• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szia janbi:)

    Köszönöm a hozzámállásod, minden szempontból:)
    Az együttlét alatti alkalmazkodásodat is, azt hogy figyeltél rám is, nem a falnak beszéltem...
    Nem önző, hanem igen fair vendégem voltál.
    Köszönöm a beszámolót is, korrekt:)
    Hmmm...
    Félórában nem igen forszírozom hogy nekem is jó legyen, ez érthető, kevés idő híján inkább én szeretnék a kedves Vendég "kedvébe" járni:)
    A kecóm 3 szobás:)
    Nagyon örülök hogy megismerhettelek!
    Csókollak Téged:) / Naon jól csókolsz:D :P /

  • Egyeztetés:

    Már régóta próbáltam elérni,nem volt könnyű,de megérte.) Mivel sokszor foglalt volt, küldtem egy SMS-t,kb 10 percen belül válaszolt, onnan flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Még csak távolról sem vagyok környékbeli, de elmondás és GPS alapján is sima ügy. A parkolás részemről teljesen kiváló, mivel a járgány konkrétan a hálószoba ablaka alatt pihent. Autóval kicsit odébb lehet parkolni, de szerintem 1-2 perc sétára.
  • Helyszín:

    Társasházi lakás magasföldszinten. Nem találkoztam senkivel. Normális kétszobás(?)kecó, fürdő tiszta, kád, sok tusfürdő. A szoba nekem teljesen bejött, a képeken szerintem jól látszik.Az ágy környéke tele tükörrel,(a mennyezeten is)a szemben lévő sarokban pedig az a bizonyos rúd..(amit most nem vettem(vetettem)igénybe.
  • Lány külseje:

    Aki a képek alapján menne, nem fog csalódni,sőt..Nagyon szép és finom tapintású bőr,stb..szerintem olyan mint a képeken, de inkább jobb. Szeretem ezt a korosztályt, de Ő nagyon jól tartja magát. A lábak, popsi mint a kő...:)
  • Action:

    Érkezésemkor pár szó a motorokról(mint ilyen helyen mindig), aztán az általános ismerkedős témák. Azt gondolom szereti ha nem vagy teljesen bal..sz, és tudsz szólni 2-nél több értelmes szót. Miután ezen is túl voltunk, irány a fürdő. Mire visszajöttem, meztelenül várt az ágy mellett, talán gyertyát gyújtott, vagy nem is tudom, mert kissé eszem vette a látvány.. Kis fal duma közben(oda-vissza)léptem oda hozzá, és kezdem simogatni, különösen a gyönyörű feszes popsit és combokat. Utána az ágyhoz keveredtünk, aztán finom francia következett, mélyen, hol lassan hol gyorsabban és jó nyálasan.. kértem hogy viszonozhassam, szerintem tetszett neki, de nem ment el(Őszintén szólva most nem is érdekelt,nem tudom miért, mert szoktam igyekezni..) Ezután pm.majd doggy(itt kért hogy ne menjek tövig mert kicsit sok vagyok neki). Megtaláltuk a módját hogy mindkettőnknek jó legyen..) Pár perc után jeleztem hogy szeretnék feljebb kerülni egyel, és pikk-pakk ott is találtam magam, itt érdekes módon mintha jobban bírt volna, mint punciban, de nem bántam. Elvoltunk így egy darabig, aztán visszafordultunk misszionáriusba, de persze popsiban továbbra is. Így folytattuk még néhány egyre forróbb percen át, aztán egyre hevesebb csókok közepette beterítettem(az ő segítségével) a pociját-ciciket-nyakát.. Finoman simogatott csókolt, közben-utána, nem kapkodott,hagyott szép lassan lenyugodni. Nagyon finom volt.
  • Elszámolás:

    Előre letettem, bár nem kérte, szerintem ez alap, főleg hogy először találkoztunk. Az ajándék Bp-en szerintem igen barátinak mondható lenne, vidéken nem tudom mi a "normális", de messze-messze megérte.
  • Összkép:

    Teljes mértékben meg vagyok elégedve, ha erre járok és módomban áll, még biztos találkozni fogunk. Én ugyan fiatalabb vagyok 7-8 évvel, de simán el tudnám képzelni a jobbomon.(persze így első benyomás alapján,és más körülmények között).
Happy Massage