• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Kedves Péter.. :) Nagyon örülök , hogy nem csalódtál bennem.. :P Én is köszönöm , hogy meg ismerhettem egy kellemes úri embert, aki ízig, vérig pasi a talpán.. :P Szeretettel várlak máskor is.. :) Csókollak te kis huncutka .. :P :P

  • Egyeztetés:

    A chaten folytatott felvezetés után azonnal felvette a telefont és nagyon könnyen találtunk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A 3. kerület központi részének közelében található. Akár tömegközlekedéssel, akár kocsival egyszerűen elérhető, bár az esti órákban lehet, hogy keresni kell a parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Mással voltam elfoglalva :-), de tisztaság és rend mindenütt egy nagyon otthonos lakásban. Brutális tusfürdő választék és nagyon kényelmes ágyak.
  • Lány külseje:

    Nekem már a fényképek alapján nagyon tetszett, de a valóság mindent felülmúlt. Szép arc, huncut mosoly, gyönyörű test és olyan kisugárzás, hogy felolvaszthatna egy jéghegyet. Vállalja a korát, de szerintem nyugodtan letagadhatna egy tízest, ha ahhoz lenne kedve.
  • Action:

    Igazi boszorkány ez a nő a szó legpozitívabb értelmében. A belépés első pillanatától kezdve teljesen átrendezte a vérkeringésemet, bújt hozzám, simogatott, csókolt mindenhol és jókat kuncogott a reakcióimon. Én a nyakával nem tudtam betelni egyszerűen megunhatatlan csókolni. A ruhák gyorsan kupacba kerültek és alig vártam hogy túl legyek a zuhanyozáson.
    Visszatérés után folytatódott a kölcsönös izgatás. Teljesen összegabalyodtunk, én nyelvészkedtem (gyönyörű és nagyon finom puncija van), ő simogatott és úgy franciázott, hogy önuralomról szó sem lehetett, de nem is hagyta volna :-P. Letisztogatásom után hozzám bújt és beszélgetni kezdtünk, de a túlzott pihenés nem szerepelt a programban, hamar folytatta, ahol abbahagytuk. Minden részletre nem szeretnék kitérni, de azt el kell, hogy mondjam, hogy amikor azzal a mondattal kezd el hihetetlenül jól lovagolni rajtam óvszerhúzás után, hogy most megerőszakollak, az meglehetősen előre lökött az izgalmi skálán :-)
    Összegezve csodálatos együttlétben volt részem egy gyönyörű nővel. Olyan hangulatot teremtett, hogy teljesen úgy éreztem, hogy rég nem látott barátnőmnél vagyok, aki már nagyon várt rám és most szétszed nincs kegyelem :-)
    Az idő ugyan rohan, de erre semmilyen felhívás nem érkezik sőt, zuhany után, amikor már indulnék akkor sem hagyja abba a rosszalkodást és mivel észreveszi, hogy a benyúlkálás és a hozzám simulás hatására ismét megkeményedtem, így nem mehetsz el felkiáltással kicsomagol, kapom az óvszert és ott az előszobában kell a magamévá tennem :), persze a legnagyobb örömmel.
  • Elszámolás:

    Meglepően alacsony az ajándék mértéke, tekintve, hogy én mit kaptam cserébe.
  • Összkép:

    Megismétlésre váró együttlét, egy gyönyörű nővel aki tudja mit akar és meg is szerzi és akivel a szünetekben nagyon jól el lehet beszélgetni, vidám, vicces és oda van a szexért. Még két nappal később is vigyázzba állok, ha eszembe jut a teste vagy, hogy mit művelt velem.
Happy Massage