• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Áron barátja!

    Először is szeretném megköszönni, hogy randiztunk egyet, nagyon sok élménnyel lettem gazdagabb, majd megírtad élményedet.

    Amikor leveleztünk már akkor tudtam, hogy egy nagyon jó fej Férfi lehetsz élőben is. És valóban.
    A magasságom sokakat meg szokott lepni de aztán megbarátkoznak vele, látod le is vettem a magassarkúmat. :) Ahogy szokták mondani az ágyba mindenki egyforma magas és ez alól még mi sem voltunk kivételek.
    Jókat beszélgettünk, csipkelődtünk és nevettünk, köszönöm.

    Reménykedem, hogy még fogunk találkozni.

    Addig is kívánok minden jót, vigyázz magadra.

    Puszillak
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    A bejelentkezés előtt már leveleztünk, így már barátként üdvözölt a telefonban, és adott gyorsan időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval, könnyen és gyorsan megközelíthető volt a kora délutáni időszakban. Parkoló a ház előtt, amiért nem kell fizetni.
  • Helyszín:

    Átlagos 8-10 emeletes társasház a Fehérvárin. Lift van, bár kell rá várni egy kicsit, hogy elinduljon. A lakásról látszott, hogy bérlemény, melyet némi hangulatvilágítás és kiegészítő próbál fel dobni. A fürdő pici, szélében zuhanyzó, az ajtót nem ajánlatos becsukni, mert rögtön gőz kabin lesz, még jó, hogy kettesben voltunk. A szoba egész jópofa, szobainassal, egy kanapéval, néhány polccal és a masszázs asztallal.
  • Lány külseje:

    A fotók alapján idősebb hölgyet vártam, hogy ajtót nyit. Szerintem igaz a kiírt kor. A magasság lepett meg igazán, mert a 184-hez hozzájött egy rendes méretű tűsarok. Kicsit.kellemetlenül is éreztem magam az elején...
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után meztelenül fogadott és rögtön éreztem, hogy oldódik a kisebbségi komplexus. Szép teste azonnal felcsigázott, de ő az asztalra parancsolt. Meglehetősen erősen kezdett, de jól esett. Örültem, hogy megkérdezte, hogy a hátat is átdolgozza vagy nem, mert azt nem kedvelem. Láb, fenék, hát, kar, váll. Közben kötetlen, nagyon jó hangulatú beszélgetés, amolyan csipkelődós, pettingelős stílusban. De semmi intim érintés. A masszázs végeztével megkérdezte, hogy hol folytassuk, az asztalon vagy a kanapén, illetve, a folytatás további részleteit is átbeszéltük.
  • Levezetés:

    A már említett kanapén a hátamon fekve ért el a kényeztetés, finoman végig nyalta az Ezredest a tövétől a hegyéig, többször is, majd finoman benyelte és szájjal juttatott el a csúcsra. Bent tartotta és nyelve hegyével tovább ingerelt még pár percig...
  • Elszámolás:

    Telefonon tájékoztatót az ajándékokról, melyek a sztenderd árak felett, a Marina partiak alatt vannak. A Kf extra, amivel most nem éltem.
  • Összkép:

    Egy szép lány, cserfes szájjal, nagyon jó humorrall és erős masszázs technikával. Örülök, hogy itt járhattam. Az elején zavart a magasság, de érvényesült a régi mondás, hogy az ágyban mindenki egyforma magas
Happy Massage