• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Elnézést kérek a késői köszönet nyilvánításért előre is!
    Szóval, köszönjük szépen a kedves szavakat/ mint pl:...valaki itt nagyon meg lesz bv / :D
    Remélhetőleg fogunk még gabalyodni! :)
    Ölelés!!
    D. M.

  • Egyeztetés:

    Dórit és barátnőjét (akkor még más volt a kiszemelt párja) már régebben kinéztem magamnak, de sajnos kétszer is közbe jött neki valami halaszthatatlan, így ezek a találkák sajnos elmaradtad. De nem adtam fel a próbálkozást.
    Az egyeztetés Mercivel zajlott, üzenetben és telefonon is beszéltünk, mindenről teljes körű tájékoztatást kaptam. Utolsó lépésként időpontot foglaltam itt az oldalon. Szerdai napon a kora délutáni órákban jött létre a randevú.
  • Megközelítés:

    A megközelítésben nagy segítséget nyújtott a BKV, troli megálló gyakorlatilag a tetthely előtt teszi le az ember. Gépjárművel érkezőknek is hasonlóan könnyű dolguk van, mivel lakótelepről beszélünk számolatlan ingyenes parkoló van.
  • Helyszín:

    A lépcsőház előtt hívtam Mercit, elárulta, hogy melyik csengőt nyomjam, és melyik ajtót keressem. Emeletig kellet feljutnom, lift ugyan nincs, nem is hiányzott. Mivel hétköznap jártam ott ebéd idő után a lépcsőhát teljesen kihalt volt. Ekkor már párosával szedetem a lépcsőfokokat, hipp-hopp fel is értem.
    A lakásból csak a hálót és a fürdőt tekintettem meg, mindenhol rend és tisztaság fogadott. A hálóban néhány kisebb bútor hatalmas franciaágy (amit később teljes szélességében ki is használtunk) és egy kanapé a berendezés. Az ágy támlájánál tükör, ami mind a térérzetnek, mind a actionnek is jót tesz. A fürdő is patyolat tiszta, sarokkáddal és telefon kagyló formájú zuhanyfejjel. Többféle tusfürdő és szájvíz is van. Mi kellene még?
  • Lány külseje:

    Az ajtó nyílásakor először Dórit pillantottam meg, egy magas rövid szőke hajú tündér állt előttem, szimplán egy melltartóban és egy bordó francia bugyiban. Wow, ez a gyengém.
    Merci a szép szoli barna bőrű szőkeség is előkerült, rajta egy fehér hálóruha szerűség volt csak. A két lány teljesen megfelelt az általam képeken látottaknak, innentől már tudtam, hogy nem fog csalódás érni a következő egy órában.
  • Action:

    A cipő levétele után a lányok betessékeltek a szobába. Röviden beszélgetni kezdtünk, miközben szépen lehelyeztem a ruháimat a kanapéra. Mikor a mondatokat Dóri már nem a hangsúly levitellel, hanem csókokkal fejezte be, már harapni lehetett a levegőben a ha törik, ha szakad, itt valaki meg lesz b@szva hangulatot. Gyorsan elmentem zuhanyozni.
    Mikor végeztem és visszatértem a lányok már az ágyon vártak, ismerkedő csókolózás és és simogatás következett, először Dórival, miközben Merci hátulról simogatott mindkettőnket, majd megfordultam és Mercit csókoltam és tapiztam. Közben Dóri egyre lejjebb haladt a testem csókolása közben. Merci is lekuporodott Drói mellé, ekkor már ketten kényeztettek, leheveredtünk, a csajok már egymással is incselkedtek, kezdtek ez események elmosódni... Dóri Mercit kényeztette a nyelvével és a kezével én hol csókoltam, hol a velem egykorút tettem a szájába. Meg is lett az eredménye, Merci mély sóhajok mellet elment. Míg Merci pihegett kértem Dórit, hogy üljön a számra, folytatódjon a dolog 69-ben, nagyon franciát kaptam, de a nyelvem sem volt tétlen, a jelekből ítélve részsikereket értem el nála. Ekkor jött el a gumihúzás ideje, először Dórit tettem magamévá misszionárius pózban, majd gyors gumi csere után Merci következett, több pózban is tornáztunk, Dóri mind végig aktívan kéznél volt, mindkettőnkre szakított időt. Miközben Mercit toltam doggyban és Dórit ujjaztam ért el a vég. Pár képkocka ekkor kiesett, mikor magamhoz tértem az ágyon térdeltem, a két lány pedig simogatta habtestemet.
    Az első fél óra után pihengéltünk egy kicsit, kaptam frissítőt, beszélgettünk mindenféle témáról. Gondoltam vágjunk bele még egyszer, ismételten ketten furulyáztak rajtam, de Dóri számomra eddig még nem tapasztalt határozottsággal magához ragadta a kormányrudam, olyan bőnyálas-pornós franciát kaptam, amit filmekben is ritkán látni! Normás körülmények között kivégzett volna egy ilyen kezelés, de úgy tűnik, hogy az előző menet után még nem sikerült regenerálódnom. Újra gumit kértem, Dóri nyeregbe is pattant, ugyanazzal a vehemenciával lovagolt meg, mint ahogy pár pillanattal korábban franciázott nekem. Két karomat a fejem felé feszítette, látszott a szemében, hogy itt nem lesz megállás, elveszi amit akar! Egyre jobban szorította a karom, és lelassította a tempót, majd átölelt és csókolt. Javasoltam ismételjük ezt meg papás-mamás pózban is, Merci aktív közreműködésével ismét sikerült azt a bizonyos szikrát kicsalni Dóri szeméből. Mivel éreztem, hogy az időnk lassan a gégéhez ér, kértem,hogy franciásan zárjanak rövidre, egy percen belül mér Merci keblei között volta, de sajnos a második happy end nem jött el a számomra. Közös megegyezés alapján a szeánsz beszüntetése mellett döntöttünk, talán máskor befejezzük, amibe belekezdtünk.
    Elvonultam zuhanyozni, még egy kis beszélgetés, végül puszi és pá.
  • Elszámolás:

    A korábbi egyeztetés során megbeszélt ajándékot tettem a kis tálkába. Cserébe minden szempontból prémium kategóriás szolgáltatást kaptam. Az általam ott hagyott ajándék távozásomkor is ott volt.
  • Összkép:

    A környezet kifogástalan, a csajok tündériek, az élmény felejthetetlen. Mindenki férfitársamnak kívánom, hogy valamilyen úton módon gabalyodjon bele hasonló élménybe! Komolyan mondom receptre kéne felírni!
Happy Massage