• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavakat!

    Te vagy az első és eddig az egyetlen, akivel Beethovenre toltuk! :D
    Örök élmény számomra, még ha nem is mindig tudtam figyelni rá!

    Csak még egyszer... :))

    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, szeretem hallani a hangot, sok minden kiderül belőle. Kicsit késtem a reggeli dugó miatt, felhívtam előtte, mondta hogy nem probléma, megvár.
  • Megközelítés:

    Zugló megfelelően belső része, troli jár. Autóval meg bármerre lehet menni :D. Parkoló van és ingyenes. Gyakorlatilag a ház előtt meg lehet állni.
  • Helyszín:

    4 emeletes téglaház a hatvanas évekből, a környéken hemzsegnek a hasonlók. A lakásból az előszobát, a fürdőt és a szobát láttam. A helységek tiszták, igényesek. Bosch gázbojler, sarokkád, kilépő, tusfürdők széles választéka, szájvíz. Szép nagy törülközőt is kaptam. A szobában állófogas, kanapé, tükör, nagy franciaágy, egyéb bútorok. Az ágy kiváló, a tükör jó helyen van.
  • Lány külseje:

    Rövid szőke haj megfelelően felnyírva (imádom), csodálatos szemek, csinos arc, nagy cicik, formás fenék... Írhatnám, hogy jobb mint a képeken, de a 3d fullos verzió mindig jobb, ha nem agyonretusált képek vannak fent. Itt egyértelműen a képeken található gyönyörűség várt. És tényleg jobb mint a képeken :D.
  • Action:

    A lakásba lépve kis szettben fogadott. Kicsit rohantam a késés miatt, de azonnal kaptam vizet és kicsit kipihegtem magam. Dóri megkérdezte milyen zenét szeretek, majd megjött a törölközőm, és elmentem fürödni. Mire visszaértem már Beethoven szólt és Dóri fehérneműben várt az ágyban. Csókolóztunk (rendesen), ölelkeztünk, majd lekerült a melltartó, legnemesebb szervem meg valahogy Dóri szájába került. Ekkor még álltam (kétszeresen), ő az ágyon térdelt. Kénytelen voltam megszabadítani a bugyitól, és elkezdtem a punciját felfedezni manuálisan és nyelvvel is. Később ismét cseréltünk, térdeltem az ágyon, benne voltam a szájában, Dóri előttem négykézláb, oldalt a tükör... Így ért a vég. Kicsit akadozott a kommunikáció amíg Szilvia nem érkezett meg, de utána nagyon jót beszélgettünk. A csevegés alatt ügyesen megmasszírozott, csúszkált rajtam, simogatott a melleivel és a puncijával. Második menetet felállítás és felszerelés után lovaglással kezdtük. Úgy beleguggolt, mint annak rendje, és szépen tornázott, közben én a ciciket simogattam. Később visszatértünk a franciához, Dóri ezt nem hogy egyetemen, de PhD szinten is oktathatná. Kicsit bekapva, nagyon, gyengén szívva, erősen, nyálasan, nyelvvel... Közben a szemedbe néz, és figyeli minden rezdülésedet. Extraklassz. Pillanatok alatt elrepült az óra, sajnos időpontra kellett mennem így hosszabbításra nem is gondolhattam, fürödtem és léptem.
  • Elszámolás:

    A telefonban jelzett mértékű ajándékot egy borítékban helyeztem el, amelyet megérkezésem után a kis asztalra tettem. Hogy mi történt vele nem tudom, nem foglalkoztam vele. A budapesti átlagnál kicsit magasabb, a szolgáltatással azonban még így sem arányban álló ajándék.
  • Összkép:

    Dóri igazi illuzionista, a szakma kiváló mestere :D. Nagyon jól éreztem magam vele, igazi élmény volt. Ellenségeimnek tényleg túl jó, barátaimnak melegen ajánlott kategória.
Happy Massage