• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves pppsss ! :) Nagyon szépen köszönöm ezt a kis kedves, aranyos írásod !!! El kell hogy mondjam, mi közben olvasom, egy kellemes film pörög le előttem. :P Nagyon kellemes társaság vagy amit én is meg szeretnék köszönni, és puszika érte.! :) Még amit ki emelnék,a fincsi krémest.. :P hát.. Az már csak hab a tortán.. :P :) Szeretettel várlak máskor is. Csók

  • Egyeztetés:

    Korábban a chat-en sokszor találkoztunk, majd telefonon is beszéltünk, de az akkor feltételesre tervezett találkánk elmaradt. Viszont következő nap a chat-en elkezdett incselkedni velem, mire lecsaptam rá, telefont rántottam és már hívtam is. Felvette, egyből egy nagyon közeli határidővel sokkoltam, amit ügyesen áttettünk egy kicsit későbbi, de még gerjedelmemet nem csökkentő időpontra. Megkaptam az infókat a megközelítéshez és így még a kávémra is volt időm :)
  • Megközelítés:

    Harmadik kerületi sokemeletes hosszú panel, sok lépcsőházzal. Ezek egyikében van a tetthely, az egyik felső emeleten. Autóval ideális, GPS tökéletesen odatalál, a ház előtt sok parkolóhely, amelyek ingyenesek. vagy csak engem felejtettek el megbüntetni. Gondolom tömegközlekedéssel sem rossz, csak azt itt nem ismerem. A lépcsőház megtalálása rém egyszerű, majd telefon folyamodtam az áhított szám megkapásáért, brzzzz és már be is jutottam a házba, száguldás a lifttel, és be az ajtón ami már nyílik is.
  • Helyszín:

    Panellakás, ahol kellemes félhomály uralkodott, minden sötétítő behúzva, jó meleg nap volt így ez nagyon jól jött. Tisztaság, rend, kellemes kuckó érzés... A szobában francia ágy, a falon tükör a mozizáshoz, és még apróságok, amikre már nem emlékszem, mert izgő-mozgó partnerem folyamatosan lekötötte figyelmemet. Egy nagy turbó ventilátor istenien keverte a levegőt, nagyon jól esett. Fürdőszoba az összes kellékkel OK. Egy nagyon fontos momentum, ami számomra még magasabb szintre emelte vendéglátómat, a friss, ropogós, fehér lepedőt az orrom előtt dobta fel az ágyra.
  • Lány külseje:

    Szivecske egy nagyon vonzó, érett nő, tudod, hogy mennyi idős - hiszen az adatlapján ki van írva - csak nem hiszed el. Arcocskája is helyes, a képek szokás szerint nem adják vissza, a valóságot, a kisugárzást. Igazi kis izgő-mozgó, már az első pillanatoktól ügyesen megérintget, megsimogat, finoman hozzád dörgölődzik, szinte észre se venni, de nagyon jól hat az ember egójára. Kezded magad macsó pasasnak gondolni:) Hihetetlenül bársonyos bőr, nagyon formás popsi, amit későbbiekben folyamatosan láthatsz, ha ügyes vagy, hála az egyik falon lévő tükörnek. :) Ez a testrésze annyira lenyűgözött, hogy másra már nem igazán tudtam koncentrálni, de rendben van a hölgy, na :)Ja igen, egyik bokáján bokalánc(szerűség), egy idő után gondolkodtam rajta, hogy letépem, de aztán mégse... Ilyen bokalánc fixációm volt aznap, jól van na :) Tényleg olyan, mintha beosontam volna a szomszédasszonyhoz, akivel már régen szemeztem, csak még nem sikerült ürügyet találni az átmenetelhez. Na de most elfogyott a cukor és végre berántott magához, mikor bekopogtam kérni. :)
  • Action:

    Betaláltam az ajtón és mikor megláttam vendéglátómat teljes valójában, jólesően konstatáltam, hogy tart még a szerencsém, már hét lóval sem lehet volna már elhúzni a közeléből. :) Jóízűt örömködtünk egymásnak, és innentől kezdve tényleg mindig a keze ügyében voltam / a kezem ügyében volt. Átadtam az adatlapjáról kipuskázott sütit, amit azonnal meglesett és mi lesz a fogyókúrámmal felkiáltással el is dugott :)Meghívtuk egymást egy fürdőzésre, de előtte még a szobában ismerkedtünk és hámoztuk le egymásról a felesleges textíliákat. Az ismerkedés a fürdőkádban folytatódott, kölcsönösen áldoztunk a higiénia oltárán, egymást is simogatva, majd egyszer csak korábbi incselkedése tárgyával lepett meg partnernőm. A lábam elgyengült és egyszerre mondtuk/vagy gondoltuk, itt elég lesz, irány a szoba. Isteni érzés volt a turbo ventilátor által kavart légáramban, nedves testtel a friss lepedőn landolni. Egymásba gabalyodtunk, ismerkedtünk egymás minden porcikájával, puszik és csókok csattantak, ajkaink a másik testének eldugottabb és kevésbé eldugottabb pontjait keresték és találták meg. A következő történések általában nem rögzülnek pontosan bennem, és mivel nem írtam le azonnal, így csak álomszerű foszlányok maradnak meg. Viszont ezek a foszlányok Szívecskével csodálatosak voltak. Emlékeimben mintha felsejlene, hogy idegennyelven kényeztettük egymást sokáig, kezem számtalan domborodó idomot simogatott, markolt és csodálatos nedves nyílást izgatott. Rémlik, hogy egyszer csak ágaskodó önérzetemre került a védőfelszerelés amire rácsúszott és mozogni kezdett végzetem. Pillanatok alatt jutottam a hurik közé a paradicsomba, miközben csészealjnyira tágult szemekkel bámultam és görcsösen markoltam az előttem mozgó popsit. Rövidesen visszatértem ebbe a tér-idő kontinuumba és mikor partnerem úgy gondolta képes vagyok már értelmes létformaként vegetálni, gondoskodott a belső hidratálásomról és hasamra parancsolt egy masszírozáshoz. Előkerült egy tégely masszázskrém, majd meglepően erős kezecskéjével alaposan megdolgozta a hátamat, közben mindenféléről csacsogtunk, illetve én csak nyögtem. Majd rajtam végignyúlva folytatta az eszmecserét, de itt is izgett-mozgott, gyömöszölt, csúszkált a hátamon és lassan újra élesztette a vágyamat. A naturális részleteket most elhagyva, csak annyit, hogy sok minden történt a továbbiakban, több módon lettem majdnem boldoggá téve, sokáig egyensúlyoztam a gyönyör határán. Hörögtem, vinnyogtam, és többször is azt hajtogattam: Ez nem lehet igaz. Mikor kizsigerelve, a hátamon fekve próbáltam magamhoz térni, hirtelen az jutott eszembe: Vajon tudok majd így vezetni? Igen kedves MT-k mi jusson eszébe az egyszerű embernek ilyen helyzetben? Ez van :)
    De ez még nem a végjáték volt mint azt én gondoltam. Mikor már újra letusolva elkezdtem magamra a kapni cuccaimat, rám borult a meglepetések tárháza. Szivecske meglepett és olyan dolgokra lettem képes, amikre utoljára nagyon rég volt példa kétórás intenzív testedzés után, :) valamint egy olyan ajándékot kaptam Tőle ami vicces, kicsit perverz és romlott, magamtól sosem kérném senkitől de így felajánlva fenomenálisan imádni való. Végül menekülőre fogtam a dolgot, mert éreztem, ha nem lépek le most, minden további programom órákat fog tolódni, Szívecskén ez nem múlt volna. :)
  • Elszámolás:

    Itt elkövettem egy kis malőrt, mivel előre elfelejtettem tisztázni az elszámolást, így búcsúzáskor rá kellett kérdeznem, ezzel picit tönkretéve a történtek varázsát. Remélem partnernőm már meg tudott nekem bocsájtani bárdolatlanságomért, ígérem ilyen hibát többé nem vétek. Amúgy átlagos a magánnyugdíj-pénztári hozzájárulás, egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Incselkedett velem, azt hittem elkapom, de Ő kapott el engem. Mit nem adnék egy ilyen szomszédasszonyért :) Mindenesetre, mostanában, ha elfogy a cukor vagy a kávé, tudom hol kell kopognom. :) Így összefoglalóként Ferenc József szavai jutottak eszembe, amit ugyan kicsit más kontextusban használt az öreg: Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve.
Happy Massage