• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dél körül hívtam és egyből felvette a telefont. Kedves hangja van és mindenről tájékoztat. Már többször beszéltem vele telefonon és mindig elértem eddig.
  • Megközelítés:

    Pontos címet ad és felajánlja, hogy elmondja a parkolási lehetőségeket is. Van ingyenes is, de nem sok helyet láttam. Metró 5-10 perc séta. Én egyből megtaláltam a házat. Könnyű bejutni.
  • Helyszín:

    Szép kis új lakás, tisztaság volt mindenhol. A zuhanyzó egy kicsit csúszott. A tetthelyen TV-ből szól a zene, amin lehet látni az órát is, és van az éjjeliszekrényen is egy óra, de a kettő között volt kb. 5-10 perc eltérés.
  • Lány külseje:

    A képei tökéletesen vissza adják a valóságot. A mellei kemények, jó sok szilikon van benne. Az arca viszont nem tetszett. Írja is, hogy aki babaarcúakat keres, az ne hozzá menjen, és én ennek fényében mentem (sőt részben emiatt is választottam őt), de nekem már túl sok volt. A szilikon száj sem jött be igazán. A szép test és haj kárpótolt.
  • Action:

    Ajtóban gyors bemutatkozás és beinvitál a szobába, ahol egy székre letehettem a ruháimat. Adott egy törölközőt és elmentem zuhanyozni. Ha jól emlékszem felajánlotta, hogy jön velem, de nem éltem a lehetőséggel. Amíg én a fürdőben voltam, egy másik vendéggel beszélt telefonon, de mire kiértem már eltette a telefont (tehát nem volt semmi zavaró).

    Szobába visszaérve egyből akcióba lendült, levettük a melltartót és rámcuppant. Elég gyorsan franciázott, de néha egy-egy mozdulat erejéig lelassított és kicsit mélyebbre vette (de ezen felül a mélytorok már extra lenne). Gumit kértem és meglovagolt, közben nyögött, és pornósan kéjesen nézett, de mint már említettem az arca nekem nem jött be, ezért nem volt túl sok hatással rám. Ennek ellenére ebben a pózban lett végem, mert nagyon jól mozgott. Szünetben felajánlotta a masszírozást, ami inkább csak egy kezes simogatás volt, de jól esett. Második körben már több pózt is kipróbáltunk és mindben nagyon jól mozgott. Mindig figyelt arra, hogy a kezemmel hová nyúlkálok és úgy dőlt, forgott, tekergett, hogy meg is kapjam, amit szeretnék.

    Pontban 1 óra elteltével szólt, hogy letelt az időnk és hamarosan jön másik vendég.
  • Elszámolás:

    Oda adtam. Talán egy kicsit magasabb mint az átlag, de szinte minden alap.
  • Összkép:

    Tudja mi kell a vendégnek és ehhez nagyon jó teste is van, de én nem voltam vele teljesen egy hullámhosszon, részben az eltérő személyisége, részben az arca miatt. Egyébként lehet vele normálisan beszélni is és nem tudok semmi negatívumot mondani azon kívül, hogy nekem nem jött be.
Happy Massage