• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap este, egy kicsit fárasztó hétvége lezárásaként kerestem egy könnyed masszázst lezárásként. Ilyenkor nehéz jó dolgot találni, könnyen bele lehet futni egy rossz élménybe is. Örültem, hogy ehelyett Missyt még sikerült elkapnom. Volt egy kis zavar, amikor odaértem, és felhívtam, de ennek később nem volt következménye. Sőt, sikerült kicsit előbb kezdeni, és amikor felmentem hozzá, és láttam, ő az, aki a képen van, és minden stimmel, akkor minden rendben volt.
    Az még egy kicsit zavart, hogy amíg tusoltam, még egyeztetett telefonon. Utána teljesen ott volt velem, nem volt ennek sem következménye, csak egy hangulati kérdés.
  • Megközelítés:

    Marina part. Oda mindig autóval megyek, ideális. BKV-val még soha nem próbáltam ki, mennyi a táv a metrótól. Egyébként ma a part különösen szép volt a naplementében.
  • Helyszín:

    Élményeim szerint a Marina parton ez egy típuslakás, a szoba jól felszerelt, masszázsra termett, a lakás többi része el van paravánozva, és oda férfiembernek tilos bemennie.:) Gyertya, félhomály, masszázspad, tatami. Ez utóbbinak nem jutott szerep, de bizonyára az is igénybe vehető.
  • Lány külseje:

    Missy van a képeken, mindenki láthatja, hogy szép, fiatalos, szexy teste van, én azon csodálkozok, hogyhogy nem butikban, diszkóban, vagy akár modellként dolgozik.
  • Erotikus masszázs:

    Erős masszázst kaptam. A hátamra külön fókuszált, mert kértem. Lábban magától sokat ad. A hazavezetés közben még mindig éreztem a kellemes melegséget, amely a kellemesen erős masszázs és az olaj összetett következménye. Az masszázsolajban szerintem van valami vérpezsdítő illóolaj, és van valami egyedi, illatos is, ami nagyon emlékezetes, még mindig érződik a kezemen. A masszázs végét lezárja egy egészségedre. Bizonyos okokból -ami privát info- én tartottam attól, hogy Missytől nem fogom megkapni azt, amit vártam, de kellemesen csalódtam.
  • Levezetés:

    Szerintem azt nem lehet mondani, hogy az esete lennék, nem egészen vagyunk egy hullámhosszon, de teljesen becsületesen, profin dolgozik, és megkaptam, amire vágytam. Élmény volt. A levezetés a masszázspadon történt, profi volt nagyon. Missynek olyan teste van, hogy elég bekenni a mellét, és a férfiember izgalomba jön. Ehhez hozzátesz a már ismert fenékkel masszírozó felállás, utána van csúszkamasszázs. Tényleg csak azt nem éreztem, hogy Missy maga élvezte volna, de hát mondom, fáradt is lehetett, nem kellett, hogy az esete legyek, és akár az is lehet, hogy a egy másik találkozókor ez is máshogy jönne ki. Én nagyon értékelem, hogy emellett egy nagyon jó élményt tudott nyújtani. Technikailag a levezetés vegyes francia és kézi volt, nekem ez bejön, a francia nem alibi volt, hanem annyi, amennyi nekem ebben a műfajban kell ahhoz, hogy élmény legyen elmenni.
  • Elszámolás:

    Közepes átlag, kevésbé szép és bombázó, és kevésbé profin dolgozó lány is elkér ennyit.
  • Összkép:

    Nagyon jó minősítést adnék, ha adhatnék. Emlékezetes élményt kaptam tőle. Igazából nagyon kellemes és profi módon fejezte be a hétvégémet. Egy kis szerencsével több is benne lehet.Missy tud jókedvű lenni, amikor nevet, viccelődik, az sokkal jobb, amikor nem, akkor kiérződik, hogy egy profiról van szó. Ez most nem barátnős feeling volt, hanem inkább egy olyan élmény, hogy van az embernek egy szexy haverja, és megfogta az isten lábát, hogy megmasszírozza.:)
Happy Massage