• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Harcosom, Lovagom, meg a többit nem írom, majd a füledbe súgom a franciázásánál:D
    / De nem röhögsz:D /
    Hát nem is tudom itt most szavakba foglalni hozzámállásodat, köszönök mindent Kedves.
    Azt mindenképpen tudom Neked garantálni, hogy még sok élményben lesz részed, mert.../Énisénis/
    Csak:) Nem írom, majd énekelem:P
    Szeretettel várlak mindig, tudod, ugyi:P
    Csókollak Édes...

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés gyors, készséges, -már ha el tudom érni-, gyakorlatunk az, hogy megcsörgöm, és visszacsörög, ha nem foglalt.
  • Megközelítés:

    A cím törzsgárda tagnak nem kérdés. Mióta megismerkedtem a mobilos autó-parkolási móddal, nem kell reggel 8 előttre, vagy du. 4 utánra időzíteni a talit. Vonattól, távolsági busztól sincsen 10 gyalogos percnél messzebb a tetthely.
  • Helyszín:

    Olyan a szoba, hogy nagy fantázia kellene a szexértelmű fejlesztéséhez: van minden elképzelhető oldalon tükör, kényelmes a franciaágy, magasanülős támadásra alkalmas bárszék, táncrúd, cipő-és kellékkiállítás, rejtett és nem rejtett hangulatvilágítás, programozható háttérzene. Persze a csúcs a szobában Regi.
  • Lány külseje:

    Kellemesre szolizott, bársonyos bőr, egyenes hátú, izmos, karcsú termet, ruganyos járás, ragyogó, színjátszó, ám alapjában kék szemek /kettő/, csibészes, félhosszú szőke haj. csillámos szempillák, a tanga félrerúgásában gyakorlott, karcsú lábak. /lágy, vagy erős csókra alkalmas/ száj, méretesre kiölthető, Édes munkában edzett nyelvvel, mindíg szoros puncis és popós hölgy. Milfnek hirdeti magát, ez azonban megmarad a születési anyakönyv szintjén: 30-as külső, több, mint 4ixes /jó/ tapasztalattal.
  • Action:

    Mindig csókkal fogad, tudja, ez az -egyik- gyengém. Indításnak arra alkalmas ruhában lép elő, ami lehetővé teszi a kehely simogatását számomra. Szeret maga vetkőzni, aminek a csúcsa a tanga /ha volt rajta/ magas lábemeléssel való pályára állítása. Az akciót általában franciával kezdi, kész elfogadni, hogy milyen legyen a tempó, erősség. csinál mélytorkot is, ami a szerény méreteim mellett kész művészet. Szeretjük a 69-et, hiszen a -másik- gyengém a kehely nyalogatása, a vitorlák kifeszítése, nyaggatása. Ezzel csak az a feneség, hogy ilyenkor nem látom az arcát: ezért többször kérem a szembe babám, ha francizol-módot. Kiváló, a dákót felöltöztető módszere: a szájába vett nagykabátot egy laza szájcsuszival viszi fel, kéz érintése nélkül, tövig. Keményen lovagol, és bírja a tempót csodás nunijával, izmos combjaival. Legtöbbször én fogom könyörgőre, hogy hagyjon lehetőséget. Hadd' menjek el popóban /harmadik kedvencem/. Szorosan, tövet-makkot ingerlően, nem csak a f@t, hanem az idegeket is kéjesen borzolóan teszi oda a kéjbarlangot. Tudja, hogy itt szeretek elmenni, legtöbbször sikerül is... a levezetés összebújós beszélgetés, kapucsínózás, vagy a második gyengém, a nyalakodás gyakorlása. Szeretem gyümölccsel, csokival ízesíteni az élményt, mindennel, ami fokozza a nuni egyébként is vágykeltő ízét. Mellesleg felfedeztük a fülfranciát, ami mind a mai napig harsány röhögésre /így/ készteti mindkettőnket. Mélabúsan olvastam makktársaim beszijeit többszörös orgazmusukról. és láss csodát: Regi belőlem /szerszámomból/ is kilantolt egy talin kettőt!
  • Elszámolás:

    Törzsgárda tagként szerény az ajándék, magas szintű a vendéglátás. Inkább az utóbbiért, nem utolsó sorban pedig -önzően- a társaságának polgári élvezetéért elfogadja kajameghívásaim, néha főúri nevű tortával ízesítve.
  • Összkép:

    Remélem, hogy a beszi szuperlatívuszaiból világos mindenki számára: csillagos ötös, vagy inkább háromcsillagos százas? Az összbenyomás arra késztet, hogy még sokszor legyen részem BENNE.
Happy Massage