• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután fél egy környékén hívtam, a randit egy órával későbbre, fél kettőre beszéltük meg. Magával ragadó hangja van :)
  • Megközelítés:

    Egyszerű, bár nem budapesti lévén (és mert szeretem a járt utat járatlanra cserélni) kicsit körbejártam a környező utcákat, míg végül meg nem találtam. A pontos útvonalam viszont inkább nem írnám le, mert abból egy csigavonal szerű képződmény rajzolódna ki.
  • Leírás:

    Röviden, a randi nem jött össze. Hosszabban: Már elég régen szemeztem a hirdetésével, de sajnos nem tudtam eddig eljutni hozzá. Először pár hete kerestem, már akkor is megfogott a hangja, nagyon kedves volt a telefonban. Ma úgy alakult, hogy lett egy kis szabadidőm, így aztán ismét felhívtam, hátha most esetleg... A hangja továbbra is magával ragadó, csilingelő, alig vártam, hogy egy órával később legyen. Kérdeztem, ha egy kis útbaigazításra lenne szükségem, akkor hívhatnám-e, amire igennel válaszolt (már ekkor sejtettem, hogy szükségem lesz rá). Hívtam is, mert úgy tűnt kicsit eltévedtem, de ekkor már nem vette fel a telefont. Nem gondoltam semmi rosszra, úgy voltam vele, biztos készülődik :) Sajnos a helyzet később sem változott. Szerencsésen megérkeztem időre a megadott házszámhoz. A megbeszélt időpont előtt hívtam kb. 2 perccel, nincs válasz. Ekkor már kezdett gyanús lenni a dolog, de azért még reménykedtem. Hívtam félkor, majd néhány perccel ezt követően ismét néhányszor. Olyan 13:40 környékén feladtam, de szándékosan lassan távoztam az utcából, hátha esetleg megcsörget, és mégis mehetek, de nem. Először úgy éreztem, megfogtam az Isten lábát, aztán mikor eljöttem az érzés kiegészült azzal, hogy ugyan megfogtam, de ő rúgott egyet, így repülni is megtanultam.
    Nem tudom mi volt az oka, mi történhetett egy óra alatt, de nekem akkor ott nem esett túl jól. A magam részéről még egyszer azért majd próbálkozom, mert szó mi szó a hangja és a képei magával ragadóak :), és neki is bármi közbejöhetett. Remélem legközelebb összejön, és egy ilyen beszámoló helyett már egy sokkal pozitívabb élményről számolhatok be.
Happy Massage