• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Kezdhetnénk így minden reggelt is akár! :) A kerekesszéket azért nemár!
    Köszönöm szépen a terjedelmes, és nagyon szórakoztató beszit, a besorolás pedig nagyon megtisztel, főként úgy, hogy nem ma kezdtük a pályát :DD
    Remélem felül tudjuk ezt múlni még, de addig is sokszor gondolj rám! :P
    Csókol:
    D.

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, már rendelési idő vége volt elsőre nem vette fel, kicsit később visszacsöngetett és újra próbálkoztam. Megfogott a hangjával másnap reggelre megbeszéltünk egy randit. Olyan kacér a hangja, hogy már attól fel áll a répa.
  • Megközelítés:

    Nem vagyok ismerős a kerület azon részén de a GPS oda vitt minden gond nélkül. Parkoló hely volt bőven, ráadásul ingyenes, de a troli is közel áll meg.
  • Helyszín:

    Hetvenes évek retró épülete, de a lakás nagyon tipp-topp. A szoba tágas, ágy fölött széles tükör,ruháimat egy székre tettem. Fürdőben nagy sarok kád, megtaláltam a kedvenc enyhén paprikás tusfürdőjét, vörös színű, jó illatú és nagyon perverz, ahogy az ember szétkeni magán. Kár hogy nem Ő csinálta.
  • Lány külseje:

    A képek alapján tudtam mire számíthatok, de a valóságban sokkal szebb nő Dóri. Egy rövid, mocskosul kitérdelt köntösben fogadott, amitől mindjárt az elején megszabadult,ott állt előttem fehérneműben,combfixben. Bámulatos volt. De nem hagyott sok időt a bámészkodásra,egyből hozzám bújt, térdét megemelve a férfiasságomat cirógatta,provokált, a fenekét nyomta hozzám, azt se tudtam hova nyúljak.
  • Action:

    A fürdőből kijőve így folytattuk az ismerkedést állva, elkezdte kigombolni a melltartót, kértem vegye vissza, meglepődött hogy akkor maradjon? Mondtam én szeretném levenni. Így egymást cinkelve, incselkedve kezdtünk bele. Finom a bőre, tökéletes a teste sokkal jobb, szebb a valóságban. Kutyusban feltérdelt az ágyra, így kínálta fel magát hogy kényeztessem. Nem olvastam a beszámolót, a finom tarajos puncija szép melle van a képeken, amivel megfogott, nem sokat várakoztattam, és élvezettel kényeztettem. Ennyi pózt még egy nővel sem próbáltam ki mint vele, szinte végig ő irányította a pózokat, volt minden mint a falusi búcsúban. Nyelves, hosszú csókok, kölcsönös nyálcsere, mélytorok, kis kényszer francia fejet ágyról hátra hajtva, pici könnyezés, csak a csattogós lepke nem került elő. Keményen lehet döngetni, nem nyafogós. Feküdtem az ágyon, fölém állt, picit izgatta magát, majd lassan beleült a farkamba, ez nagyon bejött. Nem tudom ő hogy volt vele, én élveztem az együttlét minden másodpercét, végül is Neki is ugyan annyi ideje volt ;) Éjjel-nappal dugnám, mint a lopott biciglit! Nagyon finom a franciája, változatosan csinálja, néha úgy megszívta hogy majdnem a homlokom horpadt be. Így is lett végem a finom ajkai között!
  • Elszámolás:

    Ajándék magasabb az átlagnál, de egy sokkal magasabb színvonalú szolgáltatást is kapsz érte, nagyon megéri minden alapban van. Rajtad áll mit használsz ki. Jól tanuló diákként az elején beletettem a kis asztalon álló nagy üveg tálba, nehogy az orromra koppintson.
  • Összkép:

    Van összehasonlítási alapom, pár éve már itt írogatok, sok lánnyal voltam, most megtaláltam azt, akinek a serlegét a polcom legtetejére tehetem. Nem hiszem hogy ezt felül lehetne múlni,max. még egyszer vele. Pörgős egy órát voltunk együtt, szinte végig Ő irányított, provokativ, incselkedő, odaadó, finom szerető! Csodásak a mellei, imádtam hátulról megmarkolni, vagy a nyelvemmel kényeztetni.
    Ha majd egyszer lekorlátozzák a jogsimat kerekes székre egy ilyen (le)ápoló nőt szeretnék. Biztos vagyok benne ezer évig fogok élni,remélem a TB támogatja majd a költségeimet. A Dóri olyan mint egy erős drog,hosszan tartó hatása van. Egy órával később a Szecska szaunájában ültem, próbáltam regenerálódni, és felidéztem az együtt töltött időt, és azt vettem észre kezd szűk lenni a fürdő gatyám. Tessenek vigyázni, mert ahogy a drogok, úgy a Dóri is függőséget okoz! De ezt ki bánja?
Happy Massage