• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága kis nyaligatorom! Annyiszor nekifutottam már ennek a beszi reagálásnak, de valami hiba miatt soha nem sikerült rögzíteni.... :( Na de nem adom fel, ötödik alkalommal is nekileselkedek! :D

    Szóval.... :)
    Ismét egy nagyon kellemes órácskát töltöttünk el együtt, mindig jó újra találkozni veled. S még ha picit elcsúszott is az időpontunk, a találkozás pillanata egyszer elérkezik, és akkor ismét a karjaid közé kerülhetek. Vagy te az enyémek közé.... :D De mindegy is, mert csak az számít, hogy ismét csudi jó volt nekünk! :)
    Ismerjük már egymást eléggé, tudjuk mi jó a masiknak, és bevallom ezzel szeretek is picit visszaélni, és úgy incselkedni veled, hogy mindig jobban és jobban élvezd a velem töltött együttlétet. :D
    Remélem ez legközelebb is így lesz, s lesz egy kis meglepim is, ami remélem tetszeni fog.... ;)
    Téged ismerve most igencsak felcsillant a szemed, és majd kifújra az oldalad a kíváncsiság mi lehet az, de nem mondok semmit, majd megtudod! :D
    Addig is puszikállak, csókollak össze-vissza, szana-széjjel meg mindenhogy! :) Hamarosan Folyt.köv.! :)

  • Egyeztetés:

    Már korábban szerettem volna menni hozzá, de sajnos vki aki piros ruhás közbeszólt. A mai napra kaptam zöld lámpát. Privát üzenetben és telefonon is egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. XI. kerület jól megközelíthető része. A ház mögött van parkolóhely van bőven és ingyenes.
  • Helyszín:

    Átlagos panel. Nincs nagy mozgás az épületben. Minden megvan, ami kell. Fürdőszobában többféle szájvíz és tusfürdő. Jó nagy ágy van, vele szembe a falon kis tükör, amit ismét hasznosnak ítéltem.
  • Lány külseje:

    Niki gyönyörű lány. Széles mosoly, szép nagy... jó nagy cickók. Természetes lány. Nem nádszál vékony, de azt Én nem is szeretem. Pont nekem való :D
  • Action:

    Beléptem, és egy nagyon meleg fogadtatásban volt részem. Egyből csókolózni kezdtünk, és Ő vetkőztetett, nadrágon keresztül simogatta Pajtit (ahogy Ő nevezi. Ennek hatására gyorsan elmentem zuhanyozni, hogy minél hamarabb a karjaimban tudhassam.
    Visszaérkezésemkor már csak a harisnya volt rajta, mondván ne húzzuk az időt. Újabb finom nyelves csókokat váltottunk, majd jött az az isteni mélytorkos, finom lágy francia. Niki már tudja hogy szeretem, és ezt ki is használja. Eszméletlenül fel tud vele húzni. El tudnám viselni egész álló nap. Majd hogy ne legyen probléma Én kezdtem kényeztetni, picit leragadva Incinél és Fincinél. Aztán rátértem a nyelvtanra. Vonaglott, remegett, sóhajtott, nyögdécselt. Már ezért megérte elmenni hozzá. Úgy éreztem jól esik neki, amit csinálok.
    Ezután VV fel, és Ő került felülre, ami (nála) a kedvenc pózom, mert nagyon jó vele így szeretkezni. Tudja, hogy mitől döglik a légy! :D Le is kellett lassítanom Őt, nehogy hamar utolérjen a vég. Aztán pózcsere. Én hátulról, közben csókok. A végére kértem egy NFVSZ-t, ami fantasztikus volt. A végén remegtek a lábaim, hatalmasat élveztem.
    Többre sajnos már nem jutott idő :(
  • Elszámolás:

    A szokásos. Sokkal többet kapsz, mint amire először gondolnál. A szokásos helyre tettem, szóba sem került. No TP.
  • Összkép:

    *5-ös. Niki számomra AZ ISTENNŐ. Maximálisan odaadó, rám figyel. Ha lehetne, egész nap csak nála lennék. Mindig mosolyog, csacsog, és eszméletlen jó vele szeretkezni.
Happy Massage