• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Nagyon nagyon szépen köszönöm ezt a kis beszámolót! Csupa kedves szavak! ;) :) Jól éreztem magam én is Veled! Nagyon eltudtunk beszélgetni! :) Várlak vissza, ahogy tudsz gyere!:) Csókollak!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hamar felvette, könnyen találtunk megfelelő időpontot. Randi előtt kicsivel megerősítő hívást kért.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű, 11.kerület Kosztolányi-tér mellett. Tömegközlekedéssel is kiváló a téren villamos és busz is megáll, de már a 4-es metrót is lehet említeni (újbuda központtól pár perc séta). Én autóval mentem, GPS ismeri, könnyen lehet parkolni, ami fizetős.
  • Helyszín:

    jó állapotú panel, jó állapotú lakása. Minimál, célorientált berendezésű tiszta lakás. Talán a nappali a baszoba, hatalmas szoba, nagy franci ággyal. Ruháidat székre tudod tenni. Szobából nyílik a pici fürdőszoba, ahol zuhany van, függönnyel. Tusfürdő rengeteg, szájvíz is van, a csapból egyszerű meleg vizet fakasztani. Törülköző puha. A kilépő egy rongy, nem túl biztató, de száraz volt, ami sokkal jobb mint egy szürcsőgő műanyag.
  • Lány külseje:

    képeknek teljesen megfelelő. Farmerben nyitott ajtót, de zuhanyból visszatérve már meztelenül várt rám. magas, vékony leányzó, szép arc, ápolt haj. vékony testhez illő formás cicik, rajtuk kislányos halovány mellbimbók, formás popsi, nagyon hosszú szőke hajjal. a szín nem eredeti. formás hosszúúú lábak között, szűk, borotvált illatos selymes punci található. tetkót nem láttam.
  • Action:

    Kedves fogadás, majd zuhany után meztelenül várt rám szexi hívogató pózban az ágyon. Barátnős csókokkal kezdtük, amelyek nem túl forróak ahhoz, hogy ódákat zengjek róla, de azért be tudja indítani a vándort. Végigcsókoltam finom testét, cicijein külön időzve, tini bimbóitól kész voltam: nosztalgikus élmény első barátnőimről még tini koromból. Lapos has, egy kicsi köldökpiercinggel, végül az ajkak...finoman kezdtem, szépen reagált, megnyílt és játszhattam, nyelvem zsibbadásáig ott voltam. Kaptam egy dicséretet, jól esett:) Utána franciát kaptam, nem mélytorok, de szinte kéz nélkül, szépen eltűnt a szájában, finom volt, kellemesen határozott, hamar célegyenesbe tett. Ekkor kértem a gumit és missziben élvezkedtem, a lovaglás technikai okok miatt (bokaficam) nem volt aznap elérhető, majd oldalt fektetve combjába és popsijába "kapaszkodva" lett végem. Türelmesen megvárta, míg visszatér belém a lélek, majd kis csevej, zuhany és balra el.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszélteknek megfelelő ajándék, átlagos, asztalra rakva. Nekem az alap elég volt, extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Kedves, fiatal, gyönyörű, hibátlan testű lány, jól irányítható.Ezenkívül intelligens beszélgetőpartner is, jól éreztem magam. Nagy mutatványokat nem kértem, de már így is melegen ajánlott kategória:)
Happy Massage