• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Drága "little..:o) John :)
    Nagyon szépen köszönöm e lelkes hosszas pozitív beszámolódat!és az időt, amit erre szántál hogy másokkal is megoszd!!
    Nagy örömmel, mosolyogva olvastam el jó párxor az irományt :)Nagyon jól éreztem magam Veled, akkor is amikor csend nyugalom sóhaj honolt,és a végén is amikor kibontakozhattam kicsit személyemmel. :))
    Te sem vártad jobban ezt a találkozást mint Én ebben biztos lehetsz!,de eljött ez a nap,külön köszönöm a türelmedet felém, hogy hosszas próbák után is kivártad velem a randevút.Nem ijedtem meg Tőled, sőt már az első pillanatban tudtam hogy végtelen kedves okos Vendéggel állok szemben,aki majd imádni fogja a mancsaimat.(is.:)Összes erőm neked szenteltem,mégha a végére kicsit bele is gebedtem..:P de pár perc pihi nekem elég volt,(miközben töltöttél...a cukrot szopogatván-köszönöm a hozzám való jóságod,és a bókokat ;)
    és újra energetizálódtam is.Remélem még találkozunk,várlak szeretettel ha lehetőséged lesz ujra meglátogatni.Ha hivsz már az itt szereplő néven köszöntelek majd.:)(:
    "Több lakozik benned mint gondolnád,és még többre értékeld magad mint amit most hiszel...senki nem fogja becsukni előtted az ajtót.:) Nem kell a feszültség,sem az izgalom.-besorolásom: Kedves,értelmes humoros türelmes és végtelen jóindulatú vendég az Úriember.
    puszi~ölelés ING :**

  • Egyeztetés:

    Régóta már, hogy hívogatom. Beszélünk, majd halasztunk hol ezért, hol azért. Ma is tettem egy próbát abban a biztos tudatban, hogy valamiért úgyis biztosan kimarad a randi. Erre mi történik? Felveszi a telefont ismerősként búg bele majd megkérdezi mennyi is az idő. Mondom. Erre Ő. Rendben, ekkor várlak és mond egy ~két órával későbbi időpontot. Lehet erre nemet mondani ennyi próbálkozás után? :) Nem! Igent mondtam, majd lázas átszervezés kezdődött, hogy odaérjek időre. :)
  • Megközelítés:

    Közismert bevásárlóközpont mögött, ami annak a helyére épült, aminek - a korombeliek még tudják - egy kis kópé volt a reklámalakja. :) Ebben a központban megoldható a parkolás, aki pedig más módot választ hát annak nem sok hasznos tanáccsal tudok szolgálni, de az biztos, hogy a leghíresebb budapesti tuják egyikének végállomása itt van.
  • Helyszín:

    Gyönyörű, modern, új épület. A beépített anyagok szinte még az eredeti illatukat árasztják. Pazar! A lakás szintén. Szerintem ez a környezet illik Ingridhez. Ahogy láttam Ő is így gondolhatja, mert láthatóan jól érzi magát benne. Valahogy passzolnak egymáshoz.:)Otthonos kis garzon, egyik fele leválasztva, másik felében a tetthely igényes berendezéssel, anyagokkal. Pici fürdőszoba, káddal, tengernyi tusfürdővel, két törölközővel és a bemelegítő kókuszos kedvességgel a virágmintára hajtogatott törcsiken. :) Ingrid odafigyel a részletekre és minden tőle telhetőt megtesz, hogy jól érezd magad.
  • Lány külseje:

    Lenyűgöző látvány felöltözve és ugyanez mondható el róla ruháitól megszabadítva is. Ha elmerülsz szemében egy valódi senora néz vissza rád. Szinte látod, ahogy táncra perdül a parketten, kezében kasztanyetta csattan, kibontott haja lebben, szoknyája röppen, érzéki vörös ruhája úszik utána, mindeközben a teret betölti a flamenco gitár hangja. Ez a lány maga a tűz. Egy percre meg nem nyugszik, nem pihen, állandóan mozgásban van, pörög, mint egy tornádó.
  • Erotikus masszázs:

    Röviden szólva profi, dinamikus, gyógymasszázzsal vetekedő. Mivel az előjáték elvette a szavam, így maximálisan a masszázsra koncentrálhattam és csendben élvezhettem minden percét a következő eseményeknek. Így történt tehát. Talpacskáktól indítunk, lábakra, popsira előre felkenve az anyag, majd indul az abszolút szakszerű, a vendég teherbírásához igazított erősségű masszázs, ujjakkal, tenyérrel, csuklóval, alkarral, könyökkel, mikor minek látja szükségét a masszőz. Vádli, combika külső, majd belső fele alaposan meggyúrva, lábszárak visszahajlítva, akció után megpaskolva. Derék felett ha lehet még alaposabb a menet. Először csak a talajról, majd a masszázságyra felpattanva a gravitációt is kihasználva megy a mesteri dögönyözés. Nyak, vállak hátulról és szemből, majd gerinc melletti könyökös aprítás. Fantasztikus, lazító, elrepítő érzés! Utolsó előtti fázisként csúszka a háton. Vonzó méretű, csodás sárgadinnyék görögnek végig a hátadon és borostás szeméremdomb dörzsöli feneked. Befejezésül újra a talajon oldalról is rásimulnak hátadra a kellemes dinnyécskék. Puszik és sóhajok a fülecskébe, hogy érezd a törődést. Sajnos előbb utóbb felhangzik, az egészségedre és ezzel véget is ér(ne) a fantasztikus előadás, ha Ingrid nem ülne melléd a masszázságyra és miközben formás testét simogatod Ő is cirógat és beszélget veled múltról, jövőről.....egy szőlőcukor elszopogatása mellett. Majd ha úgy érzed most már elérkezett az idő beinvitál a fürdőbe, ahol a Tőle megszokott kedvességgel melléd állva a kádba igyekszik téged mindenhol megszabadítani az illatos olajtól. Igen, mindenhol! Kellő alapossággal és ezt az alaposságot Ő is igényli hiszen pompás teste éppúgy olajos, mint a tiéd. Magával ragadó érzés együtt zuhanyozni egy bombázóval. :)
  • Levezetés:

    Pici törés az idővonalban, hogy a levezetés a masszázs előtt esett meg. Tehát pancsolás és öblögetés után enyhe zavaromat érzékelve Ingrid az ágyra invitált, hogy oldjuk valamelyest a leheletnyi feszültséget. Ledőltem, s egy pillanat alatt felgyorsultak az események, mert Ingrid nem a vacakolós típus, bár jelezte, ha bármi gond van szóljak. Szóljak?! Mire felfogtam mit is mondott már a szemem előtt lebegett egy csodás fazonírozott, illatos, formás punci és a fütykös gyors növekedésbe kezdett Ingrid kezei és ajkai hathatós beavatkozásának köszönhetően. Én nem kergetek hiú ábrándokat, ezért soha nem szoktam kölcsönösségbe fordulni, de most a szemem elé táruló látványtól és a közelből hallható kéjes cuppogás és bájos szex anime hanghatásoktól bizony kis híján revideáltam nézeteimet és habzsolni kezdtem a felkínált süteményt. :) De úrrá lettem magamon és csak megmarkoltam az izmos, formás popsit és széthúztam, hogy a látvánnyal kárpótoljam magam. A program persze nem csak ebből állt, volt itt kérem popsi és puncitekintés felettem állva elölről és hátulról, farokdörzsölés borostás puncival, amit azonmód le is kellett állítanom, mert még nem óhajtottam befejezni a mókát. Persze mint minden más ez sem tarthat örökké, ezért mikor Ingrid a lábaim közé feküdt és én belenéztem gyönyörű, mély tűzzel égő gitana szemeibe éreztem, hogy ez már nem tarthat soká és megadtam magam espadajának. Végzett velem! No, hát így ért véget a mi kis corridánk. Most is mint gondolom mindig Ingrid győzött, s a bika kinyúlva hever. :) (GOTO masszazs)
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint, maximálisan korrekt módon. Semmiféle idővel kapcsolatos probléma nem merült fel.
  • Összkép:

    Ingridben egy nagyon kedves és mindemellett pompás adottságokkal bíró Hölgyet ismertem meg. Érdemes volt várni Rá és nemkülönben érdemes végre felkeresni Őt. Köszönöm, hogy ott és Vele lehettem ezen a délutánon.
Happy Massage