• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Szia! köszönöm beszámolod, annyit had tegyek hozzá,hogy szeretem néha a durvább sexet,izgat. de te tulzásba vitted, az ökölsex nem azt jelenti,hogy 1 órán keresztül egyik pillantról a másikra feldugod a karod.( és nem egyszer megkarmoltál!!!,szóltam csak téged nem érdekelt.). azért mondtam amiket mondtam hogy vedd magad észre, hogy vedd észre nem egy guminő vagyok. de köszönöm hogy legalább megpróbáltuk,remélem nem lessz több "rossz" élményed.

  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette telefonon elmondta, hogy minden bent van az alapban, még amit extraként ír az is egy csomagárba, ami egyáltalán nem sok.
  • Megközelítés:

    1-es villamosról két perc séta, autóval a parkolás fizetős. Nagy kedvel mentem a nagyon kedvező feltételek miatt.
  • Helyszín:

    Ú építésű társasház, merném nevezni luxuslakásnak is, nagyon szép, igényes nappali, és szoba is. A fürdőben meg sokféle tusfürdő közül lehetett választani.
  • Lány külseje:

    A képek alapján teljesen másra számítottam, valami vagány csajra gondoltam,ehelyett egy teljesen átlagos szerény lány fogadott. Ez persze egyáltalán nem baj, ettől még lehetett volna minden kiváló.
  • Action:

    Belépéskor egy törölközőbe csavarva fogadott, ami alatt csak egy bugyi volt. Leültünk a nappaliba és megbeszéltük a dolgokat. Megkérdeztem az ökölszexet, megmutattam a kezemet, azt mondta mehet be bátran csuklóig. Mondta, hogy beszélhetek vele bármilyen csúnyán, öt abszolút nem zavarja. A popószex is mehet bátran, meg a popsi kinyalás részemre. Az ajándékot átadtam és elmentem zuhanyozni, ö is elkísért, és közbe beszélgettünk és elmondtam, hogy mennyire örülök, hogy egy ilyen szolgáltatót találtam aki ennyi mindent vállal. Mikor vissza tértünk a szobába. Lilike csak innen kezdi számolni az időt, először csók csatával kezdtünk, amit nagyon ügyesen csinál. Majd mondtam neki, hogy meg akarom öklözni, mire Lilike, hogy oké csak akkor bekeni magát krémmel, mire én hogy akkor inkább előbb kinyalom. Így is történt, puncija finom jó ízű. Na akkor mondtam, hogy most kenje be magát és megöklözöm, elég könnyen belecsúszott, Lilike közben a farkamat simogatta, és csókolóztunk, ami fantasztikus érzés volt. Közbe végig Lilikével a lehető legcsúnyábban beszéltem, csak ezt ide nem írhatom le. Majd eztán kértem, hogy nyaljon ki, ami szintén elég jó volt vele. Majd dugni támadt kedvem sok csókolózással, mikor éreztem, hogy itt a vég kértem, hogy verje ki az arcára. Nem húzódozott, nem finnyáskodott hanem szépen csinálta. Pihenés képen kértem, hogy nyaljon ki, és közbe a farkamat simogassa, majd ismét megöklöztem, közben faroksimogatás és csókolózás. Majd egy kis franciát kértem kábé 45 perce voltam akkor ott. Ismét csókolózni akartam de Lilike közölte, hogy ö nem fogja végig csókolózni az egész órát, mert még sok mindenkivel kell még ma csinálnia, nem tudom nekem ehhez mi közöm van. Meg akartam ujjra öklözni, de azt szintén nem engedte. Akkor mondtam neki, hogy franciázzon mert még van időnk, erre Lilike közölte, hogy nem szereti, ha valaki annyira kiszámítja az időt, jó lenne ha mihamarabb elélveznék és elhúznák innen. így is lett, meg is mondtam neki, hogy többé nem jövök erre csak annyit mondott, hogy jó.
  • Elszámolás:

    Átlag feletti ajándék de többet vállal mint bárki más bele is lehet pisilni a szájába de ezt nekem is csak a vége fele mondta mikor már elég paprikás volt a hangulat.
  • Összkép:

    Nagyon jó szolgáltató lenne,ha végig az egy órán keresztül azt csinálná amit ígér , mélytorkos francia az egyáltalán nem volt. A többi dolgot az elején rendesen csinálta a végén már nem, ez számomra felháborító volt.
Happy Massage