• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, könnyen és gyorsan. Jól beszél magyarul, hangja bizalmat ébresztett bennem :-)
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, könnyű megtalálni. 47-es 48-as villamosok járnak arrafelé. Lehetetlen eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, igényes, kellemes környék. bejutás könnyű, kicsi volt a forgalom, kora délután mentem. A szobában jó nagy franciaágy van, mellette 3 tükör a falon, ami csak fokozza a hangulatot :-) Egyébként nagyon tiszta, ízléses a lakás minden szeglete.
  • Lány külseje:

    Széles mosoly, kávébarna bőr, kivillanó hófehér fogak, kibuggyanó csókolni való száj, kerek mosolygós arc... itt elvesztettem a fonalat ;-)
  • Action:

    Beérkezéskor nagyon intelligens módon kezet nyújtott és bemutatkozott ;-) Barátnőjénél voltak amikor jöttem és amikor távoztam, azonban Jessyca-n kívül nem találkoztam senkivel, ez így pont jó volt :-) Elején kicsit beszélgettünk, édes volt ahogy kacagott a hülye poénjaimon ;-) ajándék rendezése után kértem hogy együtt zuhanyozzunk le, hangyányit izgultam :-P Zuhany gyorsan megvolt, majd szobába be. Megkérdezte nagyon figyelmesen: kapcsolhat-e zenét, a halk zenére igent mondtam. Elején simogattuk egymást, puszik, csókot annyira nem hagyta. Aztán a köv. pillanatban már azt vettem észre hogy elkezdett franciázni. Bőnyállal, pornósan, vad szenvedéllyel! Utána kértem cseréljünk, nyelvvel célba vettem az alsó csokiajkakat :-) Néhány perc után gumit húztunk, majd féloldalasan szemből belé hatoltam. Ebben a pózban mozogtunk, majd váltás, és kértem lovagoljon meg. Az érzés amikor tövig eltűnsz az alsó, szinte fekete ajkak között... még most is beleborzongok ;-) Rendesen megcsavargatta a botkormányomat :-) Már vártam hogy elélvez, nagyon szerettem volna kielégíteni, azonban ez még itt nem jött össze. kis pihi, rákérdeztem a dologra. elmondása szerint nehezen tud elmenni... hmm... nem adtam fel, hátulról kutyában még rákapcsoltunk. Ami az ágynak is nagyon tetszett :-) Itt sikerült neki elmennie... uhh az a szorítás hüvellyel.. még most is a hatása alatt vagyok ;-) Egymás mellé feküdtünk, levezetésnek simogatás, beszélgetés, nevetgélés, majd gyors zuhany részemről és távozás.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrektül. Pesti átlag, előre kiszámolva már az elején szeretem rendezni :-)
  • Összkép:

    Picit közelebb engedhetett volna. Ettől függetlenül édes, igazi kis huncut lány ;-) Valóra váltotta egy álmomat :-)
Happy Massage