• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kb 2-3 órával tali előtt hívtam, egyből felvette, kedves aranyos hang, a nekem megfelelő időpont neki is jó volt.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem (metrót ajánlom)rögtön a Lehel tér közelében van a lakás, nagyon könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Régi építésű háztömb, a lift elhúzós (el kell húzni az ajtót hogy elinduljon). A lakás rendben van régi parketta, de nem nyikorgós. A szoba tágas, új bútorok, ágy jó állapotú és nagy, nem lepukkant. A fürdőszoba tiszta, higiénikus, rendszeresen takarít (szerintem erre külön odafigyel). Tusfürdőből van bőven (nem számoltam hány de legalább 5-6 fajta), szájvíz is van. Nem tudok kivetnivalót mondani.
  • Lány külseje:

    Kifejezetten szép popsi, nagyon formás mellek, szép arc ahogy a képeken is látható. Az utcán is bármikor megfordulnék utána. Régen fekete haja volt ami nekem jobban bejött. Legutóbbi látogatásom óta beszerzett egy új szemüveget, ami jól áll neki, amolyan titkárnős stílust kölcsönöz. :)
  • Action:

    Már többször voltam nála (visszajáró vagyok), most fél órára mentem. Megkérdezte mi újság velem mostanában, miután lehúztam a cipőt és bevezetett a szobába, majd el tusolni. Miután befejeztem a tusolást ő is elment. Mikor visszajött levette a törülközőt, és a melleit csókolgattam szopogattam. Majd elkezdett franciázni, már sokan megénekelték előttem hogy nagyon jó technikája van, ezt én is csak megerősíteni tudom. Egy enyhe kényszerfranciba is átmentünk, majd jeleztem hogy húzhatunk gumit. Hátulról csináltuk először, közben a hátát csókolgattam és a melleit markolásztam. Kis idő múlva váltottunk lovaglóba, ami a kedvenc póza, és kifejezetten jól csinál. Ezután lekapta a gumit és ismételt franciázásba kezdett. Sajnos mivel munkából mentem és kicsit fáradt voltam, nem sikerült így befejezni, bár nem lett volna ellenemre egy nfvsz de most inkább kértem hogy próbáljuk ki ismét hátulról mivel volt még kis idő (nekem nagyon bejön ez a póz vele). Itt olykor elég nagy tempóra kapcsoltam de nem volt ellenére, néha az egyik kezével hátranyúlt és simogatta a golyókat. Végül ebben a pózban élveztem el. Ezután adott törlőkendőt. Majd kértem egy kis vizet mivel igencsak megszomjaztam. :)
    Ezután el tusolni, majd még beszélgettünk kicsit és tipli.
  • Elszámolás:

    Átlagos ajándékért dolgozik. Nála elég sok minden alapban van, így szerintem ez az ajándék korrekt, extrát nem vettem igénybe. Majdnem elfelejtettem nagy izgalmamban, de még időben észbe kaptam, nem kellett szólnia.
  • Összkép:

    Sajnos csak jó értékelést tudok adni a rangomból fakadóan, de istennőt érdemel. Még biztosan meg fogom látogatni, készségesen teljesít mindent, nem finnyás és nincs elszállva, az együttlét olyan volt, mintha a barátnőmmel lennék, emellett nagyon értelmes, el lehet vele beszélgetni bármiről, és nagyon kommunikatív. Nem most kezdte, szóval már rutinos, de nincs befásulva.
    TP nem volt, pár perccel többet maradtam a megbeszéltnél. Csak jókat tudok írni.
Happy Massage