• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam és elsőre felvette, megbeszéltünk egy késő-délutáni másfél órás találkát. Egyszer már voltam nála korábban, a címet tudtam, az új kondíciókat elmondta.
  • Megközelítés:

    A környéken lehet parkolni és szokott is hely lenni. Én BKV-val közelítettem meg a helyszínt. A 14-es és 1-es villamosnak is van a közelben megállója. Szerintem könnyen megtalálható a google térkép és a streetview-al.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasház a bejutás kapucsengő-kóddal. A lakás modern, tágas és tiszta.A fürdőben zuhanykabin és masszázskád. Volt elég tusfürdő, fogkrém, szájvíz. A türcsi is okés. A wc-t is meg kellett látogatnom, kicsit trükkös a lehúzása, mert nincs meg a fedele a tartálynak, de megoldottam. Az ágy elég nagy és rugalmas, ami segíti a ritmust.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő az alakja, az arca helyes és aranyos, középmagas. Közvetlen és barátságos. A bőre bársonyos és illatos mindenütt. A haját most lófarokba kötve viseli.
  • Action:

    Munkából érkeztem és meleg is volt kint, így az üdvözlés után hamar húztam a fürdőbe, ahol fogat mostam, az 1 napos borostámat is lehúztam óvatosan. Szájvíz és alapos zuhany. Ő már előkészülve várt, ezért a szobában már csak egy falatnyi bugyi volt rajta. Mellé heveredtem és cirógattuk egymást és csókolóztunk már ettől állt a cerka. Lejjebb haladtam és franciáztam amit élvezett, tolta is rá a nyelvemre magát, hamar nedvesedett így egy ujjamat is bevetettem. Egy kicsit cirógattam a másik bejáratot is, majd gumit húztam és PM-ben behatoltam. Sikerült jó ritmust eltalálnunk így nagyon élveztem én is helyzetet. Később még ebben a pózban szinte a vállamon a lábaival folytattuk. Ezután fordultunk és oldalról, hátulról fejeződtem be. A szex közben folyamatosan kapom a visszajelzéseket, hogy hogyan lenne még jobb és a nyögései is nagyon izgatóak.
    Kis szünet és beszélgetés, felfrissülés után újra belekezdtünk. Rákérdeztem, hogy bevehetem-e a popóját is, amire határozott pozitív megerősítést kaptam. Hasra feküdt (szerintem ez a kedvenc póza) és nyelvvel kényeztettem, előkészítettem a bejáratot, egy kicsit egy ujjamat is bevetve. Mikor elérkezettnek láttam az időt egy kicsit még síkosítottunk -mert nem rövid menetre készültem- és gumit húztam. Hason fekve, hátranyúlva beillesztette és behatoltam szépen fokozatosan egyre mélyebbre, majd elkezdtem először csak finoman mozogni. Később fokoztuk a tempót és éreztem, hogy Ő is élvezi. Elég sokáig folytattuk így, de a lábam kezdett zsibbadni és már majdnem elmentem. Lehet, hogy unalmas vagyok, de újra oldalra fordultunk és hátulról folytattuk. Nagyon élveztem az érzést és így is mentem el. Pont befértünk az időbe (én kérdeztem rá), egy kis tisztogatás és levezető cirógatásos beszélgetés, majd öltöztem és eljöttem. Utána eszméltem rá, hogy nem is adtam alkalmat arra, hogy Ő is franciázzon nekem, de tulajdonképpen most jó formában voltam, nem volt szükségem rá.
  • Elszámolás:

    Másfél órára érkeztem, popsi extrát is igénybe vettem. A elején rendeztem, letettem a kisszekrényre. Az extra pesti átlag, a másfél óra szintén az átlag.
  • Összkép:

    A szexben nagyon együttműködő és szerintem élvezi is, ha foglalkoznak vele. Jól összehangolódtunk, mindent megtesz amit lehet, hogy jól érezd magad. Visszamegyek, mert még rengeteg lehetőség van ami izgatja a fantáziám.
Happy Massage