• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Diablo!:)
    Nagyon szépen köszönöm hogy vetted a fáradtságot és irományba foglaltad részletes élményed,másokkal is megosztottad!!Örülök hogy ellátogattál hozzám és kielégíthettem vágyaidat,amit kellemesen éltél át hosszasan!- és nem volt ellenedre a "az érzékibb változat.:P
    Hmmm....szándékosan húztad?? nem is volt ellenemre,sőt.!;)az idő röpült észrevétlenül,igy bele is fért még a hátmasszázs is programba, bemutatásként és hatást elérve számodra hogy legközelebb több időt szánj magadra, mert fontos!!!:)szivesen tettem,és ugrottam fel a nyakadba :P
    Köszönöm még kedves szavaid,a fanyar de kicsit érdekes bolondos humorod,amire "néha ráfér egy kis olajcsere.:DD
    Jól éreztem magam!Várlak szeretettel vissza,ne fenyegess..legközelebb is ugyanugy terelgetni foglak az érzékek birodalma felé :)és kibontom a hajam is ha erre vágysz..ha szólsz most is megtettem volna.:)
    Te is vigyázz magadra, le ne égj....:D
    puszi ~ölelés Ing

  • Egyeztetés:

    Rendelési ideje előtt hívtam (ez egy rossz szokásom...), pár perccel később készségesen megcsörgetett, és nem haragudott rám, hogy nem ismerem az órát :) Utána a szokott módon gördülékenyen, jó hangulatban beszéltük meg a fontos részleteket. Emlékezett rám valahonnan. Hát igen... 2 hete érdeklődtem a programlehetőségekről. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy megmaradtam neki ;)
  • Megközelítés:

    A gyengébb tájékozódó képességű emberfia sem téved el egykönnyen. BKV-val rettentő egyszerű a megközelítés, kocsival érkezőknek a bevásárlóközpont parkolójában egy óra ingyenes...
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, tiszta, rendezett lakás. Korrekt kis objektum, igényesen, hangulatosan berendezve. Háttérben kellemes, lazulós muzsika lengi be a teret. Egy szavam se lehetett a körítésre.
  • Lány külseje:

    Bevallom őszintén, emlékeztem Ingrid arcos hirdetésére, mégis (csakis jó értelemben) nagyon kellemes 'csalódás' volt a HÖLGY. Feltűzött hajjal (legközelebb remélem kibontottal :P), kérésemre szexi fehérneműben fogadott. Valahogy pont eltalálta azt a szettet (pedig nem is konkretizáltuk), amire gondoltam a képei böngészése alatt. Ilyen ez a telepátia ;)
  • Erotikus masszázs:

    Fél órára tudtam menni most, és inkább az erotika jelleg domborodott ki ott tartózkodásom alatt. Roppant kíváncsi voltam az általa kifejlesztett csúszkamasszázsára, amiben nem is csalódtam. Elfeküdtem az ágyon, olyan laza voltam, majd szétestem hátratett kézzel. Na, hát élveztem a műsort. Szóval először a csúszka, utána a levezetés, mondta. Így is történt, csak a sorrend változott. Közben csókok, simogatások tőle. Talán megvolt a kölcsönös szimpátia is ;) Franciája inkább a finom kategória, de nem volt ellenemre ez a változat. Közben nagyon cukin hümmög (bocs, de ezt nem hagyhattam ki :)). A csúszka után előtört belőle a szakma és a masszázspadon alaposan átgyúr, majdnem el is aludtam, annyira jó volt :)
  • Levezetés:

    Változatos szögekben, tempóban kínozza a velem egykorút, a tükör kihagyhatatlan eleme a műsornak. A kölcsönösséget kihasználva én is próbáltam kedveskedni neki, és talán sikerült egy pár kellemes pillanatot szereznem neki is délen :) Hibátlan volt ténykedés, én szándékosan húztam a dolgokat ;)
  • Elszámolás:

    Előre adtam, meg se nézte, megbízott bennem. Egy kis asztalon volt végig.
  • Összkép:

    Ingrid egy ízig-vérig NŐ, gyönyörű testtel, lebilincselő stílussal, értelemmel és igéző tekintettel. Bár látogatásomig masszázs-szűz voltam, hozzá még pár alkalommal visszamegyek, és nagyobb hangsúlyt fektetünk a masszázsra, mert ez inkább az erotikáról szólt, amit NEM BÁNTAM MEG ;) Én egyből függő lettem ;) Vigyázz, mert még visszamegyek Hozzád, és remélem keményen átgyúrsz egy nagyobb idő-intervallumban :) Urak, vigyázni rá! Ingrid, Te meg Magadra, ! ;)
Happy Massage