• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Nem csalódtam, drága!:-))A beszi vége, az összkép tetszett a legjobban.Így van ez: mindenjó, ha a vége jó....

  • Egyeztetés:

    SZÉP NAPOT címmel egy pici játékot kezdtem el egyik hételeji délelőtt. Mivel a 7 közepére jutott egy kis szabadidőm, úgy gondoltam, hogy legszívesebben az oldalon lévő lányok valamelyikével tölteném szivesen. Mivel rengeteg csinos széplány van mindkét oldalon, nehéz választani olykor közülük, ezért a sorsra és a lányok gyorsaságára bírtam magam. Minkét oldalon válogattam, és beírtam a SZÉP NAPOT köszönést a csevijükbe. Nagyon kellett sietni,nehogy idő előtt beírjon valaki. Végül sikerült beköszönni minden lánynak szinte. Kíváncsi voltam melyik van jelen az életében a legjobban, leggyorsabban. Kis időn belül érkeztek a visszajelzések szépen sorban, bár van olyan is aki még mostanáig sem írt, köszönt vissza. Lényegében Giulia volt az első, így ő nyerte a randit a kisherceggel. Előbb telcsijén hívtam az időpont egyeztetés miatt, hangja kedves volt végig. Később az onlines bejelentkezést is elfogadta.
  • Megközelítés:

    A Marina partra autóval mentem, parkolót találtam szinte a ház előtt. Ingyenes környék, kivéve néhány rokkant parkoló részt, az ottani parkolás horror a megfelelő kártya hiányában. BKV járat megállók a közeli Gyöngyössi útnál vannak, ahonnan csak pár perc gyalogosan a Duna felé.
  • Helyszín:

    Gyönyörű lakópark, a lakás Dunára néző panorámával tökéletes.A lakás tágas, tiszta jóillatú. Ízlésesen berendezve a 2 szoba, masszázs részére. A szobában és az előtérben van hely a levetett ruháknak. Fogas, tükör stb,a szobában nagy fotel kínálja magát. A franciaágyas szobába mentünk, ahol tükör a falon kissé megdöntve kiváló látványt nyújt, de oldalt is található még. Ezek szépen bekeretezve mintegy szobadíszként is. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel is ellátott, többféle tusfürdő közül lehetett válogatni. Törcsi volt már jobb is, frottírosabb is, most nem olyan jutott.)) A szobában van légkondi, ami nagyon jó volt a nagy meleg miatt. Ügyesen be lett állítva, nem fáztam egyáltalán.
  • Lány külseje:

    Vékony magas hölgy, helyes arccal igazán dögös. Szerintem nincs rajta felesleg sehol, sokat fittneszezik, sportol és ez minden porcikáján meglátszik. Feszes mindenhol, popsi, mellek stb. Bőre szépen szolizott,v. napbarnított, tökéletes színű. Mellei szilikonosak, feszesek formásak, dicséretes orvosi munka, imádom kényeztetni az ikreket.))Nagyon szép popsija van.))
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve közepes erősségű svédmasszázst kértem. A franciaágyon jól kinyújtottam magam és kezdődhetett. Olajjal masszírozott végig, a lábaktól felfelé. Nagyon alaposan masszírozott minden porcikámat. Főleg a dereket, hátat és vállaimnak esett nagyon jól. Közben végig beszélgettük, nevetgéltül a teljes időt. Masszázs közben lassan estek le a bikini darabjai, előbb a felső, majd az alsó is, rendesen ott tartva a figyelmem. Az elején felajánlottam egy kis kényeztető masszázst, ha elfogadja tőlem ajándékként, aminek nagyon örült. Szereti magát kényeztetni. Végigcsókoltam a nyakától kezdve szépen lefelé, az olajjal rendesen átmasszírozva alaposan. Erogén zónákat sem kihagyva.
  • Levezetés:

    A végét happy finish-el zártam,orgazmusáig franciáztam. Mint régi törzsvendégként ismerjük egymást már. Elfeküdtem a franciaágyon és szépen olajjal kenegette magát,apró finom csókokkal indítottunk. Tekeri a testét keményen álló hercegem körül. Popsit jól kitolva a tükör felé, mindenre kiterjedő franciájával kényeztet. Ilyenkor főleg előjön belőle az az igazi dögös macska. Nézésétől begerjed főleg az ember. Kézzel is besegítve, de nagyon jó az összhatás együtt, főleg. Kicsit hagytam magam így kényeztetni, s a végéra 69-es pózba fordultuk,a hol szinte együtt élveztünk el, nagyon nagyot. Vitaminjaimat ő irányította, beterítettem rendesen.)) Kis tisztálkodás után még összebújtunk egy kis időre. Fürdés és öltözködés után együtt mentünk el a lakásból.
  • Elszámolás:

    Egy órás randira jöttem most, ő sem ért rá nagyon tovább maradni. A szokásos pesti átlagos ajándékért egy csodás órát töltöttem vele megint, nagyon megéri. Az elején többféle gyümis nasival kedveskedtem,nagyon örült neki.
  • Összkép:

    Giulia fantasztikus csaj,tökéletesen masszíroz, ismeri keresi az ember kívánságait,érezhető hogy szereti csinálni is. Értelmes, okos NŐ, sok mindenről lehet beszélgetni vele. Kisugárzása igazi szexi dög, amit főleg imádok rajta. Talán ez az, ami állandóan húz vissza hozzá. Levezetés nála kiváló, teljesen kicsavar mindig, hatalmasat élvezek nála. Ami pici negatívum, szerintem kissé szétszórt, rohan állandóan a világában, és kissé rabja a virtuális világnak mostanság. Így kevés ideje van RÁM.)) Igyekeztem ,hogy kellemes legyen a megnyert randi velem. Én mindig szívesen jövök hozzá, jó szívvel ajánlom a hölgyet nektek is, akik készülődnének hozzá. Csók szépséges CICUS.
Happy Massage