• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Három a magyar igazság és egy a ráadás. Ez volt negyedik látogatáson Sisynél.
    Egy zaklatott nap közben robbantam be Sisyhez úgy, hogy nem volt időm áthangolódni a várt örömökre, nem voltam a topon.
    Az időpontot azért időben egyeztettem. A programra vonatkozóan sokat nem beszéltünk, mindig a spontán ötleteket preferálom, de azért kértem, hogy a vibrátort tartsa kéz közelben. Láttam a menüben, hogy ez is szerepel.
  • Megközelítés:

    Közlekedés Metró (plusz rövid séta), könnyű parkolás, fizetős, de olcsó. Vigyázat, Sisy költözni akar pár száz méterrel odébb. Lehet, hogy az infó változik!
  • Helyszín:

    A helyszín, mint előzőkben: Váci út egyik kis mellékutcája a Rákos-patak mellett. Nagy csend és nyugalom. Régi bérház, udvari lakás, könnyű bejutás. A házban is csend és nyugalom. A lakás tágas, kényelmes, rendesen berendezett 2 szoba, felújított, kényelmes fürdőszoba, FÉG-gel, tessék a hideg-meleg vízre vigyázni. Logisztika rendben. Szobában zene szól, majdnem leeresztett redőnyök, félhomály, hűvös és levegő is van. Kényelmes nagy ágy, nagy párnákkal.
  • Lány külseje:

    Ez alkalommal Sisy csinos, csipkés fehérneműben fogadott, szexis, de polgári viselet, nem szexmunkás ruha volt. A kis bugyi és melltartó kiemelte karcsúságát, hosszú combjait, többek között ezekért bolondulok. Szemüvege (amit franciázás közben sem vesz le és ütögeti a hasamat) nem érdekessé teszi az arcát. Vékony szálú, szőke haja van, talán rövidebb, mint a félhosszú haj. Nekem jól esik simogatni, selymesnek találom. Sisy arca kedves, nyílt, olyan amilyennek egy milf arcának lenni kell. Mellei tenyérbe mászóak, nem nagyok, a bimbók hegyesek, mellei dacolnak a gravitációval. Hasa lapos, általában nincs rajta felesleges párna. Popsi kicsi, kerek, aki nagy fenékre, vagy húsos combokra vágyik, az ne őt keresse. A fényképek visszaadják megjelenését.
    Miközben Sisy is egy pillanatra kiment a fürdőszobába befejezni a higiéniás előkészületeit, láttam, hogy egy közepes méretű, csikló izgató kisujjal kiegészített fehér vibrátor oda van készítve a munkaeszközök kis csomagja mellé.
  • Action:

    A játékot szinte szertartás szerűen franciával, kényeztetésemmel kezdtük. A várakozás, ölelgetések során már harcra készen vártam, hogy kezelésbe vegyenek. Sisynek speciális forgató könyve van erre, először szemben velem négykézlábra áll az ágyon, én előtte állok és úgy kényezteti farkam, hogy kézzel nem ér hozzá. Aztán lassan kifordul alólam úgy, hogy a szájával tartja a kontaktust (egy pillanatra sem kivéve szerszámom a szájából) teste lassú fordulatokkal úgy, hogy a mellei, hasa kerül felülre, lehetővé téve kezemnek, hogy mellével játsszak, sőt előre hajolva még combjai közé is nyúljak. Azért ez az utóbbi már akrobatika és kizökkenünk a ritmusból. Ezek a percek adják az igazi élvezetet, állok egy előttem heveredő kívánatos női test felett meredező, türelmetlen farokkal és mozdulatlanul, megfeszült idegekkel fogadom a makkomon egy szorgalmasan és változatosan dolgozó meleg, nedves női szájat.
    Aztán váltottunk. Négykézlábra állítottam és bele nyaltam a széthúzott popsiba. A hátsó bejárat nyelvvel való és a csikló egyidejű ujjal való izgatását hangos reakciókkal, pozitívan jutalmazta. A hátsó bejáraton egy-egy ujjam is bebocsátást nyert, nem mindennap adatik ez meg a lányoknál. Gumit húzva a négykézláb álló Sisy mögé térdeltem. Türelmetlen voltam, nem tudtam kivárni, míg farkam a fenékbe csusszan, maradtam a hüvely bejáratánál. Míg hátulról kutyus pozícióban munkálkodtam, kezemmel az síkos ánusz környékén masszíroztam. Ujjam be-be bújt és belülről tapinthattam a tele hüvelyt. Mindent akartam egyszerre. Hirtelen hátára fordítottam Sisyt és két combját a nyakába felszorítva, elölről támadtam. A vékony test annyira hajlott, hogy a két térde érintette a lepedőt a feje két oldalára. Sisy nem próbált kibújni a kényelmetlen pózból, hanem biztatott, ő is belemerült a játék hevébe.
    Közben eszembe jutott az előkészített dildó. Sisy széttárt combokkal ült az ágyon velem szembe. A vibrátort én vezettem be és én mozgattam. Úgy mozgattam, hogy amikor eltűnt a hüvelyben teljes hosszában, akkor a „kisujj” éppen a csiklót érintse, masszírozza. Közben valahogy a mutató ujjam (egyszer-egyszer a hüvelyk ujjam) bebocsátást nyert a kiskapun és onnan követhettem nyomon a hüvelyben ki-be járó vibrátort.
    A befejezéshez Sisy mellém heveredett miközben a vibrátor a hüvelyében maradt. Kezemmel elértem a vibrátort és miközben Sisy vadul szopva kivégzett és benne egyre gyorsabban mozgattam a dildót és üvöltöttem a gyönyörtől. A szájában nyugodtam le, elengedtem a vibrátort és láttam, ahogy az szépen kicsúszik a „tokjából”.
  • Elszámolás:

    Hogy Sisynek ez mekkora élvezet nem tudom, nekem nagy volt és mozgalmas órát töltöttem ott. Pesti ajándékon. A sok csemegét premizáltam.
  • Összkép:

    Egy kedvemre való, általam jó nőnek tartott milffel töltöttem el egy nem mindennapi légyottot. Igazi profi kiszolgálás volt, szakértelemmel és aktív hozzáállással. Sok-sok minden volt bezsúfolva a rövid időbe, szinte olyan volt, mint egy szex kazetta gyors lepörgetése. Valószínű maradt még Sisynek is ötlete (mert nem maradt), hogyan töltsük el tartalmasan a következő látogatási időt. Nekem Sisy mint szex játszótárs nagyon bejött, talán velem se unatkozott.
Happy Massage