• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága bodim!

    Ismételten nagyon köszönöm, hogy eltölthettünk egy jó kis időt, azt a két órát.
    Hozzátenném, hogy szintén nagyon jól éreztem magam veled, olyan jó nem lehet elmondani, hogy miért, csak olyan jó. Ez olyan megfogalmazhatatlan dolog de szeretem.
    Szeretem és élvezem azt amit csinálok igyekszem a tőlem telhetően ezt mind átadni Neked, remélem sikerül(t).

    Nagyon szépen köszönöm a kis élménybeszámolódat szinte látom magam előtt ahogy leírtam, mintha újra élném az egészet. Ha megint megyek akkor majd szólok mikor gyantáztatok, hogy Te érezd először milyen is amit annyira szeretsz :).

    Millió puszim és nagyon vigyázz magadra amíg nem találkozunk.
    Alexa baba :*

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés mint eddig bármikor, gyorsan precízen zajlott le, vagy itt vagy telefonon szoktam. Most telefonon egyeztetünk, és már másnap nála is voltam a megbeszélt időben.
  • Megközelítés:

    11 kerület forgalmasabb része. Fehérvári út bkv-val is és autóval is gyorsan, könnyen megközelíthető, és még a parkolással sem kell foglalkozni, mivel ingyenes.
  • Helyszín:

    Panel lakás azt hiszem, de ez nem biztos lehet hogy sima társasház, mindegy lift van. megfelelő emeletre fel és Drága Alexa már ott vár az ajtóban..Lakás egyszerű, de Tökéletes, ja és nem utolsó sorban van klíma..
  • Lány külseje:

    Alexa szép magas, szexi lány, dögös alakkal, formás popsival és nagyon igéző szemekkel van megáldva. Nekem szimpatikus, tetszik hogy közvetlen, olyan barátnő feelinges..
  • Erotikus masszázs:

    Mivel két órára mentem, így kétszeri masszázs és utána levezetésre került sor, na szóval kezdetnek a masszázsról: Megérkezésemkor úgy fogadott, ahogyan előre megbeszéltük (ruha nélkül):), kis dumcsi szemre vételezés, mi változott, szerintem még csinibb lett, a sok sport megtette hatását. Közösen elmegyünk pancsolni, már ott picit felfedezzük egymás testét, néha néha picit elkalandozva, kicsi kezekkel, majd be szobába és kezdetét veszi a masszázs. Masszázs ágyra szépen felfekszem és kapok egy precíz, szakszerű, minden testrészt, minden porcikám minden milliméterét megmozgató, kellően erős, de ugyanakkor gyengéd masszázst. Tetszik, szeretem ahogyan simogatja lábamat stb. Finoman beken krémmel, vagy olajjal amelyiket kérem (most olajjal kértem), néha-néha elkalandozik pici keze. Azért ne felejtse el az ember hogy milyen masszázson, és hol is van. Igazából sikerült neki izomlázamat is ki masszírozni, majd ezek után következett a már várva várt mondat, menjünk át a kanapéra hmm....
  • Levezetés:

    Első levezetés: fürdés után be szobába, majd kis ismerkedés egymás testével, lefekszünk kanapéra és ott megkaptam már általam nagyon várt Mesteri francia száj játékát, amire nem is kellet sokat várni kellően meg tette hatását. Ezután következett megint egy pici simogató masszázs, kis dumcsival vegyítve majd ..Második levezetés: Szóval át feküdtünk a kanapéra, amit már az elejétől vár az ember. Masszázsra írtam azt hogy precíz tökéletes akkor a leveztésre nem találok szavakat, csak ismételni tudom magamat. Fenomenális francia tudása Mesteri fokon van. Kellően használja kezét és száját is, persze nem maradhat el a kölcsönösség is. Teljesen más Alexa nunija. Mivel Ő nem borotválja, hanem gyantáztatja, így sokkal selymesebb, simább. Szeretem kényeztetni, főleg a végfejletet, amikor élvezzi kis remegés hang hatások. Nagyszerű.
  • Elszámolás:

    Korrekt, mint mindig, szerintem pesti átlag ajándékkal. (Mivel már voltam nála, de szerintem első látogatásomnál sem kérte előre.) Fő a bizalom, a végén szó nélkül rendezzük a dolgokat.
  • Összkép:

    Korrekt szexi szolgáltató, szereti amit csinál. Szerintem élvezi is, és ez meg is látszik hozzá állásán, és ehhez járul még Szép alak(sportol rendesen). Jó vele beszélgetni, bármiről lehet igazi Barátnő lehetne, de tudom hogy nem, egyszóval nem most voltam nála utolsónak ..
Happy Massage