• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Hát, hát.. :P hol is kezdjem..! Levelezéseink alapján ki szűrtem, hogy egy huncut pasival van dolgom.. :P de hogy lesz is azt még nem.. :D :D Köszönöm , egy élmény volt veled.. :P :) Szeretettel várlak a továbbiakban. FOJT-KÖV.. :D Puszillak.

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, mivel az itteni chaten sokat csevegtünk már. Mielőtt hívtam akkor is csevegünk úgyhogy nem érte meglepetsként.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, ha tudja az ember az utat. Azért én megnéztem a neten a térképet hogy hogy jutok oda és hol tudok kocsival forgolódni. BKV is jár ott.
  • Helyszín:

    Hangulatos, dekoratív, tiszta panellakás. A fürdő tiszta rendezett. Kád van, a tusfürdőkből pedig akad választék. A szoba nem tipikusan erre a célra kialakított. Teljesen berendezett, nagy francia ággyal.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza a valóságot, szerintem élőben még szexisebb és még csinosabb mint a képeken. Igazi szexuális kisugárzás, az utcán tuti utána fordulnak a pasik.
  • Action:

    Megérkezésemkor szinte egyből simult, ölelt, és csók is megvolt. Fenekét is odatolta miközben vetkőztem és miután levetkőztem. Bementünk a fürdőbe és zuhanyzás közben simogattuk cirógattuk egymást, majd a kádban elém térdelt és elkezdett franciázni. Tudtam jó+kezekben" vagyok. Visszamentünk az ágyra és én kezdtem el kényeztetni a testét, cicin és hason át lementem a lába közé, kéjes hanggal fogadta a tevékenységemet, én is élveztem, mert szép látvány volt. Aztán cseréltünk és újra a szájában voltam, kitartóan dolgozott, aminek meg is lett az eredménye. Törölgetés után odabújt hozzám és cirógatott, hamar odatévedt újra a keze, amitől el is kezdtem újra keményedni. Amint tejesen kemény lettem, újra szájba vett, majd lovacska következett, többféle helyzetben, de végig benne voltam, majd hátulról csináltam kicsit, de mielőtt elsültem abbahagytam, mert még érezni akartam a száját. Részemről hiba volt, legalább is azt hittem, mert élvezés közelben hagytam abba, és nehéz volt újra eljuttatni odáig, de nagyon kitartó volt, nem csüggedt és meglett az eredménye. Mégsem volt hiba mert így sokáig érezhettem a csodás száját :) Utána még beszélgettünk. volt egy jó nevetés is. Mondtam is hogy juj de elszaladt a idő, mert már túl nyúltunk, de mondta hogy nem baj.
  • Elszámolás:

    Diszkréten kitettem, nem figyelt feszülten, azt se tudom látta e :) A pesti átlag alatt picivel, de többet is megérne.
  • Összkép:

    A chaten sokat beszéltünk és ott jól elhülyéskedünk, és mivel ugyanúgy viselkedett, kis huncut nő, ezért tökéletesen éreztem magam. Összességében egy kellemes erotikával zsúfolt sexet kaptam, a megfelelő helyeken nagyon jó hangulattal övezve.
Happy Massage