, és ő is közel lakunk az állomáshoz! Ebből az is kiderül, én nem Tatabányai vagyok! Most egy másik állomáson találkoztunk, ahol Ő várt kocsival ,onnét mentünk a szállodába!
  • Helyszín:

    Jelen esetben szállodai szoba! Nála van egy minden igényt kielégítő actionszoba, mindenhol tükrökkel egy táncrúddal, minihifivel mindenféle világítással, nem rég már tv-vel is! Fürdőben tusoló, és kád is van bőséges törölköző, és tusfürdő választék! A lakás egy régi építésű, de jó állapotú emeletes ház, magasföldszintjén van! Rendezett a célnak megfelelő belsővel!
  • Lány külseje:

    Szép, magas, sportos, ápolt, szolizott bőr, látszik rajta, hogy sokat sportolt, ha ideje engedi, most is edzi magát! Az én kedvencem, mindenem, de ha ki kell valamit emelnem, akkor a szája, szemei, puncija.
  • Action:

    Elmentem tusolni, majd ő is, mikor végeztem az ágyon, vártam meztelenül, mikor megérkezett a fürdőszobából hasonló öltözékben rám nézett és, tudta mire vágyom! Szemből közelített, én háton fekve vártam, szájába vette a szerszámom és elkezdte a francia nyelv, és szájleckét! Finoman, majd kicsit erősebben, mélytorokkal kombinálva, kezezés nélkül, fantasztikusan csinálja, mint mindig! Mikor már nagyon keményen álltam bele akart ülni, de megkértem,hogy feküdjön hanyatt, és csókolni kezdtem, majd a melleit kezdem nyalni, szopogatni, hamar bekeményedtek a bimbói! Láttam rajta, hogy élvezi, aztán rátértem a punci kényeztetésre a csiklójával, kezdtem, nyaltam, szívtam, néha áttértem az ágyékára is, és számba vettem csodás, és gusztusos szeméremajkait is. Finom íze volt mindenének! Nagyon tetszett neki, nyögött rángatózott örültem, hogy(el)élvezi, amit csinálok! Aztán kicsit kezébe vette a dákóm és hamar készen álltam! Szemből belehatoltam nedves barlangjába, majd finoman, aztán gyorsabban folytattam a szeretkezést, amit nagyot élvezve, fejeztem be! Éreztem, ahogy végigmegy a rendszeremben a spermafolyam az orgazmus előtt, hú de jó volt! Megcsókoltuk egymást hagyta, hogy egy kicsit lenyugodjak benne, majd mindketten tisztálkodni mentünk. Másnap kaptam tőle egy végig franciát szájba élvezéssel, hasonló technikával, mint az korábban megírtam, de ha lehet még nagyobbat élveztem, mint a szeretkezésünk során! Csúcsszuper volt minden! Közben voltunk wellnesselni, vacsorázni és reggelizni is! Összességében mindennel meg voltam elégedve, de a legjobb része Ő volt!
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt ajándékot a szállóból történt távozás előtt adtam át,korrekt volt, mint mindig, bármennyi időt is töltöttem Vele!
  • Összkép:

    Nála jobb szolgáltatóval nem találkoztam pedig többnél is jártam már jó néhány helyen! Nem véletlen,hogy már ötödik éve hozzá járok! Néha eleinte elmentem máshoz de mindíg megbántam én maradok hű látogatója! Ajándék-érték arányban nagyon korrekt,kedves,figyelmes,odaadó Nő!
Happy Massage