• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága édes Spirit! :)
    Soraid nagyon jólestek, köszönöm!
    Örülök hogy nem okoztam csalódást és annyi idő után se adtad fel, s végre sikerült összehoznunk ezt a talalkát. :) Tudod én hétvégén nem mindig vagyok elérhető, ezért ment ilyen nehezen. :) De egyszer mindennek eljön az ideje, ezért nem szabad sose feladni semmit! :)
    Rendkívül jól éreztem magam én is a társaságodban, köszönöm az együtt töltött időt! Alapjáraton egy vidám és optimista embernek tartom magam, s ebben te maximálisan partner voltál. Így a kellemes hangulat garantált volt. :)
    A többiről nem is beszélve. ;)
    Ennyi figyelmességet, kedvességet és kényeztetést ritkán kap az ember lánya.... :) Köszönöm! :)
    Mivel most találkoztunk először szerintem érthető, hogy a privát eletembe nem adtam 100%-os betekintést, de bízom benne hogy mihamarabb találkozunk, s már kedves ismerősként köszönthetlek és tudunk majd beszélgetni és egy emlékezeteset huncutkodni ismét. ;)
    Addig is vigyázz magadra, rosszalkodj sokat, élvezd az életet! Egyszer élünk! :)
    Csókocskák

  • Egyeztetés:

    Na, az volt a legbonyolultabb része az ügynek. Már vagy 3 hónapja próbáltam eljutni hozzá, de sehogy nem jött össze a látogatás, nem tudtunk olyan időpontot találni, ami jó lett volna. Már-már lemondtam arról, hogy, hogy valaha eljutok hozzá, mikor tegnap megpróbáltam, és amit kértem az égiektől, az meghallgattatott. Két kedvenc kollegina is lemondta aznap az egy hete fixált időpontot, így különösen örültem, hogy elértem őt. Mivel már előzetesen kommunikáltunk itt az oldalon, csak a helyet és az időpontot kellett egyeztetni, ami simán ment. Péntek délután háromnegyed hatkor hívtam, fél hétre mentem hozzá, így lett kerek a napom.
  • Megközelítés:

    Ingyenes parkolás a ház alatt közvetlenül, BKV néhány perc, már metró is jár arrafelé, eltéveszteni sem egyszerű, a GPS is azonnal odatalál.
  • Helyszín:

    Kelenföldi sorpanel lakás, rendelőnek használva. Semmi extra, a zuhanykabin nagyon pici, nagyobb darab makktársaknak küzdelmes a ki- és bejutás, de ezen felül nincs probléma. A baszobában az ágy jó nagy, kemény, de nem ingatlanos vagyok, én Nikiért mentem oda, az ott rendelő hölgy a lakás éke, így erről többet nem is írok.
  • Lány külseje:

    A hölgy arcképpel hirdet, így nem ért meglepetés, a fotóknak teljesen megfelelő lány fogadott az ajtóban. Niki kifejezetten szép arcú lány, pici, formás, minden lényeges helyen gömbölyű tündér, egy cukorfalat, aki után leesett állal bámulok az utcán, nekem nagyon bejött azonnal külsőre is. Mellek szépek, bőre tapintásra és ízre-illatra egyaránt határozottan finom, punci kívánatos, szép, gyengéd ingerlésre jól reagál. Két kiemelkedő külső jegyet említenék meg, az egyik az Niki szája, már az ajkak látványa is bűnös gondolatokra csábít, annyira érzékiek, a másik a tekintete. Én az arcképes fotókkal rendelkező szolgáltatók esetében szinte kizárólag a tekintet alapján választok, és amit a fotókon láttam, az élőben visszaköszönt Nikinél. Azok a szemek... Gyönyörűek, kedvességet, bujaságot, intelligenciát jeleznek, de találok bennük egyfajta romlottságot is, így az az egyveleg, amit egy szolgáltatónál keresek, azt megtalálom Nikinél.
  • Action:

    Niki az ajtóban egy rózsaszín-fekete szettben fogadott, ami kiemelte cseppet sem feledhető bájait. Pár mondat bemutatkozó csevegés után rendeztem az ajándékot, majd elmentem fürdeni. Onnan visszatérve hamar eltávolítottam róla a textilt, majd a tettek mezejére léptünk. Kölcsönösen foglalkoztunk egymással, majd végre eljutottam oda, hogy nyalhattam-falhattam őt. Niki ízre, illatra egyaránt nagyon finom, nekem is élvezet volt őt kényeztetni. Saját bevallása szerint célba juttattam őt, nekem is úgy tűnt, hogy hálásan fogadta nyelvcsapásaimat. Viszonzásul kaptam egy tökéletes, mellekkel megtámogatott, bőnyálas-mélytorkos felfranciázást, ahol már úgy kellett kérnem őt, hogy adja rám a gumit, amit a kis huncut, szándékosan némi késéssel helyezett csak fel rám. Nade aztán eljött a mennyország. Először meglovagolt, ami során esztétikailag is a maximumot kaptam, tökéletes mellei a szemem előtt táncoltak, majd misszionáriusban folytattuk, és hátulról fejeztük be. Nekem úgy tűnt, ő is élvezte, legalábbis a kiadott hangok erre utaltak. Némi beszélgetős-simogatós pihenő után a program újraindult, oda-vissza nyalifali, illetve 69, majd ismételt gumiapplikálás, és lovaglással kezdtük a második menetet, majd papásmamásban fejeztük be. Levezetésnek még vagy majd fél óra beszélgetés, minek során finoman megmaradt a testi kontaktus köztünk csókok, cirógatások formájában, majd feleszmélve, hogy mennyi az idő, a távozás mezejére léptem, testilag-lelkileg kielgülve.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála, ezért az ajándékot előre rendeztem, noha nem kérte. Leraktam a szekrényre, távozásomig hozzá sem nyúlt. Az ajándék mértéke a pesti átlag, a szolgáltatás osztályon felüli, az értékarány nagyon jó, különösen annak fényében, hogy egy órára mentem, majdnem másfelet maradtam.
  • Összkép:

    Niki nagyon, de nagyon, de még annál is jobban jó nő, és kiváló szolgáltató is egyben. Nála a külső és belső értékek párhuzamba állíthatóak, és mint jelenség, mint alkalmi partner, ezek az értékek számomra a tökéletest közelítik. Reményeim szerint törzsvendége leszek, amit tőle kaptam, azt az élményt keresem a látogatások során. Kedves, vidám, céltudatos, jólelkű lány, kiválóan, finoman, érzékien csókol, azok a csókok azok, ami miatt többek között azonnal tudtam, hogy jó helyen vagyok nála, nem is tudtam betelni velük. Niki kommunikatív, nyitottnak tűnő hölgy, de magából szinte semmit sem ad, privát életét nagyon jól védi. BF-nek a nyomát sem éreztem, a szolgáltató-vendég közti távolság mindig megvolt, igaz, ebben az esetben így lett kerek egész a történet. Koránál jóval érettebb gondolkodású, profi szolgáltató, kéretik vele szépen bánni, mert önző módon sokáig szeretném még élvezni a vele eltölthető időt. Feltétel nélkül szigorúan ajánlott hölgy, közkincs, a T. makktársak legyenek vele gyengédek, mert megéri, a nála elérhető élményegyüttes egyedi, megismételhetetlen, ha már nem vihetjük őt haza, akkor féltsük-óvjuk, rajongásunkkal tartsuk a szférában!
Happy Massage