• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Fehér!
    Jóleső érzéssel olvastam a beszámolódat,köszönöm a pozitív visszajelzést!
    Örülök,hogy örömöt okozhattam,várom,hogy mihamarabb újra találkozzunk!Puszi:-)

  • Egyeztetés:

    Az időm nagyon be van táblázva, így öt nappal előre bejelentkeztem, ráadásul hétvégi időpontot kértem, így volt szabad helyem, könnyen ment. A találka előtt 3 nappal megbeszéltük, hogy mind a ketten erősítsük meg hogy megfelel-e a kiválasztott idő, és szerencsére megfelelt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, és mivel hétvége volt, a kapu előtt tudtam parkolni. Igaz tábla tiltja a várakozást, de nem igazán törődtem vele. Hét közben gondolom a lehetetlen kategória ott a parkolás, de ott a metró és a villamos is annak aki inkább tömeg közlekedne, azok is majdnem az ajtóban állnak meg.
  • Helyszín:

    Régi emeletes ház egyik lakása, van lift azoknak akiknek fáj a lába, de én gyalog mentem fel. Lakás rendezett és tiszta, semmi felesleges dolgot nem láttam. Nem túl nagy előtérből nyílik a fürdő, ahol legalább 8-10 féle tusfürdő van, pont olyan is amit én használok. Kaptam egy puha törölközőt, és szájvíz is volt. A szoba tágas, nem zsúfolt, hangulatos gyertyákkal és hangulatvilágítással. Klíma van, kellett is egy darabig, mert meleg volt. Az ágy mérete jó, de szerintem nem franciaágy, mert párszor besüppedtem a kinyitott ágy közepén.
  • Lány külseje:

    A képek róla készültek, meglepetés nincs az adatlapon, valós adatok szerepelnek. Ebi szép lány, kivételesen gyönyörű barna haja, és igéző szemei vannak. Igazán nőies, minden van rajta ami kell és magas is, nem a gyerektestű kategória. A keze és a körmei is nagyon szépek és ápoltak, látszik hogy odafigyel magára.
  • Action:

    A bejutás után a szobába invitált, ahol frissítővel kínált. Mi még nem találkoztunk, úgy hogy hosszasan beszélgettünk egymással, ismerkedtünk és egymásra hangolódtunk. Igazán tetszett hogy ez nem számított bele az egy órába. Csinos, de szolid utcai ruhában fogadott, amit akkor cserélt át szexi ruhára, amikor zuhanyoztam. Miután Ő is felfrissítette magát az ágyra ültünk, ahol csókolózni kezdtünk. Hihetetlenül jól csinálja és szereti is, én szintúgy, ezért jó sokáig kóstolgattuk egymást. Aztán ledőltem és hagytam hogy kalandozzon rajtam, majd elért a velem egykorúhoz, és szájjal kényeztetni kezdte. Tetszett ahogy csinálta, változatos és erőteljes vákuumban volt részem. Utána én következtem, felfedező útra indultam, és a szájától kezdve eljutottam csodás és finom kelyhéhez, ahol elidőztem egy darabig, úgy láttam az élvezet kölcsönös volt. Már nagyon készen álltam, ezért gumi fel, és teljesítettem a kérését, hogy jöjjek elölről. Úgy láttam a maszatolásnál jobban kedveli a tempót, szóval gyorsítottam, de így ilyen felvezetés után már pózt cserélni nem volt időm, így lett végem először. Hagyott megnyugodni magában és utána szépen letisztított. A második menet előtt kaptam egy frissítő masszást lazítás gyanánt, ami jól is esett. Aztán másodszor is keménnyé varázsolt francia tudásával, és akkor magamra ültettem, mert érezni akartam mind porcikáját. Váltott ritmusban lovacskáztunk, majd én őrült tempóra váltottam, mert nem bírtam magammal, annyira jó volt. Úgy éreztem és láttam neki is tetszett ez. Így is fejeztük be a második fejezetet.
  • Elszámolás:

    Külön extrát nem kértem, nem is lett volna mit, az alap minden általam kedvelt dolgot tartalmaz. A hozzájárulásom a végén adtam át, melynek mértéke egyenes arányban van a szolgáltatás minőségével. Panaszra nincs okom.
  • Összkép:

    Egy csodálatos lányt ismertem meg, aki tényleg a barátnő érzést adja, nem csak a férfiasságommal, de a lelkemmel is törődött, és ez nagyon jól esett. Nem csak "üres" együttlét volt hanem valami több.Mind a ketten jól éreztük magunkat, én tőle, ő meg én tőlem, és nekem ez fontos. Köszönöm az együtt töltött időt, menni fogok még.
Happy Massage