• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Harmadszorra jártam Sisynél. Az egyeztetés telefonon könnyen ment, szerencsémre felvette a telefont. Kedves, visszatérő vendégnek kijáró, kedves hangon jegyzett elő a kért időpontra.
  • Megközelítés:

    A cím változatlan. A Váci út egyik kis mellékutcája, két metro megálló között. Parkolás könnyű, de fizetős, alacsony óradíjjal.
  • Helyszín:

    Ház régi, de a két szoba hallos, földszinti lakás tágas, barátságos. Diszkrét bejutás.Most másik szobában voltam, mint eddig, ez is szellős, rendesen berendezett, jó benyomást tett rám. Fürdő szoba elég nagy, beépített sarokkáddal. Lassan megbarátkozom a FÉG meleg vízzel, ahogy megismerjük egymást, úgy lesz lassan megszelídíthető a FÉG. Tusfürdők, szájvíz, kispohár, száraz törülköző van.
    Többen vannak a lakásban, de a szervezettség tökéletes, sehol semmi zavaró mozgás, hang, nincs jövés-menés.
    Az elmúlt napok utolsó szuper meleg délutánján voltam ott. Klíma nincs, de a földszinti, téglafalú lakás besötétített szobái, kissé felhúzott redőnyei elviselhetővé tették a lakásban a meleget.
  • Lány külseje:

    Sisy valami igen lenge strandruha, vagy szexis otthonka szerűségben fogadott. A ruhán rengeteg hasíték volt, kezem ezeken itt-ott becsúszott és érintette selymes bőrét. Másodpercek alatt kiderült, hogy nincs rajta bugyi. A páncél melltartót viszont most is viselte, szerintem feleslegesen.
    Gyorsan lehántottam magamról az utcán megizzadt ruhákat és spuri a fürdő szobába. Gyors felfrissítő zuhanyozás. Közben Sisy poharakat hozott a táskámban rejlő két doboz hideg sörnek.
    Mikor ő is visszajött a frissítő zuhany után egy pohár hideg sör után rátértünk jövetelem igazi céljára. Ágy szélére ült, elé álltam és ő kezelésbe vett. Hosszasan forgatta a szájában, szívta makkomat, közben saját hossz tengelye körül forgott. Hol négykézláb állt velem szemben, hol elfordulva, de farkamat egy pillanatra sem elengedve, a melleit, hasát fordította felém. Ilyenkor egyik kezemmel leértem egyik melléhez és azt gyömöszöltem Sisy örömére.
  • Action:

    Aztán hanyatt feküdtem és Sisy két széttárt combom között helyezkedett el, ráborulva farkamra. Fejét fel és alá billegtetve szédületes sebességgel kényeztetett, elismeréssel adóztam a nagy frekvenciának, ilyent még nem tapasztaltam. Szerencsémre nagy volt a tűrő képességem, álltam a rohamot.
    Később Sisyt hasra fordítottam, négykézlábra állítottam és belenyaltam hátulról, miután az ágy mellé térdeltem, hogy jobban hozzáférhessek a feladathoz. A hüvelyben való turkálást Sisy továbbra sem kedveli, ez itt kimaradt a műsorból. Annál hevesebben masszíroztam a csiklót és környékét, a popsi bejáratot. Minden csupa lucsok volt, és hallhatóan Sisy élvezte ezt a játékot is.
    Az ágyra újra felkerülve az erotikus masszázst kiegészítettem az egyik mellecske kényeztetésével. A kemény mellbimbó intenzív csókolgatása, szopogatása Sisyből vulkánszerűen kitörő érzéseket váltott ki. Láthatóan, hallhatóan véletlenül rátaláltam az erogén zónák közül a legérzékenyebbre. Ez talán egy milfhez szerintem illett is.
    Az idő robogott, célegyenesbe kellett fordulni. Kértem vegye elő a síkosítót és lássunk hozzá a nap fénypontjához a hátsó bejárat megtámadásához. Sisy úgy vélte, hogy síkosítóra nem lesz szükségünk. Hanyatt fektetve felöltöztetett, és mindent szépen eligazított és beleült úgy, hogy a hüvely szorosan fogta a farkam. Amikor elhelyezkedett a nyeregben vad vágtába kezdett. Attól tartottam, hogy kicsúszom belőle a nagy ugrabugrában, de Sisy ügyesen szorította a makkomat. Amikor aztán elkészült a természetes síkosító, Sisy megfordult, fenekét felém fordítva tüntette el a farkam a szűkebb bejáratba. Most is elvarázsolt a szép női csípő ritmikus hintázása. Lendületesen csúszott előre-hátra a nyeregben, megfeszítve farkamat a szűk bejáratban. Nagy örömömre szolgált Sisy egyre hangosabb tetszésnyilvánítása. Közeledve a véghez trágár mondatokkal biztattuk egymást. A végső durranásba alulról ráhajtva én is kivetem a részem, míg Sisy felülről dolgozott serényen.
    Összességében megállapítottam, hogy nagyon jó dolog egy érett nőt b…ni.
  • Elszámolás:

    Érték arány a szokásos, mindez minőségi szolgáltatásért. Nekem bejött, az ajándékkal együtt.
  • Összkép:

    Ízlésem szerinti érett nő, ahogy mondani szoktuk egy tüzes milf. Kedves arc, kedvem szerinti alkat, hosszú combok, stb. és nagy szakmai profizmus. Ezt kerestem és tőle 100%-ban megkaptam. Jó volt.
Happy Massage