• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Kistücsök!

    Köszönöm, hogy találkoztunk és megírtad élményedet.

    Néhány dolgot hozzá tennék.
    Feltehetően azért beszéltünk a vásárlásról, mert az volt a téma. Valahogy előkerült. Amikor a vendégem elhallgat akkor én is, én élvezkedek megdolgozandó testén míg ő maga pihen. Ezt be szoktam tartani mindenkinél.
    Hidd el, hogyha az enyém lenne akkor felújítanám ahogy én szeretném, kényem kedvem szerint. :) De hát sajnos nem az enyém. :(

    Remélem ha legközelebb találkozunk jobban fog sikerülni a találka.
    Addig is kívánok szép napokat és vigyázz magadra.

    Puszil
    Alexa :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, ő vette fel, röviden ismertette a programot és megbeszéltünk egy időpontot kora délutánra. Gyors és könnyű bejelentkezés.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyű megtalálni. A ház előtt közvetlenül találtam parkolóhelyet. Ritkán tömegközlekedek, de azzal is könnyű megközelíteni.
  • Helyszín:

    Átlag panellakás, néhol már felújítandó, de tiszta, és hangulatos, félhomály, mécsesek. Tusfürdő választék rendben, törölköző rendben. Érkezéskor és távozáskor is tiszta törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Alexa képeknek teljesen megfelel. Hosszú lábak, széles csípő karcsú derék és formás kis mellek. Tangában fogadott, kellemes kisugárzású magas leányzó.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhi után felpattantam a masszázs padra, és pár alap kérdés után kezdődik a masszázs. Választási lehetőség olaj vagy krém között. Ez pozitív, én olaj párti vagyok, így azzal kértem. Kellemesen masszíroz, talptól a nyakig, előbb egyik oldalt, majd a másikon. Közben beszélgettünk, pontosabban inkább Ő beszélt. Kicsit talán sokat is, számomra sokszor nem érdekes témákról(éppen mit és hol vásárol). Nem állítottam le, vagy tereltem el a beszélgetést, fáradt voltam hozzá. Inkább csak élveztem a masszázst és a tükrökben követhettem az eseményeket, testét nézegetve. A masszázs nem volt erős, inkább csak simogatós. Összességében kellemes masszázs, kicsit uncsi beszélgetéssel (de ez az én hibám)
  • Levezetés:

    Masszázs után kérte, hogy feküdjek a masszázspad melletti kanapéra. Valószínűleg a rossz tapasztalatok miatt addigra már átvettük a lehetőségeket és azok árait. Majd megkérdezte, hogy milyen befejezést szeretnék. Természetesen: Francia.
    Kis simogatások után kezelésbe vette nemesebb testrészemet is. Ami amellett hogy nagyon kellemes volt végre némi csenddel is párosult. Kértem, hogy had viszonozhassam a kedvességét, így helycsere és elvesztem hosszú lábai között. Végül ismét fordulás és kellemes francia közepette lett végem.
  • Elszámolás:

    Csak annyit mondott, hogy tegyem le valahova. Az extrák miatt az ajándék elszaladt kissé, de ezt előre egyeztettük.
  • Összkép:

    Lágy simogatós masszázs. Uncsi beszélgetés. Kellemes francia. Érték arányban talán a nem túl sikeres egymásra hangolódás miatt, nálam nem kerül be a topba, de ennek ellenére ajánlható kategória.
Happy Massage