• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Palik!

    Örültem, hogy találkoztunk és külön köszönet a kis élménybeszámolódért.
    Igazán megleptél vele. :) Nagy puszi érte.

    "Magas, de nem vészes." - ennél frappásabban nem is tudtam volna megfogalmazni. Valóban nem vagyok egy átlag magasság de imádom a magasságomat. :)

    Szeretem a "Nem volt egyszerű a helyzete"-t mivel abban van ám az igazi technika ami nagyon jól esik ha mindkét félnek pozitív öröme lesz benne. Remélem a portrét felismerted :).

    Lehet, hogy van egy kis önbizalom hiányom de akkor nagyon pindurka lehet, hogy így észrevetted. Akihez meg kötődök .... ha legközelebb is találkozunk akkor még súghatok egy két dolgot, hogy mit teszek vele.

    Mégegyszer nagyon szépen köszönöm az eltöltött időt, nagy élmény volt és remélem, hogy még lesz is.

    Nagyon vigyázz magadra addig is.
    Puszil
    Alexa :*

  • Egyeztetés:

    A netten kezdetem el érdeklődni. Hamar kiderült, hogy egy aranyos vidám lány. Sikerült is mindent leegyeztetni és találkozni.
  • Megközelítés:

    leküldte a címet de látszik a térképen is. szerintem már mindenki járt arra felé. Nagyon könnyen oda lehet találni. Akár BKK, akár kocsival és ingyenes a parkolás is.
  • Helyszín:

    Hagyományos 10 emeletes panel, de a kecó szerintem nagyon rendben van, amit láttam belőle. Fürdő ok a maszírozdán meg különösen látszik az odafigyelés, sok tükör, klíma, meztelen női portré a falon.
  • Lány külseje:

    Magas, de nem vészes. Igazi amazon is lehetne. Nagyon kellemes megjelenésű, aki szerintem bárkit le tud venni a lábáról és egy társaságban is simán észreveszed anélkül, hogy megszólalna. Ha meg elkezd beszélni, annak van is értelme és még jobban mélyül az érdeklődési szándék. A mellei meg... áhhh inkább nem folytatom. De igen gyönyörűek (mind a kettő)
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után pattantam a deszkára mert olvastam, hogy kiosztja az utasítást így. Kérdezte mivel masszírozzon. Krémmel vagy olajjal bár krém nincs. De amúgy is jobban szeretem az olajat (attól olyan tüzes a lányok keze, azt hiszem). Elején dumcsiztunk a vb-ről meg ilyenek miközben dolgozott a lábaimon. Utána kicsit visszább vonultam és csendeben hagytam hogy masszírozzon. Tiszteletben is tartotta és jól végig gyúrt. Legközelebb akkor szólalt meg, amikor azt kérdezte hol szeretném folytatni a dolgot.
  • Levezetés:

    levezetés... Korrektül el mondta már az egyeztetés során elmondta, hogy sajnos nincs mód most a kölcsönösségre, mivel most piros lap van. Megkérdezte milyen fajta kényeztetés szeretnék (bár nem tudom ki utasítana vissza egy olyan szempárt). Simivel kezd, utána zacsek, kis liftezés és végül teleszáj. Amikor meg egyre jobban telt az idő egyre többet akartam és tudván, hogy nem kaphatom meg kicsit bánkódtam magamban, de Ő csak rendületlenül, és érzékien dolgozott a végkifejleten. Nem volt egyszerű a helyzete, mert már forgattam volna, meg rakosgattam volna ide oda a vágyam szerint, de elérte a kitűzött célt.
  • Elszámolás:

    Fürdés után tettem le egy kis beszélgetés után. Nem volt semmi meglepetés. Ugyan az hangzott el mai az előző napi beszélgetés során.
  • Összkép:

    Nagyon bájos nő aki nagyon sok erénye van de nincs elszállva magától sőt lehet, hogy egy kicsi önbizalom hiánya is van. Jól masszíroz, ügyes a keze és a nyelve is. nagyon sok mindenhez lett volna kedvem vele. és most így belegondolva, hogy értem tett ennyit mit tehet azzal akihez kötődik is (azt hiszem ezekből lesznek a földrengések).
    Csodás lány! Vigyázni kell rá!
Happy Massage