• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Hugom!

    Ismét egy találka, ismét jó néhány kellemes élmény. Akkor hát lássuk mik vannak itt. :)
    Hát reméltem is, hogy mikorra jöttél a nagy forgalom ne legyen, az lett volna még, hogy akkor lett volna :). Bár némi telefonváltásba került de sikerült és milyen jó is volt, hogy össze tudtuk hozni. Imádtam! :*

    Legközelebb még annyi sem lesz rajtam, hogy még véletlenül se a szemembe nézz. Jaj, ez csúnya volt, nem? Dehogyis. :*

    A csillagok remélem aranyból voltak és nagyon jól estek. Jó párt témát feszegettünk de hát mi csak ilyenek vagyunk. Közben jól meggyúrtalak aminek én személy szerint nagyon örülök. Remélem, hogy legközelebb már mindketten jól érezhetjük egymást. Milyen levezetést szeretnél az csak rajtad múlik, hol ilyen hol olyan lesz, mindenképpen jó értelemben.

    Remélem is, hogy nem kell ennyit várni. :)

    Puszillak és I hope, hogy találkozunk még.
    Alexa :*

  • Egyeztetés:

    Ismertem már Alexát, így már nem ismeretlenül kerestem fel. Nagyon rugalmas volt, így könnyen tudtam vele egyeztetni :)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mivel csúcsforgalom már elvonult nagyon gyorsan odaértem és parkoló is volt pont a ház előtt, ami nem is fizetős. De villamos is jár pont ott, úgyhogy megközelítés egyszerű.
  • Helyszín:

    Régebbi ház, de teljesen rendben van. A lakás is szépen rendben van tartva. Klimatizált ami nem árt ebben a jó időben. A szobában masszázspad és egy heverő is van, mindkettőn pont el lehet férni. A fürdőszoba is teljesen korrekt.
  • Lány külseje:

    Alexa csinos nagyon magas lány, magassarkúban fogadott és úgy már pár centivel magasabb volt nálam. Mivel ezen kívül csak egy tanga volt rajta látszott egyből szexi alakja, hosszú lábai, és nagyon formás mellei. Igazán nehéz volt a szemébe nézni, pláne, hogy eleinte nem is az volt szemmagasságban :)
  • Erotikus masszázs:

    Fürdésem után felfeküdtem a masszázspadra. Levette a magassarkút, így már alacsonyabb volt mint én :P
    Végig masszírozott olajjal alaposan tetőtől talpig. Jó erős keze van, a vádlim picit be volt állva és néhány mozdulatnál csillagokat láttam, amit aranyosan meg is jegyzett. Utána a hátamat, karjaimat is alaposan megnyomkodta, ahol időnként szintén előcsalt belőlem pár sziszegő hangot, de utána sokkal jobban éreztem magam. Közben végig beszélgettünk, nagyon értelmes csaj, tényleg nehéz mellette csöndbe maradni, mind masszázs mind levezetés közben...
  • Levezetés:

    Masszázs után mondta, hogy menjek át a kanapéra ha van kedvem, volt. Kérdezte, hogy milyen fajta levezetést szeretnék, én a franciásat választottam, ünnepnap miatt kölcsönösség most nem volt. Nagyon érzékien ügyesen csinálta, inkább lágyabb barátnős feeling volt nem vad, köpködős mint régebben, de ezt abszolúte nem bántam. Amikor úgy éreztem már elmegyek mindig megállt és úgy húzott tovább, így egész sokáig bírtam, mire megkegyelmezett és hagyta hogy elmenjek a szájába, amit diszkréten utána Szilviának adott.
  • Elszámolás:

    Nem változott, kicsit átlag feletti, mint a szolgáltatás is :), az extrákkal együtt meg főleg, de azokkal most nem éltem.
  • Összkép:

    Alexa nagyon kedves csajszi, jó szövege van, lehet vele dumálni és emellett nagyon szexi és érzéki is. Most is nagyon jól éreztem magam nála, remélem a következő találkozóra nem kell majd ennyit várni :)
Happy Massage