• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    SZIA! MÁSNAK IS JELEZTEM HOGY A TELEFONOMMAL VOLT A PROBLÉMA!!!! ne haragudj..és KÉRLEK NE ÍRJ ADDIG ROSSZ BESZÁMOLOT AMÍG NEM IS TALÁLKOZTUNK,HISZ ÍGY IGAZSÁGTALAN!! :(..köszönöm megértésed.

  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam kedd délután, és szerda reggel 8:30-ra egyeztettünk időpontot. Megemlítettem neki kedvesen, ugye ott lesz-e. Hát persze! Csak azért, mondtam, mert múlt pénteken hiába vártam reggel, pedig csütörtök este kétszer is beszéltünk ez ügyben. Ó, hát ő ezt nem is érti. Jól van, mondom, majd személyesen megbeszéljük, hát akkor reggel holnap 8:30-kor találkozunk! Aztán jól megszívatott, lásd lentebb.
  • Megközelítés:

    Csak azt tudom leírni ismét, amit a pár nappal korábbi ugyanilyen beszámolómban (ami nem jelent még meg, nem értem, miért...). Könnyű megközelíthetőség, Róbert Károly körútról nyíló mellékutca, parkolni mindig lehet, fizetős, BKV is OK.
  • Leírás:

    Ismét ugyanazt a leírást adom meg, a ház új építésű, határos a Róberten egy irodaházzal, a ház aljában egy kifőzde-étkezde van, van mélygarázs parkolója, vele szemben azt hiszem építési terület van, a ház jól néz ki, márványszerű falak, kulturált, nívósnak tűnik kívülről. Belülről nem láttam, mert hívtam reggel 8:30-kor, ki van kapcsolva. Hívom 8:34-kor, bele se tudok szólni, valaki lihegve belemondja, hogy hívj egy óra múlva légyszi, aztán leteszi, és megint ki van kapcsolva. Szóval másodjára vert át Lilike-Hajnalka kisasszony, felháborítónak tartom ezt. Öreg motoros vagyok, ilyen egymás után kétszer nem esett meg velem egy lánnyal. Ha valaki reggel 8-tól vállalja az ipart, akkor kérem szépen vállalja is, főleg, ha leegyeztetjük!!!!!! Jól elb..zta a napomat egy héten belül kétszer is. Az elsőre még lehet mondani, hogy fiatalság-bolondság, van ilyen, előfordul, bár akkor még SMS-t is írtam neki, és még arra sem vette a fáradtságot azóta sem, hogy válaszoljon 3 szót. De az, hogy pár nap elteltével másodjára is így megszívasson, ez már több a soknál! Kimondom: SZEMÉTSÉG. És kérem az admint, adja le a pár nappal ezelőtti és a mostani beszámolómat, okulásul a többieknek, mennyire megbízható is ez a hölgy.
Happy Massage